ταρω ερωτικες προβλέψεις 16/05 Τρίτη

tarw-kosmos

ταρω ερωτικες προβλέψεις 16/05 Τρίτη

ταρω κριός: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Παραγωγική και αποδοτική θα είναι η σημερινή μέρα για εσάς, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Όσο αφορά τα οικονομικά σας, να κάνετε συνετές κινήσεις γιατί η περίοδος δεν ευνοεί τους πειραματισμούς. Αποφύγετε σήμερα την υπογραφή εγγράφων που ενέχουν οικονομικά θέματα.

ταρω ταύρος: Το 3 των Ξιφών
Σήμερα είναι πιθανό να λάβετε μια δυσχερή ή σοβαρή είδηση αλλά μην επιτρέψετε να σας καταβάλει. Δεν θα αφορά κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε ή να επιλύσετε, θα σας κοστίσει μόνο μέρος του χρόνου και της δύναμής σας. Κινηθείτε με σύνεση και θα αποκρυπτογραφήσετε το μάθημα που πρέπει να πάρετε από την εμπειρία.

 

ταρω δίδυμοι: Το 10 των Ξιφών
Λίγη απογοήτευση και κακοδιαθεσία θα σας διέπουν σήμερα. Αιτία για αυτή την κόπωση που νιώθετε, είναι το ότι δεν αντιμετωπίζετε ευθέως τα θέματα που προκύπτουν και να αφήνετε να λιμνάζουν. Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις το συντομότερο δυνατόν, για να βγείτε από αυτή την αδράνεια.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Το 10 των Κυπέλλων
Μια ιδιαίτερη κοινωνική μέρα θα είναι η σημερινή για εσάς, όπου δεν θα νιώσετε καθόλου μόνοι σας. Ακόμη κι αν μείνετε στο σπίτι, να ξέρετε ότι ευνοούνται οι τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας, ειδικά τις βραδινές ώρες. Στο επαγγελματικό πεδίο, η συμβουλή για εσάς είναι να εργαστείτε ομαδικά για την επίλυση ενός προβλήματος που έχει ανακύψει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω λέων: Το 8 των Ράβδων
Σήμερα θα λειτουργήσουν θετικά κάποιοι εξωγενείς παράγοντες που αναμένετε, προκειμένου να επιλύσετε ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Όλα τα θέματά σας θα έχουν εύνοια, γι’ αυτό είναι καλή στιγμή να θέσετε νέους στόχους. Κάποια ευχάριστα νέα που θα λάβετε, θα αναπτερώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

ταρω παρθένος: Ο Τρελός
Μια υπέροχη μέρα σας φέρνει σήμερα το σύμπαν, που ενδείκνυται για να κάνετε τα νέα ξεκινήματα που σκέφτεστε. Θα νιώσετε από νωρίς λες και οι δυσχέρειες επιλύονται από μόνες τους, κάτι που θα σας αναπτερώσει το ηθικό. Ο μόνος τομέας που πρέπει να είστε προσεκτικοί σήμερα είναι ο οικονομικός, όπου θα είναι συνετό να μην πάρετε ρίσκα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω ζυγός: Ο Ακόλουθος των Ξιφών
Η κριτική που θα δεχθείτε σήμερα από άτομα του στενού σας κύκλου, είναι καλοπροαίρετη. Μην απαντήσετε με θυμό ή εριστικότητα, γιατί δεν έχετε το δίκιο με το μέρος σας. Ακόμη κι αν αρχικά νιώσετε αδικημένοι, μόλις ηρεμήσετε θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει ένα πολύ σημαντικό μάθημα για εσάς από αυτή την εμπειρία.

ταρω σκορπιός: Ο Αυτοκράτορας
Σήμερα προσεγγίστε τα θέματα που σας απασχολούν με σύνεση και ρεαλισμό. Αν προκύψει κάποιο εμπόδιο, μην παρατήσετε την προσπάθεια γιατί η επιμονή σας θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε. Να είστε προσεκτικοί αν θα οδηγήσετε, για να μην υποπέσετε σε παραβάσεις.

zwdia-768

ταρω τοξότης: Το 5 των Κυπέλλων
Είναι πιθανό να είναι κάπως δυσχερής αυτή η μέρα για εσάς. Θα είναι συνετό να μην ασχοληθείτε με μηχανήματα ή συσκευές , τόσο στο επαγγελματικό περιβάλλον όσο και μέσα στο σπίτι σας, γιατί ενέχει ο κίνδυνος ατυχημάτων. Αν δείτε να εξελίσσεται αρνητικά ένα εργασιακό σχέδιο, αφήστε το για λίγο αργότερα. Μην εμπλακείτε σε προστριβές με άτομα ισχύος, γιατί είναι πιθανό να είστε οι χαμένοι.

ταρω αιγόκερως: Ο Μάγος
Το σύμπαν σήμερα σας καλεί να ενεργοποιηθείτε. Η δύναμή σας θα είναι μεταδοτική, οι ιδέες σας θα έχουν θετική αποδοχή και η πνευματική σας ισχύ θα σας βοηθήσει να χειριστείτε όλες σας τις υποχρεώσεις. Μην μείνετε στις λεπτομέρειες, γιατί μπορεί να σας καθυστερήσουν άνευ λόγου. Αν δείξετε στον εαυτό σας πόσα μπορείτε να καταφέρετε, θα είναι εύκολο να το δουν και οι άλλοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ταρω υδροχόος: Το 5 των Πεντάκτινων
Κάποια αβεβαιότητα και πίεση ίσως να επικρατεί σήμερα στο περιβάλλον σας. Αυτό οφείλεται στη μειωμένη δραστηριότητά σας σε πνευματικό ή σωματικό επίπεδο. Όμως το στάδιο αυτό θα περάσει γρήγορα, γι’ αυτό προσπαθήστε να το χειριστείτε με ψυχραιμία και ελαστικότητα. Η μέρα ίσως φέρει κάποιες επαγγελματικές δυσχέρειες ή απώλειες, ενώ είναι πιθανό να πιεστείτε λίγο οικονομικά.

ταρω ιχθύες: Το 9 των Κυπέλλων
Μια πολύ θετική μέρα θα είναι η σημερινή για εσάς. Θα επικρατεί χαρά και ικανοποίηση, γι’ αυτό απολαύστε και αξιοποιήστε τη φιλική διάθεση με την οποία θα σας προσεγγίζουν τα άτομα του επαγγελματικού και του φιλικού σας περιβάλλοντος. Η κοινωνική σας ζωή θα δεχθεί επίσης πολύ αίσια ώθηση, καθώς κάποια πρόσκληση που θα λάβετε θα έχει πολλά θετικά να σας αποδώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia