ταρω ερωτικες προβλέψεις 22/05 Δευτέρα

kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλέψεις 22/05 Δευτέρα

ταρω κριός: Ο Αυτοκράτορας
Σήμερα καλείστε να βγείτε από το καβούκι σας και να περάσετε χρόνο στον ήλιο και τη φύση. Θα δείτε ότι αυτό θα ανανεώσει το σκεπτικό σας και τις ιδέες σας, χαλαρώνοντας ταυτόχρονα το σώμα και το πνεύμα σας. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλή πορεία. Συνεχίστε την καλή δουλειά και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

ταρω ταύρος: Το 5 των Πεντάκτινων
Μια ατμόσφαιρα αβεβαιότητας και πίεσης θα επικρατεί σήμερα, που ενδέχεται να οφείλεται σε μείωση της ρυθμών σας σε πνευματικό ή σωματικό επίπεδο. Το στάδιο αυτό θα περάσει γρήγορα, γι’ αυτό προσπαθήστε να το χειριστείτε με ψυχραιμία και ελαστικότητα. Η μέρα ίσως φέρει κάποιες επαγγελματικές δυσχέρειες ή απώλειες, ενώ είναι πιθανό να πιεστείτε λίγο οικονομικά.

 

ταρω δίδυμοι: Το 9 των Κυπέλλων
Μια πολύ θετική μέρα θα είναι η σημερινή για εσάς, που θα διέπεται από χαρά και ικανοποίηση. Απολαύστε και αξιοποιήστε τη φιλική διάθεση με την οποία θα σας προσεγγίζουν τα άτομα του επαγγελματικού αλλά και του φιλικού σας περιβάλλοντος. Η κοινωνική σας ζωή θα δεχθεί επίσης πολύ αίσια ώθηση, καθώς κάποια πρόσκληση που θα λάβετε θα υποκρύπτει πολλά θετικά για εσάς.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Το 6 των Κυπέλλων
Μια πολύ όμορφη μέρα θα είναι η σημερινή, όπου μεταξύ άλλων θα λάβετε ένα απρόσμενο δώρο που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα! Είναι αίσια μέρα για να δείτε ξανά κάποιες παλιές σας ιδέες, γιατί οι επαγγελματικές σας υποθέσεις ευνοούνται πολύ. Αξιοποιήστε τη συγκυρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ταρω λέων: Ο Τροχός της Τύχης
Ίσως βρίσκεστε σε ένα επαγγελματικό δίλλημα για την πορεία που πρέπει να διαλέξετε. Σήμερα το σύμπαν σας παροτρύνει να αναλογιστείτε με ποιον τρόπο αποδίδετε καλύτερα και σε ποιον τομέα νιώθετε καλύτερα. Αυτή είναι μέρα αποφάσεων για το συνολικό σας μέλλον. Να σκεφτείτε συνετά πριν δράσετε σε οτιδήποτε.

ταρω παρθένος: Το 6 των Πεντάκτινων
Σήμερα θα δείτε να αρχίζει να αποδίδει καρπούς η σκληρή σας δουλειά των τελευταίων εβδομάδων. Είναι πιθανό να επαινεθείτε γι’ αυτό, χωρίς να αποκλείεται και ένα χρηματικό κέρδος. Περάστε το απόγευμά σας με τη συντροφιά φιλικών ατόμων, και αποδεχθείτε το χέρι βοηθείας που θα σας προσφερθεί.

ταρω ζυγός: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Η σημερινή μέρα θα κυλήσει απρόσκοπτα για εσάς. Φροντίστε να παραμείνετε αποδοτικοί και συνεπείς, και ενδείκνυται να προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου δείτε ότι χρειάζεται. Στον επαγγελματικό σας χώρο θα κληθείτε να συνεργαστείτε με μια πρακτική γυναίκα, που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω σκορπιός: Το 7 των Ξιφών
Μια απώλεια είναι πιθανό να σας προκύψει σήμερα, για την οποία αρχικά θα πονέσετε αλλά δεν θα αφήσει ουλές… Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας, γιατί δεν αποκλείεται να δεχθείτε μια πρόταση που θα έχει δόλια κίνητρα. Προτιμήστε να μην καταλήξετε σήμερα σε καμία συμφωνία.

ταρω τοξότης: Ο Ιππότης των Ξιφών
Το εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι στο επίκεντρο της σημερινής ημέρας. Δεν αποκλείονται εντάσεις με υψηλά ιστάμενους αλλά και κακοήθεις κριτικές. Η συμβουλή για εσάς είναι να παραμείνετε ανοικτοί και ελαστικοί, να αντικρούσετε τις όποιες άδικες κατηγορίες σε χαμηλούς τόνους. Προσέξτε να μην μεταφέρετε τη νευρικότητά σας και στην προσωπική σας ζωή.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω αιγόκερως: Το Άρμα
Σήμερα θα είναι συνετό από μέρους σας να επιστρατεύσετε την πειθαρχία και τη θέλησή σας για πρόοδο. Έτσι θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε με επιτυχία σε κάποια εμπόδια που θα προκύψουν στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ο αισθηματικός τομέας θα είναι εξίσου ευοίωνος σήμερα, αρκεί να μην φανείτε υπερβολικά κυριαρχικοί. Δεν αποκλείεται μια ευχάριστη ρομαντική απόδραση.

ταρω υδροχόος: Ο Μάγος
Σήμερα πρέπει να είστε πιο δραστήριοι! Έχετε πειθώ, έχετε καλές ιδέες, έχετε τη δύναμη να χειριστείτε όλα τα προβλήματά σας. Ασχοληθείτε μαζί τους, ακόμη κι αν σας φαντάζει δύσκολο, και το αποτέλεσμα δεν θα σας απογοητεύσει.

ταρω ιχθύες: Το 4 των Κυπέλλων
Η σημερινή μέρα θα είναι λίγο δυσχερής για εσάς, καθώς θα σας διέπει πείσμα και εγωισμός που θα σας κάνουν ευκολόθικτους. Βάλτε στο πίσω μέρος του μυαλού σας τη σκέψη ότι τέτοιες μέρες έρχονται και παρέρχονται, χωρίς να εμείνετε πολύ στα γεγονότα τους. Το σημαντικό είναι να κρατήσετε ανοικτά τα μάτια και τα αφτιά σας, για να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75