ταρω ερωτικες προβλέψεις 21/04 Παρασκευή

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλέψεις 21/04 Παρασκευή

ταρω κριός: Ο Τρελός
Θα σας αποκαλυφθεί μια νέα οπτική, για μια πιο αποτελεσματική μέθοδο να χειριστείτε τις παρούσες συγκυρίες.
Ίσως να έχετε χάσει λίγο τον έλεγχο και τη σύνεση, όσο αφορά τα οικονομικά σας. Ένα φιλικό άτομο θα σας δώσει πολύτιμες συμβουλές.

Συμβουλή της ημέρας: Μην αμελείτε να αλλάζετε στα βάζα σας τα λουλούδια που αρχίζουν να μαραίνονται. Η ύπαρξή τους θα επιφέρει αδιαθεσίες και απώλειες.

 

ταρω ταύρος: Το 9 των Πεντάκτινων
Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τα περιουσιακά σας θέματα. Η διάθεσή σας για δουλειά, θα βοηθήσει στο να αυξήσετε τις ταχύτητές σας.
Προετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι πλέον με μια φοβία σας που ήσασταν απρόθυμοι να χειριστείτε ως τώρα. Ο ρεαλισμός θα σας χτυπήσει την πόρτα.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε έναν ανεμόμυλο ή έναν ανεμοδείκτη στην πιο αριστερή γωνία της αυλής σας ή του μπαλκονιού σας. Η κίνησή του κινεί και τη θετική ενέργεια, έλκοντας την ευημερία για το σπιτικό σας.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Ο Άσος των Κυπέλλων
Προετοιμαστείτε καλά, αν έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιο άτομο που είναι πιεστικό αλλά έχει θετική πρόθεση
Δυσκολεύεστε να παραδεχθείτε ότι κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω από εσάς, ακόμη κι αν τα δεδομένα γι’ αυτό είναι μπροστά στα μάτια σας.
Συμβουλή της ημέρας: Πάρα πολλά έπιπλα και πράγματα μέσα σε έναν χώρο, θα σας κάνουν να νιώθετε πιεσμένοι και δεν ευνοούν την καλή ροή της τύχης, της ευτυχίας και των ευκαιριών.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω καρκίνος: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων
Προσπαθήστε σήμερα να μην καθυστερήσετε την παράδοση μιας σημαντικής δουλειάς που σας έχει ανατεθεί.
Ίσως παρεκτρέπεστε της πορείας σας. Ακούστε το ταίρι σας, που θα σας επισημάνει κάποια αξιοπρόσεκτα σημεία.

Συμβουλή της ημέρας: Αν θέλετε να εντείνετε την κίνηση της θετικής ενέργειας στους χώρους σας, φροντίστε να ανοίγετε σε καθημερινή βάση τα παράθυρα για να τους αερίζετε.

ταρω λέων: Η Αρχιέρεια
Η διάθεσή σας σήμερα θα είναι λίγο μειωμένη, γι’ αυτό είναι αναμενόμενο να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις.
Σήμερα δεν πρέπει να ξεχάσετε μια υπόσχεση που έχετε δώσει στο ταίρι σας ή σε ένα φιλικό άτομο, ακόμη κι αν δεν σας βολεύει η πραγμάτωσή της.
Συμβουλή της ημέρας: Να αλλάζετε άμεσα τις λάμπες που καίγονται. Μια καμένη λάμπα «μαυρίζει» τη ροή της ενέργειας σε κάθε χώρο.

ταρω παρθένος: Ο Κρεμασμένος
Μην χρονοτριβείτε στην πρόοδο της μαθησιακής σας εξέλιξης, γιατί ενδέχεται να χάσετε τον στόχο σας.
Θα καταφέρετε θαύματα, αν τολμήσετε να δώσετε λίγο περισσότερο περιθώριο στον πειραματισμό.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε σε λαμπερό μεταλλικό υλικό το νούμερο του σπιτιού σας στην εξώπορτα. Αυτό θα έλξει τη θετική ενέργεια να μπει στο σπιτικό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω ζυγός: Το 5 των Πεντάκτινων
Μια προαγωγή είναι καθ’ οδόν για εσάς, που θα σας χαροποιήσει για τις πρόσθετες ευθύνες αλλά και τα προνόμια που θα σας επιφέρει.
Μην αναβάλετε τις υποχρεώσεις σας, γιατί δεν θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε στα χρονικά όρια που σας έχουν τεθεί.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε ένα διακοσμητικό σε σχήμα αυγού στον εργασιακό σας χώρο. Αυτό θα ενισχύσει την επαγγελματική σας πρόοδο και θα σας φέρει νέες ευκαιρίες, καθώς το αυγό συμβολίζει τη γέννηση και τη γονιμότητα.

ταρω σκορπιός: Το 9 των Ράβδων
Μην σπαταλάτε ενέργεια στο να περιφρονείτε άτομα που είναι καλύτερα από εσάς. Διαθέστε τη για να βελτιώσετε τον εαυτό σας.
Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε την πορεία σας σήμερα, προκειμένου να ακολουθήσετε τις συμβουλές ενός ειδήμονα. Να το κάνετε.
Συμβουλή της ημέρας: Να έχετε πάντα κλειστή την πόρτα της τουαλέτας στο σπίτι σας. Αυτή η κίνηση δεν θα επιτρέψει στην ευημερία και την αισθηματική σας ζωή να παρασυρθούν στην αποχέτευση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω τοξότης: Το 6 των Ράβδων
Αν ο στόχος σας είναι να εντυπωσιάσετε κάποια συγκεκριμένα άτομα, φροντίστε να παρουσιάσετε τις σκέψεις σας με λίγη πρωτοτυπία.

Έχετε πολλές υποχρεώσεις αυτή την περίοδο, ωστόσο επιθυμείτε να ασχοληθείτε με κάτι που έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε μακριά από το κρεβάτι σας κάθε ηλεκτρονική σας συσκευή. Οι δονήσεις που εκπέμπουν, επιφέρουν διαταραχές στον ύπνο.

ταρω αιγόκερως: Ο Κόσμος
Είστε πολύ κοντά στο να νιώσετε απόλυτη πληρότητα και ικανοποίηση, από ένα κύμα ενέργειας που θα σας κατακλύσει.
Ίσως κληθείτε να παίξετε έναν απροσδόκητο ρόλο, για τον οποίο θα πρέπει να ανακαλύψετε μόνοι σας όσα τον αφορούν. Να είστε σε επαγρύπνηση.
Συμβουλή της ημέρας: Αν θέλετε να αφυπνίσετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας εσείς ή το ταίρι σας, τοποθετήστε στο χώρο σας παιδικά παιχνίδια!

ταρω υδροχόος: Το 3 των Ξιφών
Είναι πιθανό να οργανώσετε μια μικρή απόδραση με την οικογένειά σας, κάτι που θα σας διασκεδάσει όλους πολύ.
Γνωρίζετε ποιες είναι οι ανάγκες σας αυτή την εποχή, όμως για κάποιο λόγο δεν βλέπετε πλέον τους τρόπους να τις ικανοποιήσετε. Όλα είναι στη θέση τους, χρειάζεστε μόνο λίγη ηρεμία.
Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να υπάρχει κάτι όμορφο και ευχάριστο κρεμασμένο πάνω ή δίπλα στην εξώπορτά σας, από την έξω πλευρά. Αυτό θα δημιουργεί ευχάριστη διάθεση σε όποιον μπαίνει στο σπιτικό σας.

ταρω ιχθύες: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Κάτι ιδιαίτερο σας αναμένει σήμερα. Μπορεί να αφορά κάποιες βελτιώσεις στο περιβάλλον του σπιτιού σας ή τη διεύρυνση του φιλικού σας κύκλου με νέες γνωριμίες.
Συμβουλή της ημέρας: Να μπαίνετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας κάθε μέρα. Έτσι θα διαχέετε καλή ενέργεια παντού, χωρίς να λιμνάζει σε σημεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia