ταρω ερωτικες προβλέψεις 22/02 Τετάρτη

taro-apistia

ταρω ερωτικες προβλέψεις 22/02 Τετάρτη

ταρω κριός: Το 6 των Ράβδων
Αν ο στόχος σας είναι να εντυπωσιάσετε κάποια συγκεκριμένα άτομα, φροντίστε να παρουσιάσετε τις σκέψεις σας με λίγη πρωτοτυπία.
Ευνοήστε σήμερα να εμπλακείτε σε «παιχνίδια» με το ταίρι σας. Τολμήστε να εξερευνήσετε πλευρές ανέγγιχτες του ενός προς τον άλλο…

Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε σε περίοπτη θέση μια φωτογραφία του τομέα της τύχης του ζωδίου σας. Αυτό θα σας υπενθυμίζει τους στόχους σας και θα έλκει την τύχη προς το μέρος σας.

 

ταρω ταύρος: Ο Κόσμος
Είστε πολύ κοντά στο να νιώσετε την απόλυτη πληρότητα και ικανοποίηση, από ένα κύμα ενέργειας που θα σας κατακλύσει.
Μην θεωρήσετε ότι μπορείτε να καλύψετε απόλυτα τα αχνάρια σας: κάποιος θα είναι πάντα ικανός και αποφασισμένος να σας ακολουθήσει!
Συμβουλή της ημέρας: Χρησιμοποιήστε στοιχεία της φωτιάς, για να ενεργοποιήσετε τη γωνία της φήμης στους χώρους σας. Αυτή βρίσκεται στη βόρεια πλευρά, όπου συνήθως τοποθετούνται τα τζάκια.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Το 6 των Ξιφών
Σήμερα θα σας κουράσει πολύ η προσπάθεια να καλύψετε τα συναισθήματά σας προς ένα άτομο που δεν συμπαθείτε.
Να είστε επιφυλακτικοί αν περάσετε σε «άγνωστα» εδάφη. Κινηθείτε αργά και συνετά, μέχρι να εναρμονιστείτε με το περιβάλλον.
Συμβουλή της ημέρας: Να αποφεύγετε να τοποθετείτε αντικείμενα που προάγουν τη βία και την επιθετικότητα στους χώρους σας. Σπαθιά, ξίφη, όπλα κλπ, εντείνουν την αρνητική ενέργεια και επιφέρουν διαμάχες και άσχημα όνειρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω καρκίνος: Το 2 των Κυπέλλων
Νιώθετε την ανάγκη να βελτιώσετε την πνευματική σας πορεία, όμως νιώθετε να σας εμποδίζει κάτι. Τα εμπόδια θα αρθούν όταν αποδεχθείτε με θετική ματιά τις αδυναμίες σας και ξεπεράσετε τις παλιές πικρίες.
Κάτι που θεωρούσατε δεδομένα εφικτό για τις ικανότητές σας, ενδέχεται να αποδειχθεί ρίσκο. Μετρήστε τα όπλα σας και μελετήστε καλά τις λεπτομέρειες!
Συμβουλή της ημέρας: Αν ετοιμάζετε το σπίτι σας αυτή την εποχή, να έχετε υπόψιν σας ότι το πιο λειτουργικό σημείο για την κουζίνα είναι να στηθεί ανατολικά.

ταρω λέων: Το 8 των Ράβδων
Μην βιαστείτε να επευφημήσετε κανενός τη στροφή προς τη γενναιοδωρία. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν κάποια συμφέροντα.
Ενδέχεται να βρεθείτε στη θέση του ηγέτη μιας ομάδας, σε κάποια στιγμή που η επιθυμία σας είναι να είστε μόνοι. Αξιοποιήστε τη συγκυρία όσο καλύτερα μπορείτε.
Συμβουλή της ημέρας: Θα είναι καλό να μην τοποθετείτε το γραφείο σας ακριβώς απέναντι και σε μικρή απόσταση από την πόρτα, σε κάθε εργασιακό σας χώρο. Η ενέργεια που θα μπαίνει με κάθε άνοιγμα της πόρτας, θα σας «επιτίθεται» με ορμή κι αυτό θα σας επιφέρει αδιαθεσίες και νευρικότητα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω παρθένος: Η Αυτοκράτειρα
Προτιμήστε να μην ταξιδέψετε σήμερα, ακόμη κι αν πρόκειται να διανύσετε μικρή απόσταση. Το πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσετε εμπόδια στη διαδρομή.
Μην κρίνετε τίποτα από την εμφάνισή του. Ποτέ δεν ξέρετε τι υπάρχει κάτω από την επιφάνεια σε καθετί άγνωστο…
Συμβουλή της ημέρας: Να διατηρείτε τον εργασιακό σας χώρο όσο πιο τακτοποιημένο και καθαρό μπορείτε. Έτσι θα είναι και η σκέψη σας διαυγής.

ταρω ζυγός: Το Αστέρι
Αν χρειάζεται να μοιράσετε τον χρόνο σας σε δύο εγχειρήματα εξίσου σημαντικά, κάντε το χωρίς καμία επιφύλαξη.
Ξέρετε πολύ καλά γιατί λειτουργείτε με συγκεκριμένο τρόπο σε κάποια θέματα, ακόμη κι αν το αρνείστε όταν σας ρωτούν…
Συμβουλή της ημέρας: Δέστε 8 κινέζικα νομίσματα σε κόκκινη κορδέλα και τοποθετήστε τα στον εργασιακό σας χώρο. Το 8 έλκει την οικονομική επιτυχία και την σταθερότητα.

ταρω σκορπιός: Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων
Πρέπει να αλλάξετε εσείς την οπτική σας προς όσα σας προκύπτουν, αν θέλετε να διατηρείτε τη χαρά και την εστίαση στη ζωή σας. Να εντοπίζετε τη θετική πλευρά που υπάρχει στο καθετί.
Κάτι που επιδιώκετε αυτή την περίοδο, δεν θα σας επιφέρει κάτι θετικό – και ενδόμυχα το γνωρίζετε.
Συμβουλή της ημέρας: Το κρεβάτι σας δεν πρέπει να ακουμπά στον μεσότοιχο της κρεβατοκάμαρας με το μπάνιο! Κάτι τέτοιο θα εξαφανίσει την τρυφερότητα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

zwdia-768

ταρω τοξότης: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων
Φροντίστε να είστε πλήρως προετοιμασμένοι για να χειριστείτε ένα πιεστικό και εριστικό άτομο στο περιβάλλον σας.
Περιποιηθείτε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας αυτή την περίοδο, διαφορετικά δεν θα είστε στο ζενίθ της αποδοτικότητάς σας την καίρια στιγμή.
Συμβουλή της ημέρας: Αποκτήστε τη συνήθεια να έχετε πάντα κατεβασμένο το καπάκι της τουαλέτας. Ίσως δεν γνωρίζετε ότι το ανοικτό καπάκι τραβά τα χρήματά σας και τα ρίχνει στον οχετό!

ταρω αιγόκερως: Ο Κρεμασμένος
Μην βαδίζετε «μαντεύοντας» τις επόμενες κινήσεις σας, σε ένα θέμα που απαιτεί μελέτη. Θα χάσετε τελείως τον στόχο σας.
Αν δεν προσέξετε την υγεία σας αυτή την περίοδο, ενδέχεται να βλάψετε τη διαύγεια της διαίσθησής σας.
Συμβουλή της ημέρας: Βάλτε ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια στον εργασιακό σας χώρο, σε κόκκινο και κίτρινο χρώμα. Θα έλξετε την τύχη και την ευτυχία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω υδροχόος: Το 8 των Πεντάκτινων
Θα είναι προς όφελός σας να αναβιώσετε κάποιες παλιές σχέσεις σας αυτή την περίοδο. Δεν θα επιλυθούν οι διαφορές σας, αν κινήστε πάντα εκ του ασφαλούς.
Να είστε διατεθημένοι να κάνετε πάνω από μία προσπάθειες, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Εξάλλου δεν σας πιέζει κανείς να τα καταφέρετε με την πρώτη!
Συμβουλή της ημέρας: Όταν ανάβετε κεριά στο καθιστικό που βρίσκεστε με αγαπημένους ανθρώπους, φροντίστε να είναι εννέα. Όχι μόνο θα βελτιωθεί η ατμόσφαιρα, θα έλξετε όλα τα θετικά αισθήματα των παρισταμένων.

ταρω ιχθύες: Το 4 των Ξιφών
Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για έναν άνθρωπο, από την πρώτη γνωριμία. Οι άνθρωποι μαθαίνονται με τον καιρό, βήμα – βήμα.
Ξέρετε πού ανήκετε, ξέρετε και τους λόγους που δεν βρίσκεστε εκεί επί του παρόντος. Αυτή η αναπόφευκτη συγκυρία δεν θα είναι μόνιμη.
Συμβουλή της ημέρας: Κρεμάστε έναν οκτάγωνο καθρέφτη στην εξωτερική πλευρά της εξώπορτάς σας ή στον τοίχο της εισόδου – και φροντίστε να είναι επίπεδος οι καθρέφτης. Θα έλξει την ευτυχία και την επιτυχία στο σπιτικό σας.

zwdia-3-zodia