ταρω ερωτικες προβλέψεις 16/01 Δευτέρα

tarw-kosmos

ταρω ερωτικες προβλέψεις 16/01 Δευτέρα

ταρω κριός: Ο Κόσμος
Επέρχονται επεκτάσεις στην ερωτική σας ζωή, προχωράτε στο επόμενο επίπεδο. Δεν αποκλείεται ένας αρραβώνας και ένα ταξίδι. Ίσως μετακομίσετε στο εξωτερικό με το ταίρι σας, ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους.

Οι αδέσμευτοι θα προχωρήσουν σε νέα ρομάντζα. Οι αλλαγές θα είναι συναρπαστικές, όχι όμως απαραίτητα και με ευτυχές τέλος. Η εποχή εστιάζει στη ρεαλιστική ευτυχία, όχι αυτή των παραμυθιών… Η τύχη θα σας φέρει προκλήσεις και καλείστε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, για να ανταποκριθείτε στους νέους ρόλους σας ως σύζυγοι, σύντροφοι ή γονείς.

 

ταρω ταύρος: Ο Αυτοκράτορας Αντεστραμμένος
Υπάρχει μια ανισορροπία που αφορά την εξουσία και το καθήκον. Νιώθετε ότι η σχέση σας έχει καταστεί χαοτική, γιατί κανείς από τους δύο δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ίσως πάλι ο ένας από τους δύο να θέλει να κυριαρχεί. Οι κανόνες της σχέσης χρειάζονται αναθεώρηση και αναβάθμιση. Ίσως και η σεξουαλική σας ζωή να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Η έλλειψη ισορροπίας και ισότητας θα επιφέρει συγκρούσεις, ίσως και τον χωρισμό. Αναρωτηθείτε αν έχετε καταπιέσει τα συναισθήματα και τον σεξουαλισμό σας. Έχετε υψώσει ασυναίσθητα ένα τείχος άρνησης σε κάποιες πτυχές της ζωής σας.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Ο Ιεροφάντης Αντεστραμμένος
Εσάς και το ταίρι σας σάς έχει καταβάλει η συγκατάβαση. Αν μαλώνετε, θα είναι για μια τελετή γάμου που θα ικανοποιεί τις οικογένειες και των δυο σας. Είναι φυσικό να νιώθετε ανία μέσα στην καθημερινότητά σας, άρα πρέπει να βρείτε τρόπο να επιστρέψει ο ενθουσιασμός στη σχέση σας.
Οι αδέσμευτοι δυσκολεύονται να ζευγαρώσουν, γιατί δεν συνάδουν με τους «κανόνες» του περίγυρού τους. Πολλοί θεωρούν ότι χλευάζετε τους νόμους που εκείνοι υπηρετούν. Τώρα καλείστε να υποταχτείτε ή να αλλάξετε κοινωνικό κύκλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω καρκίνος: Ο Τρελός Αντεστραμμένος
Να κοιτάτε πριν κάνετε τα άλματά σας, αν δεν θέλετε να βρεθείτε πεσμένοι ανάσκελα! Η προσοχή είναι απαραίτητη σήμερα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί θα τις μετανιώσετε, μην μιλάτε παρορμητικά και απερίσκεπτα. Αποδεχθείτε τα λάθη που κάνατε σε πρότερες σχέσεις, προκειμένου να μην τα επαναλάβετε. Το σύμπαν στέλνει σήμερα σε δεσμευμένους και αδέσμευτους, μια σειρά πειρασμούς που θα σας παρασύρουν σε ντροπιαστικά λάθη. Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε ώριμες αντιδράσεις, αντί να εμμένετε στην πρακτική του Πίτερ Παν – του αιώνιου έφηβου, απρόθυμου να αναλάβει ευθύνες.

ταρω λέων: Ο Θάνατος Αντεστραμμένος
Φαίνεται ότι δεν δώσατε σημασία σε κάποιο προμήνυμα ότι φτάνει το τέλος, και η κάρτα σήμερα δηλώνει ότι είναι μάταιο να αντιτάσσεστε στην αλλαγή. Μην κρατάτε άλλο τις πύλες του φράγματος, αποδεχθείτε το αναπόφευκτο. Η εμμονή σε μια νεκρή σχέση, κάνει τον χωρισμό πιο οδυνηρό.
Αν είστε αδέσμευτοι, η ερωτική σας ζωή αλλάζει και θα αρχίσετε να σκέφτεστε αρκετές προτάσεις. Έχει φτάσει η στιγμή να περάσετε σε μια σοβαρή σχέση. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε τις αυταπάτες σε κάποιες εμμονές σας.
Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί η διπροσωπία ενός ατόμου.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω παρθένος: Ο Μάγος Αντεστραμμένος
Το χάρισμα της πειθούς θα είναι λίγο βαλτωμένο σήμερα, γι’ αυτό θα είναι συνετό να αποφύγετε να πιέσετε τους αγαπημένους σας να λειτουργήσουν με τον τρόπο που θέλετε. Η μέρα δεν ενδείκνυται για να γνωρίσετε τους γονείς του ετέρου σας ήμισυ. Να είστε προσεκτικοί με τους άλλους, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης, παραπλάνησης ή αντιζηλίας.

Οι αδέσμευτοι ας μην ασχοληθούν σήμερα με το φλερτ, δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Αφιερώστε χρόνο για να μελετήσετε την εικόνα που βγάζουν όσα κάνετε, όσα λέτε αλλά και η εμφάνισή σας καθαυτή.

ταρω ζυγός: Ο Ερημίτης Αντεστραμμένος
Το ταίρι σας ίσως έχει αποτραβηχτεί από κοντά σας εξαιτίας συναισθηματικών προβλημάτων – μπορεί να χρειάζεται τη βοήθεια ειδικού. Ίσως πάλι εσείς να μην θέλετε να μένετε μόνοι γιατί φοβάστε την ενδοσκόπηση, και περιφέρεστε σε κάθε κοινωνικό κύκλο. Για να δεθείτε με τους άλλους, πρέπει να έχετε καλή επαφή με τον δικό σας εσώτερο εαυτό. Εσείς και το ταίρι σας έχετε χάσει την αίσθηση της συνένωσης, κι ο καθένας νιώθει μόνος μέσα στη σχέση.
Οι ελεύθεροι νιώθουν περισσότερο μόνοι παρά αυτάρκεις. Παλαιότερες εμπειρίες εγκατάλειψης στοιχειώνουν τα συναισθήματά σας. Ίσως εμμένετε σε μια νοσηρή σχέση, από φόβο μην μείνετε μόνοι.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω σκορπιός: Το Αστέρι Αντεστραμμένο
Η ζωή σας προσφέρει μια ευκαιρία για ανανέωση, όμως κάτι σας κρατάει πίσω. Ο φόβος της απογοήτευσης λόγω των εμπειριών σας, δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Βλέπετε το φως στην άκρη του τούνελ, αλλά η καρδιά σας δεν νιώθει την ελπίδα. Η επούλωση χρειάζεται χρόνο. Όσο αφορά τα ζευγάρια, ίσως ο ένας να αναζητά ανανέωση της σχέσης και ο άλλος χωρισμό.
Οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσουν ένα άτομο που κουβαλά τις δικές του πληγές, άρα είναι και οι δύο διστακτικοί. Μπορεί να νιώσετε πιο ασφαλείς με μια φιλία αντί για το πάθος.

ταρω τοξότης: Ο Πύργος Αντεστραμμένος
Δεν πρέπει να στηρίζεστε πλέον στη διαφυγή και την άρνηση. Ίσως νιώθετε υποσυνείδητα να καραδοκεί κάποιος κίνδυνος στη σχέση σας, αλλά φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. Όμως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να λιμνάσει άλλο. Ίσως επίσης να βιώνετε ακόμη τα αρνητικά ενός έντονου ταρακουνήματος. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να θρηνήσει και να ιαθεί. Ωστόσο μελετήστε τα μαθήματα που δίνει μια τέτοια δόνηση, έχετε τώρα την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι πιο στέρεο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω αιγόκερως: Η Αρχιέρεια
Η συμβουλή για σήμερα είναι να ακούτε το ένστικτό σας. Η εσωτερική σας σοφία και όχι οι συμβουλές των φίλων, θα σας φτάσουν στη ρομαντική ολοκλήρωση. Να δίνετε σημασία στα όνειρά σας, ίσως περιέχουν μηνύματα που θα σας καθοδηγήσουν. Βιώνετε μια περίοδο απόσυρσης στη «φωλιά» σας. Τα ζευγάρια θα προτιμούν να περάσουν χρόνο μόνοι.

Οι αδέσμευτοι πρέπει να φροντίζουν και να περιποιούνται τον εαυτό τους. Αν η ερωτική σας ζωή χωλαίνει, οργανώστε την κρεβατοκάμαρά σας. Η ακαταστασία εμποδίζει το ρομάντζο να εισέλθει! Μετατρέψτε το δωμάτιο σε ένα ζεστό ερωτικό καταφύγιο. Μην μιλάτε απαιτητικά ή ψυχρά, η θέρμη στη χροιά σας θα σας κάνει πιο σαγηνευτικούς.

ταρω υδροχόος: Οι Εραστές
Η αγάπη σας είναι θέμα επιλογής, έχετε επιλέξει αυτό το ταίρι και θέλετε να ευχαριστείτε ο ένας τον άλλον. Λειτουργείτε σαν ομάδα για να ενδυναμώσετε τη σχέση. Σήμερα όμως ίσως να έχετε μια διαφωνία για τα σχέδια της ημέρας, είτε πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο ταίρι σας και μια άλλη υποχρέωση.
Η απόφασή σας θα είναι να στηρίξετε ή να εγκαταλείψετε το έτερο ήμισύ σας. Αν πάλι έχετε περισσότερα από ένα άτομα στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο έχει μεγαλύτερη αξία για εσάς.

ταρω ιχθύες: Το Άρμα Αντεστραμμένο
Έχετε χάσει τον έλεγχο μέσα στη σχέση, είτε για τον εαυτό σας είτε για τις καταστάσεις. Το έτερο ήμισύ σας επιβάλλει τις απόψεις του και έχει τα ηνία. Νιώθετε σαν να έχει γίνει πειρατεία στο δεσμό, και οι αποφάσεις να παίρνονται με θυμό και εγωισμό αντί με κατανόηση και αγάπη. Προσέξτε μην τρακάρετε, επειδή κοιμηθήκατε και οι δύο στο τιμόνι…
Για τους αδέσμευτους, το αντικείμενο του πόθου τους ίσως να μην θέλει περιορισμό. Ίσως οι ίδιοι να υποσκάπτετε την αναζήτηση του στόχου σας, επειδή κάπου υπάρχει ένα αντικρουόμενο σημείο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις