ταρω ερωτικες προβλέψεις 16/02 Πέμπτη

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλέψεις 16/02 Πέμπτη

ταρω κριός: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Οι προσπάθειες που κάνετε στο ρομαντικό πεδίο, θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς. Θα δείτε ότι η αναμονή σας άξιζε τον κόπο!
Για να έχετε διαυγή εικόνα των όσων έπονται σε όλους τους τομείς, η βασική προϋπόθεση είναι να έχετε θέσει ξεκάθαρες προτεραιότητες.

Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να υπάρχει μια πηγή φωτός στο κέντρο του σπιτιού σας. Αυτή η κίνηση θα αυξήσει τη ζωτικότητα στους χώρους σας, καθώς το Τσι (η θετική ενέργεια) έλκεται από το φως.

 

ταρω ταύρος: Η Εγκράτεια
Να είστε επιφυλακτικοί ως προς τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για αλλαγή πορείας σας στον μαθησιακό τομέα. Ίσως αυτοί οι πειρασμοί να δώσουν προβάδισμα σε πιο διπλωματικά μυαλά…
Θα εκπλήξετε ένα άτομο με την ευκολία που ξεπερνάτε καταστάσεις, όταν νιώσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Δεν θα σας περιορίζει πλέον το παρελθόν.
Συμβουλή της ημέρας: Η ισορροπία στην ενέργεια του σπιτιού σας θα επέλθει εύκολα, αν χρησιμοποιήσετε και τα πέντε χρώματα που αντιστοιχούν στα στοιχεία της φύσης: κόκκινο – φωτιά, κίτρινο – ξύλο, μαύρο – νερό, άσπρο – μέταλλο, πράσινο – γη.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Θα έχετε εξαιρετικά υπερβολικό φόρτο εργασίας σήμερα. Προσπαθήστε να μην ρίξετε τη διάθεση και την αποδοτικότητά σας με αρνητικές σκέψεις.
Μην παρασυρθείτε από προσωπικές ανάγκες που θα αναταράξουν πάλι τα συναισθήματά σας. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι, εστιασμένοι και ξεκάθαροι.
Συμβουλή της ημέρας: Μην γεμίζετε τα συρτάρια και τα ντουλάπια σας με άχρηστα χαρτιά και αντικείμενα. Όσο κι αν «τακτοποιείτε» έτσι την εξωτερική εικόνα, σταδιακά η ενέργειά σας θα σωρεύεται και θα μπλοκάρεται χωρίς να εντοπίζετε την αιτία…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ταρω καρκίνος: Το 9 των Ξιφών
Ο κόπος που καταβάλετε στον εργασιακό τομέα θα αρχίσει πλέον να αναγνωρίζεται και αυτό θα διευρύνει τους ορίζοντες στην καριέρα σας. Ενόσω παραμένετε προσγειωμένοι, θα έχετε περισσότερη διαύγεια και θα ωφεληθείτε μακροπρόθεσμα.
Θα είναι συνετό να μελετήσετε διεξοδικά μια πρόκληση που θα σας προκύψει, πριν ορμήσετε να παλέψετε μαζί της. Σκάψτε βαθιά για να εντοπίσετε τα όπλα σας.
Συμβουλή της ημέρας: Ένας καθρέφτης τοποθετημένος έτσι ώστε να βλέπει την είσοδο του χώρου εργάζεστε, θα σας επιτρέπει να βλέπετε όποιον μπαίνει.

ταρω λέων: Ο Άσος των Ράβδων
Αξιοποιήστε τα θετικά στοιχεία μιας επαγγελματικής συγκυρίας, αντί να εστιάσετε στα αρνητικά της. Η μέρα είναι ιδανική για να σημειώσετε μεγάλα άλματα σε όποιον τομέα επιλέξετε.
Όσα ακούτε μπορεί να έχουν ελάχιστη δόση αληθείας – έως και καθόλου. Κατ’ ακρίβεια, εσείς είστε αυτοί που θα αποκαλύψουν την αλήθεια τη σωστή στιγμή.
Συμβουλή της ημέρας: Το πέταλο έχει την ιδιότητα να αναστέλλει τις κακόβουλες και αρνητικές επιρροές. Ένα δακτυλίδι με πέταλο στο μεσαίο δάκτυλο του δεξιού χεριού σας, θα σας δώσει πλούτο και ευημερία.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω παρθένος: Ο Ιππότης των Ράβδων
Ταχθείτε με το μέρος εκείνων που θεωρείτε ότι είναι πιο συνεπείς, ακόμη κι αν θα ρισκάρετε μια φιλία. Κρατήστε αποστάσεις από εριστικά άτομα, για να μην βρεθείτε σε άβολη θέση.
Ερευνήστε λίγο περισσότερο ένα θέμα που σας ενδιαφέρει. Θα ανακαλύψετε ότι ξέρατε πιο πολλά από όσα θεωρούσατε.
Συμβουλή της ημέρας: Ανακλαστικά στοιχεία σε εξωτερικούς χώρους (καθρέφτες, βιτρίνες κλπ), ενδέχεται να σας αποκαλύψουν το προσωπικό σας μονοπάτι αν εστιάσετε σε όσα βλέπετε…

ταρω ζυγός: Ο Τροχός της Τύχης
Η εποχή είναι ιδεώδης για να ξεκινήσετε το νέο εγχείρημα που μελετάτε εδώ και καιρό. Υψώστε το ανάστημά σας απέναντι σε αυτούς που αρνούνται να σας στηρίξουν.
Ίσως να μην κυλήσουν τα πράγματα όπως τα αναμένετε. Αξιοποιήστε τις πηγές που έχετε διαθέσιμες τώρα, για να χειριστείτε τα πιθανά εμπόδια.
Συμβουλή της ημέρας: Να βάζετε συχνά κόκκινα και ροζ σεντόνια στο κρεβάτι σας. Αυτά τα χρώματα κεντρίζουν τα συναισθήματα και αποπνέουν πάθος και τρυφερότητα.

ταρω σκορπιός: Το 7 των Πεντάκτινων
Μην χρονοτριβείτε επί θεμάτων που απαιτούν την άμεση προσοχή σας, για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα. Κάποιος θα σας προσεγγίζει με το πρόσχημα της εμπιστοσύνης, με στόχο να εξασφαλίσει τη στήριξή σας.
Ίσως να σας διέπει υπερβολική ευαισθησία σήμερα, ειδικά όσο αφορά έναν παλιό φίλο σας. Ίσως κάτι να μην έχετε διεκπεραιώσει.
Συμβουλή της ημέρας: Η τοποθέτηση αντικειμένων σε ζευγάρια, κεντρίζει τη συντροφικότητα και τη συνεργασία. Δοκιμάστε το, ακόμη και στον εργασιακό σας χώρο.

ταρω τοξότης: Το 4 των Κυπέλλων
Αν βρεθείτε μεσάζοντες στη διευθέτηση μιας διαφωνίας, πρέπει να διατηρήσετε τη λεπτή γραμμή της ισορροπίας. Αν ξεφύγετε υπέρ της μίας πλευράς, ενδέχεται να κατηγορηθείτε από την άλλη.
Κανένα υποκατάστατο δεν θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας για κάτι που θεωρείτε εξαιρετικά πολύτιμο. Ξέρετε τι χρειάζεστε – και πώς θα το βρείτε.
Συμβουλή της ημέρας: Να ανάβετε συχνά το φως σε ένα δωμάτιο που δεν χρησιμοποιείτε συχνά. Έτσι θα ενισχύσετε τη ροή της θετικής ενέργειας σε όλο το σπίτι σας, χωρίς να υπάρχουν μπλοκαρισμένοι χώροι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω αιγόκερως: Ο Ιεροφάντης
Θα είναι δύσκολο να μεταπείσετε ένα άτομο που έχετε θίξει, να σας δει και πάλι θετικά. Κάθε στόχος απαιτεί κόπο και όλη την δυνατή στήριξη.
Αν θεωρείτε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα στη ζωή σας που να κεντρίσει το ενδιαφέρον για σχόλια κάθε είδους, είναι πιθανό να διαψευσθείτε!
Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να είναι καλά φωτισμένη μια σκάλα που υπάρχει στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Η διαύγεια θα ενεργοποιήσει τη θετική πορεία σας στο μονοπάτι που ακολουθείτε.

ταρω υδροχόος: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Να είστε πάντα πρόθυμοι να προσφέρετε μια χείρα βοηθείας σε εκείνους που την χρειάζονται. Μια άφιξη στο σπίτι σας σήμερα, θα φωτίσει την ατμόσφαιρα!
Θα νιώσετε ποια είναι η καίρια στιγμή για να προχωρήσετε προς μια νέα κατεύθυνση. Θα δείτε όλα τα σημάδια που θα σας κατευθύνουν.
Συμβουλή της ημέρας: Να ξεσκονίζετε συχνά τα έπιπλα του υπνοδωματίου σας. Αυτή η απλή κίνηση θα απομακρύνει το αίσθημα αχρηστίας και παραμέλησης.

ταρω ιχθύες: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Αξιοποιήστε το χάρισμά σας στο λόγο, για να πετύχετε μια προσοδοφόρα συμφωνία στον επαγγελματικό τομέα. Όσο παραμένετε προπορευόμενοι, θα κεντρίζετε τα κίνητρά σας για μεγαλύτερη πρόοδο.
Φροντίστε να είστε λίγο πιο ελαστικοί στην οπτική σας, προκειμένου να καταφέρνετε να προσαρμόζετε τις συγκυρίες που αλλάζουν συνεχώς γύρω σας.
Συμβουλή της ημέρας: Κρεμάστε με κόκκινη κορδέλα μήκους 9 πόντων έναν κρύσταλλο από το ταβάνι, κοντά στο φωτιστικό σας. Θα αντανακλά το φως στον χώρο και την ερωτική σας ζωή. Ο αριθμός 9 αντιπροσωπεύει την ικανοποίηση και την εκπλήρωση.

tarw-zwdia