ταρω ερωτικες προβλέψεις 22/04 Σάββατο

kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλέψεις 22/04 Σάββατο

ταρω κριός: Ο Μάγος
Κάτι που βλέπετε ότι προκαλεί προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να το επιλύσετε πριν επιφέρει ανεπανόρθωτη ζημιά.
Όσο κι αν έχετε βολευτεί με την πρακτική της διεκπεραίωσης των υποχρεώσεών σας μέσω διαδικτύου, κάποια πράγματα απαιτούν τη φυσική σας συμβολή.

Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να μην υπάρχουν αιχμηρές γωνίες που δείχνουν προς το μέρος σας, στα σημεία που κάθεστε. Οι γωνίες είναι δηλητηριώδη βέλη για τη θετική ενέργεια του σώματός σας!

 

ταρω ταύρος: Το 10 των Πεντάκτινων
Περιορίστε τις επιθυμίες σας, ειδικά όταν δεν πληρώνετε εσείς το οικονομικό κόστος τους. Μάθετε να ικανοποιήστε με τα δεδομένα που αντέχει η τσέπη σας.
Όσους υποστηρικτές κι αν έχετε στο πλάι σας, δεν θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο αν δεν κάνετε κι εσείς αυτά που πρέπει.
Συμβουλή της ημέρας: Βάλτε τρία κινέζικα νομίσματα σε έναν κόκκινο φάκελο και τοποθετήστε τα στον εργασιακό σας χώρο. Το κόκκινο και ο αριθμός τρία προσελκύουν την τύχη και την ευημερία.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Το 2 των Κυπέλλων
Νιώθετε την ανάγκη να βελτιώσετε την πνευματική σας πορεία, όμως νιώθετε να σας εμποδίζει κάτι. Τα εμπόδια θα αρθούν όταν αποδεχθείτε με θετική ματιά τις αδυναμίες σας και ξεπεράσετε τις παλιές πικρίες.
Θα βρείτε νέους τρόπους να διεκπεραιώνετε κάποιες καθημερινές συνήθειες, κάτι που θα τραβήξει την προσοχή πολλών.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε κλαδιά μπαμπού στους χώρους σας. Όσο περισσότεροι, τόσο πιο πολλή θα είναι η τύχη που θα έλξουν!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω καρκίνος: Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Σήμερα καλείστε να συγκρατήσετε το πάθος που σας διέπει, για κάτι νέο που θέλετε να ξεκινήσετε.
Κρατήστε αμυντική θέση έναντι ενός αντιπάλου σας, που έχει στόχο να σας ανατρέψει από το θρόνο σας.

Συμβουλή της ημέρας: Αν υπάρχει μια μεγάλη σκάλα στον εργασιακό σας χώρο, τοποθετήστε στις πλευρές της βάσης της δύο μεγάλες πέτρες. Αυτές θα συγκρατούν τη θετική ενέργεια, να μην φεύγει από την εξώπορτα.

ταρω λέων: Η Αυτοκράτειρα
Πρέπει να καταλαγιάσετε κάπως την υπολογιστική φύση σας σε όλα, γιατί είναι βέβαιο ότι δεν θα σας ωφελήσει. Είναι πιο εύκολο να βρίσκετε μειονεκτήματα στους άλλους, επειδή χρειάζεται δουλειά για να βελτιώσετε τα δικά σας.
Θα έχετε την ευκαιρία να διαπρέψετε από το λάθος κάποιου άλλου, που δεν είχε κατανοήσει πλήρως τι διακυβεύεται. Μην φανείτε όμως αλαζόνες με τη νίκη σας.
Συμβουλή της ημέρας: Αν θέλετε να είστε συνεχώς εστιασμένοι στους στόχους σας, να τους επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας όποτε βρίσκεστε μπροστά σε καθρέφτη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω παρθένος: Ο Θάνατος
Ίσως σήμερα να έρθετε αντιμέτωποι με την οργή ενός ατόμου που έχετε προσβάλλει στο παρελθόν. Διατηρήστε ελαστική στάση.
Ενώ όλα θα κυλήσουν ομαλά στο πρώτο μισό της ημέρας, αργότερα ενδέχεται να σας εκπλήξει ένα γεγονός και να σας ωθήσει προς λανθασμένες αποφάσεις. Να είστε σε επαγρύπνηση!
Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να είναι κενός και καθαρός ο χώρος κάτω από τα έπιπλά σας. Μόνο έτσι θα μπορεί να διαχέεται απρόσκοπτα η θετική ενέργεια.

ταρω ζυγός: Το 6 των Πεντάκτινων
Μην κάνετε εκπτώσεις στη μαθησιακή σας εξέλιξη αυτή την περίοδο, γιατί δεν θα μπορέσετε να αναπληρώσετε μετά το χαμένο χρόνο.
Προσπαθήστε πιο ουσιαστικά να εξηγήσετε τη συμπεριφορά σας στα αγαπημένα σας άτομα, που τελευταία σας θεωρούν εξαιρετικά εριστικούς.
Συμβουλή της ημέρας: Δέστε τρία κινέζικα νομίσματα με κόκκινη κορδέλα και κρεμάστε τα σε ένα δέντρο στην αυλή ή σε ένα φυτό με κορμό στο μπαλκόνι σας. Ο συνδυασμός του κόκκινου και του τρία με τον κορμό, θα αυξήσει την ευημερία και την ανάπτυξη στο σπιτικό σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω σκορπιός: Το 10 των Ξιφών
Ο αληθινός χαρακτήρας ενός ανθρώπου θα σας εντυπωσιάσει, όταν έρθετε πιο κοντά του. Θα αποβάλετε κάθε επιφύλαξη που είχατε απέναντί του.

Ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου ενδέχεται να σας εκφράσει σήμερα τα συναισθήματά του προς εσάς. Αυτό θα περιπλέξει τη δική σας θέση.
Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να είναι καθαρά τα έπιπλα στο υπνοδωμάτιό σας, χωρίς πολλά πράγματα. Αυτό θα δίνει «ανάσες» στην ερωτική σας ζωή.

ταρω τοξότης: Το 7 των Ράβδων
Σήμερα θα νιώσετε ότι είστε πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας, κάτι που θα σας ανακουφίσει και θα σας δώσει δύναμη να προχωρήσετε.
Θα συνειδητοποιήσετε πόση απόσταση έχετε διανύσει, αν κοιτάξετε πίσω σας τα χνάρια των ποδιών σας.
Συμβουλή της ημέρας: Να αποφεύγετε να κάθεστε πολύ κοντά σε πόρτες, ειδικά αν έχετε γυρισμένη την πλάτη σας σε αυτές. Η θέση αυτή δημιουργεί ανασφάλεια και αδιαθεσίες. Αν δεν γίνεται να αλλάξει η διαρρύθμιση στο σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο, καλύψτε τα νώτα σας με φυτά ή παραβάν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω αιγόκερως: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Αξιοποιήστε το χάρισμά σας της ευγλωττίας σήμερα, για να πετύχετε μια εξαιρετικά προσοδοφόρα επαγγελματική συμφωνία
Μην αναρωτιέστε πώς θα κυλήσει μια νέα γνωριμία σας. Σκεφτείτε μόνο αν είστε εσείς διατεθημένοι να παραδεχθείτε και να πείτε τα ειλικρινή συναισθήματά σας.
Συμβουλή της ημέρας: Κρεμάστε έναν μελωδό κοντά στην εξώπορτά σας από την έξω πλευρά. Θα επιφέρει αρμονία, καθώς θα αποδιώχνει κάθε κακή ενέργεια ώστε να μην μπει στο σπίτι σας.

ταρω υδροχόος: Το 4 των Ξιφών
Ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος θα γίνει αρωγός σας αυτή την περίοδο, όσο αφορά τη μαθησιακή σας πρόοδο.
Ίσως να περάσετε από εξέταση από ένα απρόσμενο άτομο, όσο αφορά τις πρακτικές σας. Θα κατανοήσετε ότι είναι δίκαιο, γι’ αυτό φροντίστε να αντεπεξέλθετε.
Συμβουλή της ημέρας: Απομακρύνετε από τους χώρους σας τα διακοσμητικά που προάγουν τον πόλεμο και την αντιπαλότητα. Επιφέρουν αδιαθεσίες και νευρικότητα.

ταρω ιχθύες: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Μην αμελήσετε μια υπόσχεσή σας σήμερα, ακόμη κι αν αυτό θα δυσχεράνει το πρόγραμμά σας.
Συζητήστε τις σκέψεις για ένα σχέδιό σας, με ένα άτομο που μπορεί να σας δώσει απαντήσεις. Μην στηριχτείτε σε εικασίες.
Συμβουλή της ημέρας: Να επιλέγετε ροζ, πορτοκαλί ή πράσινο τραπεζομάντηλο για το τραπέζι σας. Αυτά τα χρώματα ενθαρρύνουν τη φροντίδα και την αγάπη προς τους άλλους, κεντρίζουν το αίσθημα της πείνας και βελτιώνουν τον μεταβολισμό.

zwdia-zvdia-taro-00