ταρω ερωτικες προβλέψεις 21/05 Κυριακή

taro-mythoi-alitheies

ταρω ερωτικες προβλέψεις 21/05 Κυριακή

ταρω κριός: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Μια παραγωγική και αποδοτική μέρα σας περιμένει σήμερα. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα θα νιώσετε αποδοχή και εκτίμηση από τους συναδέλφους σας. Στα οικονομικά θέματα καλείστε να κάνετε συνετές κινήσεις, γιατί αυτή η περίοδος δεν ευνοεί πειραματισμούς.

ταρω ταύρος: Το Άρμα
Εστιάστε στην πειθαρχία και τη θέλησή σας για πρόοδο σήμερα, για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε κάποια μικρά εμπόδια που θα σας προκύψουν στο επαγγελματικό περιβάλλον. Θα είναι θέματα που μπορείτε να χειριστείτε, ειδικά επειδή θα σας δοθεί και μια σημαντική χείρα βοήθειας. Ο αισθηματικός τομέας θα είναι εξίσου ευοίωνος σήμερα για εσάς, αρκεί να μην γίνετε πολύ κυριαρχικοί.

 

ταρω δίδυμοι: Το 3 των Ξιφών
Σήμερα είναι πιθανό να λάβετε μια δυσχερή ή σοβαρή είδηση. Μην επιτρέψετε να σας καταβάλει αρνητικά, γιατί δεν αφορά κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε ή να επιλύσετε. Λειτουργήστε με σύνεση, για να μπορέσετε να αποκρυπτογραφήσετε το μάθημα που πρέπει να πάρετε.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Το 6 των Πεντάκτινων
Σήμερα θα δείτε να αρχίζει να αποδίδει καρπούς η σκληρή σας δουλειά των τελευταίων εβδομάδων. Είναι πιθανό να επαινεθείτε γι’ αυτό, χωρίς να αποκλείεται και ένα χρηματικό κέρδος. Περάστε το απόγευμά σας με τη συντροφιά φιλικών ατόμων, και αποδεχθείτε όποιο χέρι βοηθείας σας προταθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω λέων: Το 7 των Ξιφών
Μια απώλεια που θα σας πληγώσει είναι πιθανό να προκύψει σήμερα, αλλά θα συνέλθετε γρήγορα. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας, γιατί δεν αποκλείεται να δεχθείτε μια πρόταση που θα έχει δόλια κίνητρα. Προτιμήστε να μην καταλήξετε σήμερα σε καμία συμφωνία.

ταρω παρθένος: Το 9 των Ράβδων
Σήμερα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για όσα θα συντελούνται στο περιβάλλον σας, γιατί ένας σημαντικός πειρασμός έρχεται προς το μέρος σας. Επιστρατεύστε τη δύναμη και το θάρρος σας και θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε, όμως διατηρήστε θέση άμυνας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω ζυγός: Το 7 των Ράβδων
Σήμερα κάποια θέση σας θα δεχθεί μια επίθεση. Αν υποστηρίξετε την άποψή σας με αποφασιστικότητα και επιχειρήματα, θα καταφέρετε να βγείτε νικητές. Μην πέσετε στην παγίδα που θα σας στήσουν άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλον, που έχουν πρόθεση να προκαλέσουν προστριβές για προσωπικό τους κέρδος.

ταρω σκορπιός: Το 4 των Ξιφών
Συνηθίζετε να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό στα επαγγελματικά σας. Όμως η σημερινή μέρα σας καλεί να μειώσετε τους ρυθμούς σας για να μην επιβαρύνετε την υγεία σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους, ακόμη και στα στάσιμα προσωπικά σας θέματα. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.

ταρω τοξότης: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Η σημερινή μέρα θα κυλήσει απρόσκοπτα. Φροντίστε να παραμείνετε αποδοτικοί και συνεπείς, και ενδείκνυται να προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου δείτε ότι χρειάζεται. Στον επαγγελματικό σας χώρο θα κληθείτε να συνεργαστείτε με μια εξαιρετικά πρακτική γυναίκα, που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

zwdia-768

ταρω αιγόκερως: Το 10 των Κυπέλλων
Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ κοινωνική, χωρίς να νιώσετε στιγμή μόνοι. Μια συμβουλή για τα επαγγελματικά σας, είναι να λειτουργήσετε ομαδικά για την επίλυση ενός προβλήματος που θα προκύψει. Απόψε ετοιμαστείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, γιατί το ρομάντζο και ο ερωτισμός θα είναι στο ζενίθ τους!

ταρω υδροχόος: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Ένα ευφυές και επινοητικό άτομο θα σας προσεγγίσει σήμερα και θα σας παράσχει μια πολύτιμη συμβουλή ή μια πολύ καλή πρόταση. Ακούστε τι έχει να σας πει, ακόμη κι αν δεν κατανοήσετε αμέσως σε ποιο τομέα της ζωής σας εστιάζει. Σύντομα θα σας αποκαλυφθεί η σημασία του.

ταρω ιχθύες: Ο Τροχός της Τύχης
Ίσως βρίσκεστε σε ένα επαγγελματικό δίλλημα για την πορεία που πρέπει να διαλέξετε. Σήμερα το σύμπαν σας παροτρύνει να αναλογιστείτε με ποιον τρόπο αποδίδετε και σε ποιον τομέα νιώθετε καλύτερα. Είναι μια μέρα αποφάσεων για το συνολικό σας μέλλον, σκεφτείτε συνετά πριν δράσετε σε οτιδήποτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00