ταρω ερωτικες προβλέψεις 23/01 Δευτέρα

ταρω ερωτικες προβλέψεις 23/01 Δευτέρα

ταρω κριός: Η Αρχιέρεια Αντεστραμμένη
Σήμερα εμπιστευθείτε την κρίση σας και μόνο, και μην αποκαλύψετε προσωπικά μυστικά σε άλλους. Ίσως άτομα του περιβάλλοντός σας να έχουν απώτερους στόχους, να σας κουτσομπολεύουν ή να προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια στη σχέση σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για να κατευνάσετε τις ανασφάλειές σας και μην κρύβετε το κεφάλι σας στην άμμο!

Μιλήστε με το ταίρι σας με ευαισθησία και ειλικρίνεια και μην κάνετε υποθέσεις για τα αισθήματά του.
Οι αδέσμευτοι πρέπει να βγουν από την απομόνωσή τους και να φορτίσουν τις κοινωνικές τους μπαταρίες. Κανένα ταίρι δεν θα σας βρει στο σπίτι. Μην έχετε βλέψεις για αδιάφορα ή μη διαθέσιμα άτομα, γιατί θα πληγωθείτε.

 

ταρω ταύρος: Ο Τρελός
Η μέρα χρειάζεται αυθορμητισμό, χαρά και γέλιο! Αφήστε την περιέργειά σας να σας καθοδηγήσει, ξεχάστε παλιές πληγές και αναζητήστε νέες ελπίδες, ανοιχτείτε σε καινούργιες ανακαλύψεις. Ίσως σας έλξει ένα άτομο νεότερο ή αυθόρμητο. Ζήστε την εμπειρία χωρίς αναλύσεις, αδράξτε τη στιγμή.
Οι δεσμευμένοι θα αποζητήσουν ελευθερία από τις ευθύνες, με σύμμαχο το ταίρι τους. Νιώθετε πιο νέοι και ανέμελοι, κι είναι ιδανική στιγμή για μια απόδραση. Δοκιμάστε νέες δραστηριότητες, ακόμη κι αν εμπεριέχουν ρίσκο ή παιδικότητα!

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Το Άρμα
Το Άρμα σας φέρνει μηνύματα για αυτοεπιβεβαίωση, σωματική ενέργεια και πάθος. Θα έχετε την ώθηση να πάρετε τα ηνία στη σχέση σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα, ακόμη και στην ερωτική επαφή με το ταίρι σας. Ίσως μετά από κάποια προβλήματα στη σχέση σας, τώρα να ανακτάτε τον έλεγχό σας. Μπορείτε πλέον να εκφράζετε τα συναισθήματά σας χωρίς δισταγμό. Ίσως εσείς και το ταίρι σας να κάνετε ένα ταξίδι.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω καρκίνος: Το Αστέρι
Έρχεται ανανέωση στις ελπίδες και τις επιδιώξεις σας! Το Αστέρι σας ενθαρρύνει να κοιτάτε πλέον μπροστά και όχι πίσω. Η αισιοδοξία θα σας χαρίσει μια μαγνητική λάμψη, και ο έρωτας θα σας προσεγγίσει ίσως και ως φιλία αρχικά. Η βάση των νέων σχέσεών σας θα είναι οι κοινές αντιλήψεις αντί για το εύκολο πάθος.

Οι δεσμευμένοι θα εκτιμάτε τις ιδιοτροπίες του άλλου, και θα συγχωρήσετε ο ένας τον άλλον για παλαιότερες ατασθαλίες. Θέτετε νέα θεμέλια με αγάπη και εμπιστοσύνη, ενώ θα αλλάξει και ο κοινός κοινωνικός σας κύκλος. Οι νέοι σας φίλοι θα αντιπροσωπεύουν τη νέα σας αρχή ως ζευγάρι.

ταρω λέων: Ο Μάγος
Σας προσφέρονται τώρα εξαιρετικές ευκαιρίες για να κάνετε δημιουργικές αλλαγές στη ζωή σας. Μην μένετε άπραγοι, αξιοποιήστε συνετά τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα εργαλεία που διαθέτετε. Οι αποφασιστικές κινήσεις θα σας αποφέρουν πλούσια οφέλη, κατευθύνετε λόγια και πράξεις προς την κατεύθυνση των στόχων σας. Θα δείτε να περνάει η προσωπική σας ζωή σε πιο αίσια επίπεδα.
Οι αδέσμευτοι θα διέπονται από αυτοπεποίθηση και ικανότητα να έλξουν κοντά τους το ταίρι που λαχταρούν. Αν έχετε περισσότερα ταίρια, η συμβουλή είναι να εστιάσετε πλέον μόνο σε ένα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω παρθένος: Η Δύναμη Αντεστραμμένη
Κάπου υπάρχουν ανισορροπίες στη σχέση σας, κάποιες σκιώδεις πλευρές και επιβολές ισχύος δικές σας ή του ετέρου σας ήμισυ. Ακόμη και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες δεν ταυτίζονται χρονικά. Ο εγωισμός και η περηφάνια υψώνουν τείχη, διαφωνείτε για οικονομικά θέματα. Αντί να μην αντιδράτε ή να βγάζετε θυμό, θα έπρεπε να χειρίζεστε τη σχέση σας με ωριμότητα.
Οι αδέσμευτοι είναι προσηλωμένοι σε μια παλιά σχέση, κι αυτό τους εμποδίζει να προχωρήσουν την προσωπική τους ζωή. Μην φτάσετε στο σημείο να είστε με ένα άτομο που δεν εκτιμάτε, προκειμένου να αποφύγετε τη μοναξιά.

ταρω ζυγός: Η Αυτοκράτειρα
Σήμερα είναι μέρα αγάπης, δημιουργικότητας, γονιμότητας και αφθονίας. Τα ζευγάρια θέλουν να περάσουν χρόνο χαλάρωσης μαζί, ακόμη και μένοντας όλη μέρα στο κρεβάτι. Θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή σας ο ένας για τον άλλον, ενώ στις συζητήσεις – ακόμη και τις φιλικές – θα ανακύπτουν θέματα αγάπης και σεξουαλικότητας.
Οι γονείς θα βρουν τρόπους να δεθούν περισσότερο με τα παιδιά τους.
Οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για ρομάντζο.
Δεν αποκλείεται να μάθετε για μια εγκυμοσύνη.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω σκορπιός: Οι Εραστές Αντεστραμμένοι
Κάποιος αποφεύγει να πάρει αποφάσεις. Αντί μιας ειλικρινούς επιλογής, ίσως λέτε στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν. Δεν αποκλείεται να έχετε πάνω από έναν ερωτικό σύντροφο, και οι κακές επιλογές θα βαρύνουν το κλίμα ανάμεσά σας. Ίσως το ταίρι σας δεχθεί μια δουλειά σε απόσταση, ή βάλει τις φιλίες του πάνω από τη σχέση. Ίσως εσείς επιλέγετε την καριέρα έναντι της αγάπης. Η σχέση σας δεν θα τελειώσει σήμερα, όμως έχει αρχίσει να ραγίζει.

ταρω τοξότης: Ο Πύργος
Ένας κεραυνός που χτυπά τον Πύργο, ταράζει τα θεμέλιά του. Ίσως προκύψει τώρα ένα δυσχερές συμβάν – όπως ένα ατύχημα – ή μια συναισθηματική σύγκρουση μεταξύ συντρόφων. Καταπιεσμένος θυμός μπορεί να εκραγεί ξαφνικά και να συντρίψει την αρμονία. Σε προσωπικό επίπεδο, η κάρτα συμβολίζει μια εσωτερική δόνηση. Θετικά στοιχεία που βλέπατε στον εαυτό σας, το ταίρι σας ή τη σχέση σας, ίσως αποδειχθούν ξαφνικά απατηλά. Επίσης συμβολίζει την απελευθέρωση και τη μεταμόρφωση, κάτι όμως που θα φανεί στα επακόλουθα του κεραυνού…
Για τους αδέσμευτους, έχει έρθει η ώρα να συναντήσουν το ταίρι τους.

ταρω αιγόκερως: Ο Τροχός της Τύχης Αντεστραμμένος
Όταν η τύχη και η επίτευξη βγαίνουν αντεστραμμένες, σημαίνει ότι τα σχέδιά σας για ευτυχία θα αποτύχουν ή θα αναβληθούν, ίσως και για λόγους υγείας ή οικονομικών δυσχερειών. Δεν αποκλείεται να αναβληθεί και ένας γάμος γι’ αυτούς τους λόγους. Δώστε σημασία στους χρόνους σήμερα, γιατί φαινομενικά ασήμαντες αναβολές ίσως υποδεικνύουν βαθύτερα προβλήματα. Ενδέχεται να συνειδητοποιήσετε ότι σας έχει κουράσει μια σχέση, που θεωρούσατε ότι θα διαρκέσει για πάντα. Συχνά αυτή η κάρτα φωτίζει αρνήσεις ή καθυστερημένη αποδοχή μιας άβολης αλήθειας.

ταρω υδροχόος: Ο Ερημίτης Αντεστραμμένος
Το ταίρι σας ίσως έχει αποτραβηχτεί από κοντά σας εξαιτίας συναισθηματικών προβλημάτων – μπορεί να χρειάζεται τη βοήθεια ειδικού. Ίσως πάλι εσείς να μην θέλετε να μένετε μόνοι γιατί φοβάστε την ενδοσκόπηση, και περιφέρεστε σε κάθε κοινωνικό κύκλο. Για να δεθείτε με τους άλλους, πρέπει να έχετε καλή επαφή με τον δικό σας εσώτερο εαυτό. Εσείς και το ταίρι σας έχετε χάσει την αίσθηση της συνένωσης, κι ο καθένας νιώθει μόνος μέσα στη σχέση.
Οι ελεύθεροι νιώθουν περισσότερο μόνοι παρά αυτάρκεις. Παλαιότερες εμπειρίες εγκατάλειψης στοιχειώνουν τα συναισθήματά σας. Ίσως εμμένετε σε μια νοσηρή σχέση, από φόβο μην μείνετε μόνοι.

ταρω ιχθύες: Ο Αυτοκράτορας
Η ωριμότητα θα διέπει τώρα τη σχέση σας, με το ταίρι σας θα θέλετε να την θέσετε σε πιο σταθερά θεμέλια. Θα θελήσετε να κόψετε και μια κακιά συνήθεια για το καλό της σχέσης.
Οι αδέσμευτοι νιώθουν πλέον ώριμοι για μια σχέση ενηλίκων. Ίσως να ζευγαρώσετε με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία, που θα προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για άτομα που συμπεριφέρονται ασύδοτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia