ταρω ερωτικες προβλέψεις 19/05 Παρασκευή

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλέψεις 19/05 Παρασκευή

ταρω κριός: Το 4 των Κυπέλλων
Η διάθεσή σας σήμερα θα είναι λίγο ιδιόρρυθμη, με αρκετές δόσεις πείσματος μια εγωκεντρισμού. Το καλύτερο για εσάς είναι να μην ασχοληθείτε με όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σας, για να αφήσετε να περάσει η μέρα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Προσέξτε μόνο να μην προσπεράσετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, καθώς ίσως το σύμπαν να δοκιμάζει την ετοιμότητά σας…

ταρω ταύρος: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Η σημερινή ημέρα θα είναι παραγωγική και αποδοτική στον επαγγελματικό τομέα. Θα νιώσετε αποδοχή και εκτίμηση των ικανοτήτων σας από συναδέλφους και αυτό θα κάνει πιο σταθερή τη θέση. Τα οικονομικά απαιτούν συνετές κινήσεις, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί απρόσεκτα ανοίγματα. Αποφύγετε να υπογράψετε οτιδήποτε αφορά οικονομικά θέματα.

 

ταρω δίδυμοι: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Ένα άτομο με ιδιαίτερη ευφυΐα θα βρεθεί σήμερα στο περιβάλλον σας. Προσέξτε τα λεγόμενά του, γιατί υποκρύπτουν κάποια πολύτιμη συμβουλή ή μια πολύ καλή πρόταση. Η σημασία αυτής της συνάντησης θα σας απασχολήσει για λίγες μέρες, μέχρι να αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Να είστε σε επαγρύπνηση για πιθανές ύπουλες κινήσεις εναντίον σας.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Ο Ιεροφάντης
Η μέρα θα αρχίσει με κάποιες μικρές ανησυχίες ή ταλαιπωρίες, ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη σας στις δυνατότητες που έχετε στις επιλογές που έχετε κάνει. Αν μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας, θα νιώσετε να ανανεώνεται η δύναμη και η αυτοπεποίθησή σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Το 10 των Ξιφών
Η απογοήτευση και η κακοδιαθεσία θα σας κυριεύσουν σήμερα, χωρίς να υπάρχει πρακτική αιτία. Το σύμπαν σας προειδοποιεί ότι η αδράνεια που νιώθετε είναι προσωπική σας επιλογή, γιατί δεν αντιμετωπίζετε όσα προκύπτουν και αφήνετε τις υποχρεώσεις σας αλλά και τις εκκρεμότητες να βαλτώνουν. Μόνο αν δραστηριοποιηθείτε θα βγείτε από αυτό το τέλμα.

ταρω παρθένος: Το 5 των Ράβδων
Μια ευκαιρία θα προκύψει στο δρόμο σας σήμερα. Τολμήστε να αποδεχθείτε την πρόκληση, για να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Η συγκυρία είναι εξαιρετική για να κάνετε τις κινήσεις που θα ωθήσουν την πρόοδό σας. Παράλληλα, η μέρα είναι ευνοϊκή για να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κάποιο τυχερό παιχνίδι.

ταρω ζυγός: Το 3 των Ξιφών
Ίσως σήμερα να λάβετε μια δυσχερή ή σοβαρή είδηση που θα σας αναστατώσει αρχικά. Όμως δεν πρόκειται για κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε ή να επιλύσετε, καθώς η ουσία της θα αφορά τρίτα άτομα αλλά θα πρέπει να επενδύσετε μέρος του χρόνου και της δύναμής σας. Λειτουργήστε με σύνεση, για να μην παρεξηγηθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω σκορπιός: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Κάποιες σημαντικές συμβουλές ή πληροφορίες θα ακούσετε σήμερα, από μια γυναίκα με ιδιαίτερη σοφία. Δώστε προσοχή σε όσα θα σας πει, γιατί θα ωφελήσει την περαιτέρω πορεία σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Το σύμπαν σας στέλνει σήμερα κάποια ενίσχυση και στα προσωπικά σας, ακόμη κι αν δεν θα το συνειδητοποιήσετε άμεσα.

ταρω τοξότης: Η Δύναμη
Μια εξαιρετική μέρα θα είναι η σημερινή για εσάς, με το σύμπαν να σας ενισχύει με πνευματική και σωματική δύναμη. Μπορείτε να επιτύχετε σε ό,τι κι αν καταπιαστείτε, αρκεί να μην υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας και να παραμείνετε ρεαλιστές. Η μέρα σας καλεί να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στα επαγγελματικά σας, ενώ εύνοια θα έχετε και αλλά και στο ρομαντικό πεδίο.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω αιγόκερως: Το 9 των Ράβδων
Μια σημαντική επαφή που θα αποδειχθεί πειρασμός, είναι στα βασικά σημεία της ημέρας! Να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας για όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σας, γιατί υπάρχουν κάποιες κινήσεις στο παρασκήνιο. Αν επιστρατεύστε τη δύναμη και το θάρρος σας θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε, γι’ αυτό μείνετε σε θέση άμυνας και σε επαγρύπνηση.

ταρω υδροχόος: Το Άρμα
Σήμερα κινηθείτε με πειθαρχία και πείσμα, για να αντεπεξέλθετε σε κάποια μικρά εμπόδια που θα προκύψουν στο επαγγελματικό περιβάλλον. Θα έχετε μια σημαντική χείρα βοήθειας, που θα προωθήσει ακόμη πιο πολύ την καλή εξέλιξη των καταστάσεων. Τα αισθηματικά βρίσκονται σε αρκετή καλή πορεία επίσης, αν και πρέπει να χαλιναγωγήσετε λίγο την αυταρχικότητά σας. Να αποδεχθείτε την πρόκληση για μια αυθόρμητη απόδραση!

ταρω ιχθύες: Ο Άσος των Κυπέλλων
Είναι πιθανό να βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των επαγγελματικών σας επιλογών ή να κάνετε τώρα τον προγραμματισμό σας για το μέλλον σε αυτό τον τομέα. Να είστε προετοιμασμένοι σήμερα για την πιθανότητα να σας γίνει η πρόταση των ονείρων σας! Γενικότερα να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia