ταρω ερωτικες προβλέψεις 18/05 Πέμπτη

anapodes-kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλέψεις 18/05 Πέμπτη

ταρω κριός: Το 4 των Κυπέλλων
Η σημερινή μέρα θα είναι λίγο δυσχερής για εσάς, καθώς θα σας διέπει πείσμα και εγωκεντρισμός που ίσως να σας κάνουν ευκολόθικτους. Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι τέτοιες μέρες έρχονται και παρέρχονται, γι’ αυτό μην εμμείνετε πολύ στα γεγονότα. Το σημαντικό είναι να κρατήσετε ανοικτά τα μάτια και τα αφτιά σας, για να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν.

ταρω ταύρος: Το 9 των Κυπέλλων
Μια πολύ θετική μέρα θα είναι η σημερινή για εσάς, που θα διέπεται από χαρά και ικανοποίηση. Απολαύστε και αξιοποιήστε τη φιλική διάθεση με την οποία θα σας προσεγγίζουν τα άτομα του επαγγελματικού αλλά και του φιλικού σας περιβάλλοντος. Η κοινωνική σας ζωή θα δεχθεί επίσης αίσια ώθηση, καθώς κάποια πρόσκληση που θα λάβετε θα έχει πολλά θετικά να σας αποδώσει.

 

ταρω δίδυμοι: Ο Μάγος
Ενεργοποιηθείτε σήμερα, γιατί οι ιδέες σας είναι καλές και πρωτότυπες, η ενέργειά σας είναι στα ύψη και θα δείτε ότι έχετε το χάρισμα να επηρεάσετε άτομα και καταστάσεις. Αξιοποιήστε τη συγκυρία της αίσιας πνευματικής και σωματικής σας ισχύος, για να κλείσετε εκκρεμότητες και να δώσετε λύση σε αρκετά προβλήματα. Όσο δύσκολος κι αν φαντάζει σήμερα ένας στόχος, καταπιαστείτε μαζί του και δεν θα απογοητευθείτε.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Ο Ιππότης των Ξιφών
Το εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι στο επίκεντρο της σημερινής ημέρας. Δεν αποκλείονται εντάσεις με υψηλά ιστάμενους αλλά και κακοήθεις κριτικές. Η συμβουλή για εσάς είναι να παραμείνετε ανοικτοί και ελαστικοί, να αντικρούσετε τις όποιες άδικες κατηγορίες σε χαμηλούς τόνους. Προσέξτε να μην μεταφέρετε τη νευρικότητά σας και στην προσωπική σας ζωή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Ο Αυτοκράτορας
Η μέρα σήμερα σας καλεί να προσεγγίσετε τα προβλήματά σας με ρεαλισμό και συνετή σκέψη. Να είστε σε επαγρύπνηση και να μην παραδοθείτε στα αρνητικά που μπορεί να ανακύψουν. Αν χρονοτριβήσετε σε ονειροπολήσεις, θα χάσετε την ευκαιρία να επιλύσετε τα θέματά σας. Να είστε προσεκτικοί στο δρόμο για πιθανές αμέλειες στο οδήγημα.

ταρω παρθένος: Το Άρμα
Σήμερα θα είναι συνετό να επιστρατεύσετε την πειθαρχία και τη θέλησή σας για πρόοδο, για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε κάποια μικρά εμπόδια που θα προκύψουν στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ο αισθηματικός τομέας θα είναι ευοίωνος σήμερα, αρκεί να μην φανείτε υπερβολικά κυριαρχικοί. Δεν αποκλείεται να ανακύψει μια ευχάριστη ρομαντική απόδραση.

ταρω ζυγός: Το 5 των Πεντάκτινων
Κάποια αβεβαιότητα και πίεση θα επικρατεί σήμερα στο περιβάλλον σας, που ενδέχεται να οφείλεται σε μειωμένη δραστηριότητά σας σε πνευματικό ή σωματικό επίπεδο. Το στάδιο αυτό θα περάσει γρήγορα, γι’ αυτό προσπαθήστε να το χειριστείτε με ψυχραιμία και ελαστικότητα. Η μέρα ίσως σας φέρει κάποιες επαγγελματικές δυσχέρειες ή απώλειες, ενώ είναι πιθανό να πιεστείτε λίγο οικονομικά.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zwdia shmera

ταρω σκορπιός: Το 5 των Ράβδων
Μια ευκαιρία με τη μορφή πρόσκλησης θα προκύψει στο δρόμο σας σήμερα. Αποδεχθείτε τη, για να αποδείξετε τις ικανότητές σας σε πιθανούς αμφισβητίες. Θα είναι η αφορμή να πάρετε ένα καλό μάθημα, που θα ωθήσει τη γενικότερη πρόοδό σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κάποιο τυχερό παιχνίδι.

ταρω τοξότης: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Παραγωγική και αποδοτική θα είναι η σημερινή μέρα για εσάς, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Όσο αφορά τα οικονομικά σας, να κάνετε συνετές κινήσεις γιατί η περίοδος δεν ευνοεί τους πειραματισμούς. Αποφύγετε σήμερα την υπογραφή εγγράφων που ενέχουν οικονομικά θέματα.

zwdia-768

ταρω αιγόκερως: Το 3 των Ξιφών
Σήμερα είναι πιθανό να λάβετε μια δυσχερή ή σοβαρή είδηση. Δώστε σημασία στο μήνυμά της χωρίς να επιτρέψετε να σας καταβάλει αρνητικά. Δεν θα αφορά κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε ή να επιλύσετε. Το μόνο που θα σας κοστίσει άμεσα, είναι μέρος του χρόνου και της δύναμής σας.

ταρω υδροχόος: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Η αξιοπιστία και η σκληρή σας δουλειά, είναι τα χαρίσματά σας που σήμερα σας χαρίζουν απρόσκοπτη πορεία. Στραφείτε στους άλλους, για να προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου χρειάζεται. Μια γυναίκα με εξαιρετικά πρακτικό μυαλό θα βρεθεί στο περιβάλλον σας σήμερα, που θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα.

ταρω ιχθύες: Το 9 των Ράβδων
Ένας σημαντικός πειρασμός έρχεται προς το μέρος σας σήμερα, γι’ αυτό να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας για όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σας. Μόνο αν επιστρατεύστε τη δύναμη και το θάρρος σας θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε. Σταθείτε σε θέση άμυνας και μείνετε σε επαγρύπνηση.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

tarw-zwdia