ταρω ερωτικες προβλέψεις 15/05 Δευτέρα

kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλέψεις 15/05 Δευτέρα

ταρω κριός: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Σημαντικές συμβουλές ή πληροφορίες θα λάβετε σήμερα από μια γυναίκα, που την διέπει κάποια ιδιαίτερη σοφία. Ακούστε όσα σας πει, γιατί θα ενισχύσουν την πορεία σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα λόγια της θα ενισχύσουν και τα προσωπικά σας, κάτι όμως που θα το συνειδητοποιήσετε σε μετέπειτα χρόνο.

ταρω ταύρος: Ο Άσος των Κυπέλλων
Ίσως βιώνετε μια φάση αλλαγής ή είναι η εποχή που κάνετε επιλογές στον επαγγελματικό τομέα. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να καταλήξετε, γιατί δεν αποκλείεται να δεχθείτε πρόταση για την εργασία των ονείρων σας. Να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας για να αδράξετε την ευκαιρία.

 

ταρω δίδυμοι: Ο Ιεροφάντης
Η μέρα ίσως να ξεκινήσει λίγο ιδιόρρυθμα, με κάποιες μικρές ανησυχίες ή ταλαιπωρίες. Προσπεράστε τις, με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας και στις επιλογές που έχετε κάνει. Προκειμένου να μείνετε εστιασμένοι στο στόχο σας, προτιμήστε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας σήμερα για να ανανεώσετε τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή σας.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Το 9 των Ράβδων
Ένας σημαντικός πειρασμός θα εμφανιστεί στο δρόμο σας σήμερα. Να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας για να κατανοήσετε όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σας. Αν επιστρατεύσετε τη δύναμη και το θάρρος σας θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε. Σταθείτε σε θέση άμυνας και παραμείνετε σε επαγρύπνηση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Το Άρμα
Σήμερα επιστρατεύστε την πειθαρχία και τη θέλησή σας για πρόοδο, για να αντεπεξέλθετε με επιτυχία σε κάποια εμπόδια που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα. Είναι θέματα που μπορείτε να χειριστείτε, ενώ είναι πιθανό να σας δοθεί και μια σημαντική χείρα βοήθειας. Ο αισθηματικός τομέας είναι ευοίωνος για εσάς, αρκεί να μην φανείτε υπερβολικά κυριαρχικοί. Ίσως να κάνετε αυθόρμητα και μια ευχάριστη ρομαντική απόδραση.

ταρω παρθένος: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Παραγωγική και αποδοτική αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα. Ειδικά στα επαγγελματικά σας θα εδραιωθεί η θέση σας και θα νιώσετε αποδοχή και εκτίμηση από τους συναδέλφους σας. Όσο αφορά τα οικονομικά σας, η περίοδος δεν ευνοεί τους πειραματισμούς γι’ αυτό να αποφύγετε την υπογραφή εγγράφων που ενέχουν οικονομικά θέματα.

ταρω ζυγός: Το 3 των Ξιφών
Σήμερα είναι πιθανό να λάβετε μια δυσχερή ή σοβαρή είδηση. Προσέξτε το μήνυμά της χωρίς να σας αποθαρρύνει, γιατί δεν θα αφορά κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε ή να επιλύσετε. Θα χρειαστεί μόνο να επενδύσετε χρόνο και δύναμη, ώστε να αποκρυπτογραφήσετε το μάθημα έχει να σας δώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω σκορπιός: Το 10 των Ξιφών
Κάποια απογοήτευση και κακοδιαθεσία θα σας κυριεύσουν σήμερα, χωρίς να υπάρχει ουσιαστική αιτία. Η κόπωση που νιώθετε είναι καθαρά προσωπική σας ευθύνη, γιατί δεν αντιμετωπίζετε άμεσα τα θέματα που προκύπτουν και να αφήνετε να λιμνάζουν. Αποφασίστε να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για να βγείτε από αυτό το τέλμα.

ταρω τοξότης: Το 4 των Κυπέλλων
Δεν θα είστε σε καλή διάθεση σήμερα, γιατί θα σας διέπει γκρίνια, πείσμα και μια δόση εγωισμού. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην δώσετε πολλή σημασία στα δρώμενα, ώστε να περάσει η μέρα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην προσπεράσετε ευκαιρίες ή προσφορές που θα προκύψουν στην πορεία σας.

ταρω αιγόκερως: Το 5 των Ράβδων
Μια ευκαιρία με τη μορφή πρόσκλησης θα προκύψει στο δρόμο σας σήμερα. Πάρτε το ρίσκο, για να αποδείξετε τις ικανότητές σας σε πιθανούς αμφισβητίες και να πάρετε ένα μάθημα που θα προωθήσει την ευημερία σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κάποιο τυχερό παιχνίδι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ταρω υδροχόος: Η Δύναμη
Μια εξαιρετική μέρα θα είναι η σημερινή, γιατί θα σας διέπει πνευματική και σωματική δύναμη. Θα επιτύχετε με ό,τι κι αν καταπιαστείτε, αρκεί να μην υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας και να παραμείνετε ρεαλιστές. Το σύμπαν σας καλεί να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στα επαγγελματικά σας αλλά και πάθος στις ρομαντικές προοπτικές της ημέρας.

ταρω ιχθύες: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Ένα ευφυές και επινοητικό άτομο θα σας προσεγγίσει, που θα σας δώσει κάποια πολύτιμη συμβουλή ή θα σας κάνει μια πολύ καλή πρόταση. Θα είναι συνετό για εσάς σήμερα να ακούσετε τι έχει να σας πει γιατί θα σας ωφελήσει. Θα εντοπίσετε λίγο αργότερα σε ποιο τομέα της ζωής σας αναφέρεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις