ταρω ερωτικες προβλέψεις 15/02 Τετάρτη

ταρω ερωτικες προβλέψεις 15/02 Τετάρτη

ταρω κριός: Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Θέλετε να ενδώσετε σε ένα πάθος, όμως τα άστρα σας καλούν να περιμένετε λίγο ακόμη. Είναι λίγο δύσκολο αυτή την περίοδο να σημειώσετε πρόοδο χωρίς τις απαραίτητες πηγές, γι’ αυτό φροντίστε να τις συλλέξετε το γρηγορότερο δυνατόν.

Πρέπει να αυξήσετε την ταχύτητά σας, για να φτάσετε έναν ανταγωνιστή που έχει την τύχη με το μέρος του. Σύντομα θα αλλάξει και η δική σας τύχη.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε ένα ελκυστικό χαλάκι στην είσοδό σας. Αυτό θα ανορθώνει τη διάθεση όσων εισέρχονται, ενώ δίνει την αίσθηση του ευπρόσδεκτου και της θαλπωρής.

 

ταρω ταύρος: Ο Θάνατος
Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, γιατί ενδέχεται να έρθετε αντιμέτωποι με τον θυμό ενός ατόμου που έχετε θίξει στο παρελθόν. Μην διστάσετε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε όποιο άτομο την χρειάζεται.
Προσπαθείτε πάρα πολύ να φαίνεστε ως να μην προσπαθείτε καθόλου. Χαλαρώστε!
Συμβουλή της ημέρας: Βάλτε ένα ψαράκι σε γυάλα ή ένα ενυδρείο, στη γωνία πλούτου του σπιτιού σας. Όσο ταΐζετε το ψάρι, θα βλέπετε τα εισοδήματά σας να αυξάνονται.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Δεν θα σας εξυπηρετήσει να αποφεύγετε τις περίπλοκες καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Θα βοηθηθείτε πολύ αν απλοποιήσετε τα εν λόγω θέματα.
Φροντίστε να έχετε βάλει σε σειρά όλα τα θέματα που αφορούν ένα ταξίδι ή μια μετακίνησή σας, ώστε να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες για λάθη στην πορεία.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε ένα μεγάλο φυτό στο τέλος ενός διαδρόμου με μάκρος που καταλήγει στην εξώπορτά σας. Το φυτό θα κρατήσει τη θετική ενέργεια του σπιτιού σας, για να μην βγαίνει από την πόρτα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω καρκίνος: Το 8 των Ξιφών
Κάντε μια παύση στην πρόθεσή σας να προβείτε σε μια επένδυση, ειδικά αν αφορά ακίνητα. Το πιο πιθανό είναι να πετύχετε καλύτερες προϋποθέσεις αν δώσετε λίγο χρόνο.
Ξέρετε ποια είναι η αφετηρία σας, αυτό που απομένει είναι να υπολογίσετε σωστά τη σωστή στιγμή για να ξεκινήσετε.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε έναν μελωδό με 6 κλωστές στη βόρεια πλευρά του σπιτιού σας, που είναι ο τομέας της καριέρας. Αυτό θα ενεργοποιήσει και θα προσελκύσει την επιτυχία σας.

ταρω λέων: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων
Απαιτείται λίγη περισσότερη προετοιμασία, για ένα νέο εγχείρημα ή σχέδιο που ετοιμάζεστε να αρχίσετε. Αυτή την περίοδο ευνοείται για εσάς μια ανακαίνιση στο σπίτι σας.
Δεν θα εξυπηρετήσει τους στόχους σας να μην είστε απόλυτα ενημερωμένοι για θέματα που σας αφορούν. Καλό είναι να μειώσετε κατά πολύ τη φλυαρία σας…
Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να μην βρίσκονται οι καναπέδες σας κάτω από δοκάρια ή κολώνες της οροφής. Αυτό θα δώσει ένα αίσθημα πίεσης και βάρους σε όσους κάθονται. Τραβήξτε τους λίγο πιο μπροστά ή αλλάξτε τους θέση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω παρθένος: Το 10 των Ράβδων
Η διάθεσή σας να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, θα έρθει αντιμέτωπη με την νωχελικότητά σας! Διατηρήστε τον στόχο αλλά δώστε του λίγο χρόνο ακόμη.
Δεν πρέπει να υπάρχουν ασάφειες στα λεγόμενά σας, γιατί έτσι οι άλλοι θα υποθέτουν τι εννοείτε – και ίσως παρεξηγηθείτε. Φροντίστε να είστε ακριβείς και επεξηγηματικοί.

Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε ένα ζευγάρι αντικειμένων στο υπνοδωμάτιο στη δεξιά γωνία απέναντι από το κρεβάτι σας, για να τονώσετε τον δεσμό με το ταίρι σας. Ενδείκνυνται οι πάπιες αλλά και οι ερωδιοί που έχουν ένα ταίρι ισοβίως!

ταρω ζυγός: Ο Ερημίτης
Σύντομα θα αρχίσετε να βλέπετε τους καρπούς των κόπων σας, σε ένα εγχείρημα ή σχέδιο που ξεκινήσατε πρόσφατα. Οι δυσκολίες που προέκυψαν, θα αρχίσουν πλέον να επιλύονται.
Πρέπει να συλλογιστείτε με σύνεση τις κινήσεις σας και να κινηθείτε το συντομότερο, για να μην αδράξει κάποιος άλλος τις δικές σας ευκαιρίες. Πρέπει να προπορευτείτε!
Συμβουλή της ημέρας: Αγοράστε ένα δωράκι για τον εαυτό σας, αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση. Τοποθετήστε το σε μια εξέχουσα θέση απ’ όπου θα το βλέπετε συχνά – και θα σκέφτεστε το αντικείμενο του πόθου σας. Αυτή η κίνηση θα πυροδοτήσει την καινούργια αρχή.

ταρω σκορπιός: Το 6 των Πεντάκτινων
Μην ρίξετε τώρα τους ρυθμούς σας όσο αφορά την πρόοδό σας, γιατί θα βρεθείτε απέναντι σε δυσχερείς συνέπειες. Φροντίστε να είστε σε επαγρύπνηση και να διατηρήσετε τον έλεγχο για ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας.
Μην επιτρέψετε σε κανέναν να δημιουργήσει προβλήματα, εκεί που δεν υπάρχουν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και να χειρίζεστε άμεσα ό,τι προκύπτει χωρίς να γίνεστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε δύο διακοσμητικά ζώα στις πλευρές της εξώπορτάς σας, κατά προτίμηση εξωτερικά αν είναι εφικτό. Αυτά θα λειτουργήσουν ως φύλακες, για την ασφάλεια αλλά και τη θετική ενέργεια του σπιτιού σας.

ταρω τοξότης: Το 3 των Κυπέλλων
Κάποιοι ενδέχεται να κάνετε σύντομα ένα μεγάλο ταξίδι. Φροντίστε να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι και σε εγρήγορση, ακόμη κι αν κάποια πράγματα εξελίσσονται πιο γρήγορα από τους δικούς σας ρυθμούς.
Ακόμα και οι πιο μικρές αλλαγές, μπορούν να επιφέρουν συναρπαστικά αποτελέσματα. Μην προσπερνάτε αυτά που σας φαντάζουν πολύ εύκολα.
Συμβουλή της ημέρας: Δέστε με κόκκινη κορδέλα δύο καμπανάκια και κρεμάστε τα στο πόπολο του υπνοδωματίου σας. Το κουδούνισμά τους καθώς ανοίγετε την πόρτα, θα έλκει και θα ενισχύει τις ερωτικές προθέσεις!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω αιγόκερως: Ο Αυτοκράτορας
Θα λάβετε όλη τη στήριξη που χρειάζεστε, για ένα νέο εγχείρημα ή σχέδιο που ετοιμάζεστε να βάλετε σε εφαρμογή. Ένα άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας, ως φίλος και μέντορας.
Όσο πιο ειλικρινείς και ξεκάθαροι είστε με μια δυσκολία που αντιμετωπίζετε, τόσο περισσότεροι θα είναι πρόθυμοι να σταθούν δίπλα σας.
Συμβουλή της ημέρας: Τα γραφεία στους εργασιακούς χώρους θα είναι καλό να μην είναι τοποθετημένα αντικριστά. Η συνεχής «αντιμετώπιση» των συναδέλφων, δημιουργεί εντάσεις και αντιπάθειες. Αν δεν αλλάζει η διαρρύθμιση, τοποθετήστε ενδιάμεσα στοιχεία που θα εμποδίζουν την άμεση θέαση των άλλων.

ταρω υδροχόος: Ο Κόσμος
Είστε πολύ κοντά στο να αγγίξετε την εκπλήρωση των στόχων σας και την πλήρη ικανοποίησή σας. Η καρδιά σας θα ευφρανθεί και θα αρχίσετε να χαίρεστε τους καρπούς των κόπων σας.
Φροντίστε να έχετε αρκετό περιθώριο για ελιγμούς. Είναι βέβαιο ότι κάποιος θα προσπαθήσει να βάλει εμπόδια στην πορεία σας.
Συμβουλή της ημέρας: Κρεμάστε δύο κουδουνάκια στην εξώπορτά σας, ένα από μέσα κι ένα απ’ έξω. Το κουδούνισμά τους θα διαλύει κάθε αρνητική ενέργεια όσων μπαίνουν στο σπίτι σας και θα προσελκύει τη χαρά και την καλή τύχη.

ταρω ιχθύες: Το 10 των Πεντάκτινων
Περιορίστε λίγο τις επιθυμίες σας, για να μην βρεθείτε μπροστά σε επιπλοκές. Το συνετό για εσάς αυτή την περίοδο, είναι να είστε πιο προσγειωμένοι.
Αν θέλετε να γίνετε πιο αποτελεσματικοί, επιστρατεύστε τη δημιουργικότητα και την εγρήγορσή σας. Ίσως να μην καταφέρετε να τα πετύχετε όλα στο αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα.
Συμβουλή της ημέρας: Ο τοίχος απέναντι από το κεφαλάρι του κρεβατιού σας είναι το σημείο που πρέπει να αποπνέει αγάπη και ρομαντισμό. Τοποθετήστε πίνακες με αυτό το περιεχόμενο, είτε αντικείμενα σε ζευγάρι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75