ταρω ερωτικες προβλέψεις 20/02 Δευτέρα

ταρω ερωτικες προβλέψεις 20/02 Δευτέρα

ταρω κριός: Το 3 των Ράβδων
Είναι καλύτερα να μην κάνετε κάτι, παρά να το κάνετε τεράστιο θέμα!
Αν νιώθετε λίγο μειωμένη την αυτοπεποίθησή σας από νωρίς σήμερα, μην ανησυχήσετε. Θα την δείτε να ανακτά την ισορροπία της όσο προχωρά η μέρα, όσο θα βλέπετε τα άτομα του περιβάλλοντός σας να παλεύουν με τους στόχους τους.

Συμβουλή της ημέρας: Μετακινήστε τα όργανα γυμναστικής από το υπνοδωμάτιό σας! Η ύπαρξή τους εκεί θα σας δημιουργεί άγχος και πίεση στη σχέση σας.

 

ταρω ταύρος: Η Σελήνη
Δεν υπάρχει καμία λογική να περιμένατε άπραγοι να συμβεί κάτι. Τίποτα δεν θα κινηθεί, αν δεν καταθέσετε κόπο.
Περνάτε σε μια καινούργια φάση ζωής αυτή την περίοδο, όπου θα κληθείτε να πειραματιστείτε με πολλά καινούργια πράγματα σε όλους τους τομείς. Οι κανόνες αλλάζουν και πρέπει να είστε συντονισμένοι.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε ένα κινέζικο εξάγωνο με τρίγωνα σε περίοπτη θέση στο σπίτι σας. Αυτή η εικόνα θα ενισχύσει την υγεία, τον πλούτο και την ευτυχία στη ζωή σας.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Το 3 των Ξιφών
Να είστε πιο ξεκάθαροι στη διαβεβαίωση των στόχων σας. Διαφορετικά είναι πιθανό να εκληφθείτε ως δεδομένοι.
Ίσως ένα άτομο κύρους να μην σας εκφράσει τα θετικά που αναμένατε να ακούσετε. Αποφύγετε να παρασυρθείτε από το αίσθημα απομόνωσης και αναζητήστε στήριξη στα αγαπημένα σας άτομα.
Συμβουλή της ημέρας: Αν πάνω από το κρεβάτι σας υπάρχουν κολώνες ή δοκάρια της οροφής, η ερωτική σας ζωή θα είναι περιορισμένη. Τραβήξτε το κρεβάτι σας λίγο πιο μπροστά, για να μην «πλακώνεται» από αυτά τα εμπόδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ταρω καρκίνος: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Η μέρα θα φέρει κάτι ιδιαίτερο και εξαιρετικό στον δρόμο σας. Το πιο πιθανό είναι να αφορά τον επαγγελματικό ή τον μαθησιακό σας τομέα.
Θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε ότι διαθέτετε τα φόντα και τις γνώσεις για να σημειώσετε πρόοδο.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε ένα ζεύγος αντικειμένων πάνω στο κομοδίνο σας. Θα σας υπενθυμίζει τη διάθεσή σας να ενδυναμώνετε συνεχώς τη σχέση με το ταίρι σας.

ταρω λέων: Το 5 των Ράβδων
Η συναισθηματική σας ζωή είναι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη σημασία αυτή την περίοδο. Αρχίστε να την φροντίζετε λίγο περισσότερο, γιατί την έχετε παραμελήσει.
Θα σας ενθουσιάσουν οι προοπτικές που βλέπετε να ανοίγονται για το μέλλον σας, παρόλο που αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να επιμορφώνεστε συστηματικά για να φτάσετε τους στόχους σας.
Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να είναι πάντα καθαρά τα έπιπλα στο υπνοδωμάτιό σας. Η σκόνη υπονοεί μια στασιμότητα και παραμέληση της σχέσης σας.

ταρω παρθένος: Ο Τρελός
Η εμφάνιση αυτής της κάρτας σηματοδοτεί μια νέα περίοδο στη ζωή σας. Θα βλέπετε πλέον τα πράγματα απλά και ξεκάθαρα, χωρίς την ταχύτητα και το μπέρδεμα που επέφεραν άλλα άτομα ή συγκυρίες και σας περιόριζαν.
Είστε εστιασμένοι στο μέλλον, έχοντας τα μαθήματα του παρελθόντος. Άρα το παρόν σας είναι εξαιρετικό!
Συμβουλή της ημέρας: Ένα φυτό έξω από την εξώπορτά σας, θα απορροφήσει την αρνητική ενέργεια και δεν θα την αφήσει να περάσει μέσα στο σπίτι σας όποτε ανοίγετε την πόρτα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω ζυγός: Η Εγκράτεια
Ίσως να σας προκύψει μια καλύτερη προοπτική στον εργασιακό ή τα μαθησιακό σας τομέα αυτή την περίοδο. Μελετήστε ωστόσο καλά όλες τις παραμέτρους…
Μπορείτε να μετατρέψετε καθετί αρνητικό σε θετικό, απλά μένοντας εστιασμένοι στους στόχους σας.
Συμβουλή της ημέρας: Τα ενυδρεία έχουν θετική επίδραση στους χώρους σας, μόνο εάν κι εφόσον διαθέτουν φίλτρο που να ανακινεί συνεχώς το νερό. Αν προτίθεστε να αποκτήσετε ένα υδάτινο στοιχείο χωρίς να ρισκάρετε, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα σιντριβάνι καλής τύχης.

ταρω σκορπιός: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων
Ίσως να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στην είσπραξη κάποιων χρημάτων που περιμένετε.
Οι επιτυχίες του παρελθόντος ανήκουν στο παρελθόν. Αυτό που θα εξυπηρετήσει τον σκοπό και τους στόχους σας, είναι να εστιάσετε σε όσα χρειάζονται για να σημειώσετε νέες επιτυχίες στο μέλλον.
Συμβουλή της ημέρας: Είναι καλό να έχετε πάντα ανοικτές όλες τις εσωτερικές πόρτες στο σπίτι σας (πλην αυτής της τουαλέτας). Το κλείσιμο της πόρτας φέρνει περιορισμό των ευκαιριών σας.

zwdia

ταρω τοξότης: Το 8 των Κυπέλλων
Μην χρονοτριβείτε αυτή την περίοδο όσο αφορά την προώθηση των στόχων σας. Η εποχή είναι ευνοϊκή για εσάς και ενδέχεται να χάσετε πολλές ευκαιρίες.
Όσο περισσότερα ξέρετε για ένα πρόβλημα, τόσο πιο πιθανό είναι να καταφέρετε να το επιλύσετε. Μην διστάζετε να υποβάλετε ακόμη και σκληρά ερωτήματα.
Συμβουλή της ημέρας: Τα φυτά σας πρέπει να είναι τοποθετημένα σε δοχεία από φυσικά υλικά. Αυτό θα ενισχύσει τη φυσική ροή των σχέσεων, όλων των ατόμων που διαμένουν ή μπαίνουν στο σπιτικό σας.

ταρω αιγόκερως: Ο Ερημίτης
Μια νέα ιδέα σας είναι πολλά υποσχόμενη, γι’ αυτό πρέπει να βρείτε τον χρόνο και τα κατάλληλα άτομα να την προωθήσετε.
Θα νιώσετε την ανάγκη να προσεγγίσετε ένα άτομο που ήταν σε μια απόσταση τον τελευταίο καιρό. Αναζητήστε τρόπους για να γεφυρώσετε αυτό το χάσμα.
Συμβουλή της ημέρας: Οι αιχμές και οι γωνίες των επίπλων στον εργασιακό χώρο, ενδέχεται να παρεμποδίζουν την πρόοδό σας. Φροντίστε να μην δείχνουν άμεσα προς το μέρος σας, βάζοντας ενδιάμεσα διακοσμητικά αντικείμενα ή φυτά σε όσες δεν μπορείτε να αποφύγετε.

zwdia

ταρω υδροχόος: Το 5 των Πεντάκτινων
Μην παρασυρθείτε από την αρνητική διάθεση που θα εκφράσει απέναντί σας ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος. Προσεγγίστε τα και αναζητήστε τους λόγους.
Φροντίστε να εντοπίσετε τα άτομα που δεν θέλουν να στηρίξουν τους στόχους σας και ανακαλύψτε τα αίτια της άρνησής τους.
Συμβουλή της ημέρας: Στο υπνοδωμάτιό σας δεν πρέπει να υπάρχει καμία φωτογραφία άλλων ατόμων, πέρα από εσάς και το ταίρι σας. Η ύπαρξή τους απορροφά την ενέργεια από τη σχέση σας!

ταρω ιχθύες: Ο Άσος των Ξιφών
Όσο δύσκολο κι αν είναι να αλλάξετε γνώμη για ένα άτομο, είναι βέβαιο ότι αυτή την περίοδο θα καταφέρετε να δείτε τα δικά σας λάθη ως προς την οπτική σας. Η συνέχεια εξαρτάται από εσάς και μόνο.
Πρέπει να απορροφάτε σαν σφουγγάρι, κάθε πληροφορία που φτάνει σε εσάς αυτή την εποχή. Θα αποδειχθούν όλες πολύτιμες στο μέλλον.
Συμβουλή της ημέρας: Βάλτε έναν μικρό κρύσταλλο στο πορτοφόλι σας, για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Οι κρύσταλλοι «αυγατίζουν» ό,τι αγγίζουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia