ταρω ερωτικες προβλέψεις 21/10 Παρασκευή

tarw-kosmos

ταρω ερωτικες προβλέψεις 21/10 Παρασκευή

ταρω κριός: Ο Μάγος
Θα σας προσφερθούν αυτή την περίοδο εξαιρετικές ευκαιρίες για να κάνετε δημιουργικές αλλαγές στη ζωή σας. Μην μένετε άπραγοι, αξιοποιήστε συνετά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που διαθέτετε. Οι αποφασιστικές κινήσεις θα σας αποφέρουν πλούσια οφέλη, κατευθύνετε λόγια και πράξεις προς την κατεύθυνση των στόχων σας. Θα δείτε να περνάει η προσωπική σας ζωή σε πιο αίσια επίπεδα.
Οι αδέσμευτοι διέπονται από αυτοπεποίθηση και ικανότητα να έλξουν κοντά τους το ταίρι που λαχταρούν. Αν έχετε περισσότερα ταίρια, η συμβουλή είναι να εστιάσετε πλέον μόνο σε ένα.

ταρω ταύρος: Η Αυτοκράτειρα
Σήμερα είναι μέρα αγάπης, δημιουργικότητας, γονιμότητας και αφθονίας. Τα ζευγάρια θέλουν να περάσουν χρόνο χαλάρωσης μαζί, ακόμη και μένοντας όλη μέρα στο κρεβάτι. Θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή σας ο ένας για τον άλλον, ενώ στις συζητήσεις – ακόμη και τις φιλικές – θα ανακύπτουν θέματα αγάπης και σεξουαλικότητας.
Οι γονείς θα βρουν τρόπους να δεθούν περισσότερο με τα παιδιά τους.
Οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για ρομάντζο.
Δεν αποκλείεται να μάθετε για μια εγκυμοσύνη.

 

ταρω δίδυμοι: Ο Κρεμασμένος
Η προσφορά, η αναμονή αλλά και οι θυσίες υπογραμμίζονται σήμερα. Ίσως η σχέση σας να περνά μια στασιμότητα, εξαιτίας γεωγραφικής απόστασης. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε την ανιδιοτελή και πνευματική σας οπτική, να δείτε τα πράγματα από την πλευρά του ταιριού σας. Πρέπει να αποδεχθείτε ότι είστε και οι δύο άνθρωποι, με αδυναμίες και ελαττώματα. Ίσως προκύψει κάποια ασθένεια ή απώλεια εργασίας, και να κληθεί ο ένας σύντροφος να στηρίξει τον άλλο.
Οι αδέσμευτοι θα ωφεληθούν, αν στραφούν σε άτομα με λιγότερο υλιστικά οράματα. Είναι πιθανό να εντοπίσετε το ιδανικό ταίρι σε χώρους που θα προσφέρετε εθελοντική εργασία, αντί για το διαδίκτυο ή τα μπαρ. Όλα εξαρτώνται από τη δική σας οπτική.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Ο Τρελός
Η μέρα χρειάζεται αυθορμητισμό, χαρά και γέλιο! Αφήστε την περιέργειά σας να σας καθοδηγήσει, ξεχάστε παλιές πληγές και αναζητήστε νέες ελπίδες, ανοιχτείτε σε καινούργιες ανακαλύψεις. Ίσως σας έλξει ένα άτομο νεότερο ή αυθόρμητο. Ζήστε την εμπειρία χωρίς αναλύσεις, αδράξτε τη στιγμή.
Οι δεσμευμένοι θα αποζητήσουν ελευθερία από τις ευθύνες, με σύμμαχο το ταίρι τους. Νιώθετε πιο νέοι και ανέμελοι, κι είναι ιδανική στιγμή για μια απόδραση. Δοκιμάστε νέες δραστηριότητες, ακόμη κι αν εμπεριέχουν ρίσκο ή παιδικότητα!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Η Εγκράτεια
Βρίσκεστε σε μια διαδικασία συνδυασμών για να βρείτε τον σωστό, απαιτείται υπομονή. Τα ζευγάρια καλούνται να αναπροσαρμόσουν τη σχέση τους, συζητώντας ειλικρινά για το σπιτικό σας, τα συναισθήματα, τα παιδιά και την ερωτική σας ζωή. Αποφασίστε από κοινού τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί μια περίοδος διάστασης.
Οι αδέσμευτοι θα πειραματιστούν σε νέες μεθόδους προσέγγισης. Μην πέσετε με τα μούτρα σε μια νέα σχέση, αφήστε να περάσει χρόνος προσαρμογής στις καταστάσεις που αλλάζουν. Απαιτείται συνεργασία, συμβιβασμοί και ελεγχόμενοι πειραματισμοί.

ταρω παρθένος: Ο Ήλιος Αντεστραμμένος
Σήμερα ίσως να νιώθετε μόνοι και απελπισμένοι, είτε έχετε την αίσθηση ότι όλος ο κόσμος περιστρέφετε γύρω από εσάς. Ό,τι κι αν ισχύει, μειώνει τις πιθανότητές σας για ένα νέο ρομάντζο. Οι προσπάθειες προσέγγισης ατόμων με χιούμορ, θα πέσουν στο κενό. Μην περιμένετε να ακούσετε το κάθετο «όχι», για να καταλάβετε ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται.
Αν υπάρχει σχέση, ενδέχεται το ένα μέλος να χαίρει εκτίμησης και φροντίδας και το άλλο να νιώθει ότι είναι στη σκιά. Η σεξουαλική έλξη έχει θαμπώσει. Στο χέρι σας είναι να επαναφέρετε τις ισορροπίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ταρω ζυγός: Η Δύναμη Αντεστραμμένη
Κάπου υπάρχουν ανισορροπίες στη σχέση σας, κάποιες σκιώδεις πλευρές και επιβολές ισχύος δικές σας ή του ετέρου σας ήμισυ. Ακόμη και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες δεν ταυτίζονται χρονικά. Ο εγωισμός και η περηφάνια υψώνουν τείχη, διαφωνείτε για οικονομικά θέματα. Αντί να μην αντιδράτε ή να βγάζετε θυμό, θα έπρεπε να χειρίζεστε τη σχέση σας με ωριμότητα.

zwdia-765
Οι αδέσμευτοι είναι προσηλωμένοι σε μια παλιά σχέση, κι αυτό τους εμποδίζει να προχωρήσουν την προσωπική τους ζωή. Μην φτάσετε στο σημείο να είστε με ένα άτομο που δεν εκτιμάτε, προκειμένου να αποφύγετε τη μοναξιά.

ταρω σκορπιός: Οι Εραστές
Η αγάπη σας είναι θέμα επιλογής, έχετε επιλέξει αυτό το ταίρι και θέλετε να ευχαριστείτε ο ένας τον άλλον. Λειτουργείτε σαν ομάδα για να ενδυναμώσετε τη σχέση. Σήμερα όμως ίσως να έχετε μια διαφωνία για τα σχέδια της ημέρας, είτε πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο ταίρι σας και μια άλλη υποχρέωση.
Η απόφασή σας θα είναι να στηρίξετε ή να εγκαταλείψετε το έτερο ήμισύ σας. Αν πάλι έχετε περισσότερα από ένα άτομα στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο έχει μεγαλύτερη αξία για εσάς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω τοξότης: Το Αστέρι
Έρχεται ανανέωση στις ελπίδες και τις επιδιώξεις σας! Το Αστέρι σας ενθαρρύνει να κοιτάτε πλέον μπροστά και όχι πίσω. Η αισιοδοξία θα σας χαρίσει μια μαγνητική λάμψη, και ο έρωτας θα σας προσεγγίσει ίσως και ως φιλία αρχικά. Η βάση των νέων σχέσεών σας θα είναι οι κοινές αντιλήψεις αντί για το εύκολο πάθος.
Οι δεσμευμένοι θα εκτιμάτε τις ιδιοτροπίες του άλλου, και θα συγχωρήσετε ο ένας τον άλλον για παλαιότερες ατασθαλίες. Θέτετε νέα θεμέλια με αγάπη και εμπιστοσύνη, ενώ θα αλλάξει και ο κοινωνικός κύκλος. Οι νέοι σας φίλοι θα αντιπροσωπεύουν τη νέα σας αρχή ως ζευγάρι.

ταρω αιγόκερως: Η Κρίση
Θα βιώσετε μια περίοδο αφύπνισης στο ρομαντικό πεδίο, μετά από μακρό διάστημα «νάρκης». Η ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας θα αναζωπυρωθεί, και θα νιώσετε να σοβαρεύουν περισσότερο τα αισθήματά σας. Η μέρα σας φέρνει συγχρονισμό και εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις ζωής, από γάμο ή την απόκτηση παιδιών, μέχρι τη μετοίκιση σε άλλη πόλη ή χώρα. Ίσως να υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις.
Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να δουν να ανθίζει ένα ρομάντζο, και ίσως νιώσετε να γνωρίζεστε με το άλλο άτομο από πάντα!

ταρω υδροχόος: Η Αρχιέρεια
Σήμερα καλείστε να ακούσετε το ένστικτό σας. Η εσωτερική σας σοφία και όχι οι συμβουλές των φίλων, θα σας φτάσουν στη ρομαντική ολοκλήρωση. Δώστε σημασία στα όνειρά σας, ίσως περιέχουν μηνύματα που θα σας καθοδηγήσουν. Βιώνετε μια περίοδο απόσυρσης στη «φωλιά» σας. Τα ζευγάρια θα προτιμούν να περάσουν χρόνο μόνοι.
Οι αδέσμευτοι πρέπει να φροντίζουν και να περιποιούνται τον εαυτό τους. Αν η ερωτική σας ζωή χωλαίνει, μετατρέψτε την κρεβατοκάμαρά σας σε ένα ζεστό ερωτικό καταφύγιο. Η ακαταστασία εμποδίζει το ρομάντζο να εισέλθει! Μην μιλάτε απαιτητικά ή ψυχρά, η θέρμη στη χροιά σας θα σας κάνει πιο σαγηνευτικούς.

ταρω ιχθύες: Ο Ιεροφάντης Αντεστραμμένος
Εσάς και το ταίρι σας σάς έχει καταβάλει η συγκατάβαση. Αν μαλώνετε, θα είναι για μια τελετή γάμου που θα ικανοποιεί τις οικογένειες και των δυο σας. Είναι φυσικό να νιώθετε ανία μέσα στην καθημερινότητά σας, άρα πρέπει να βρείτε τρόπο να επιστρέψει ο ενθουσιασμός στη σχέση σας.
Οι αδέσμευτοι δυσκολεύονται να ζευγαρώσουν, γιατί δεν συνάδουν με τους «κανόνες» του περίγυρού τους. Πολλοί θεωρούν ότι χλευάζετε τους νόμους που εκείνοι υπηρετούν. Τώρα καλείστε να υποταχτείτε ή να αλλάξετε κοινωνικό κύκλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66