ταρω ερωτικες προβλέψεις 23/03 Πέμπτη

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλέψεις 23/03 Πέμπτη

ταρω κριός: Ο Ιππότης των Ράβδων
Αξιοποιήστε στο έπακρο μια ευκαιρία που θα σας δοθεί, για ένα συγκεκριμένο εγχείρημα που χειρίζεστε αυτή την περίοδο.
Βρίσκεστε σε έναν μονόδρομο εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα θα έχετε τις αφορμές να κάνετε άλματα και να κινηθείτε σε άλλη κατεύθυνση.

Συμβουλή της ημέρας: Αν έχετε καθρέφτη στο υπνοδωμάτιό σας, θα πρέπει να κοιτά προς την πόρτα του δωματίου. Έτσι θα βλέπετε ποιος προσεγγίζει για να μπει.

 

ταρω ταύρος: Το 6 των Πεντάκτινων
Μην παραμελήσετε την πρόοδό σας σε επίπεδο μελέτης αυτή την περίοδο. Ρισκάρετε δυσχερείς συνέπειες.
Μπορείτε να κάνετε βήματα μπροστά στη σχέση σας, αν και το ταίρι σας θα κάνει κάποια πείσματα… Αξιοποιήστε την πειθώ σας!
Συμβουλή της ημέρας: Αν το κρεβάτι σας βρίσκεται κάτω από κολώνες ή δοκάρια της οροφής, η αγάπη και η τρυφερότητα που θα λαμβάνετε θα είναι περιορισμένη. Μετακινήστε το!

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Ο Ιππότης των Ξιφών
Σήμερα είναι πιθανό να επιλέξετε να μην αποδεχθείτε μια πρόκληση που θα σας απευθύνουν άτομα του κύκλου σας. Να ξέρετε όμως ότι έτσι, η μάχη σας θα είναι χαμένη.
Όσο δύσκολο κι αν είναι να διατηρήσετε αισιόδοξη οπτική σήμερα, είναι απαραίτητη για να επηρεάσετε θετικά κάποια άτομα του κύκλου σας που αντιμετωπίζουν δυσχέρειες.
Συμβουλή της ημέρας: Προσπαθήστε όσο είναι εφικτό, να είναι σε καθαρή γεωμετρική διάταξη ο εργασιακός σας χώρος. Οι πολλές γωνίες και οι ελιγμοί για να προσεγγίζετε το γραφείο σας, θα επιφέρουν αναβολές και καθυστερήσεις στη δουλειά σας.

tarw-zwdia

ταρω καρκίνος: Το 8 των Κυπέλλων
Η αδιαφορία σας στα επαγγελματικά σας καθήκοντα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Δείξτε ενδιαφέρον, για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
Ένα άτομο με ανώτερες γνώσεις από τις δικές σας, θα σας προσφέρει τη βοήθεια και τις συμβουλές του. Αδράξτε την ευκαιρία για να σημειώσετε πρόοδο.
Συμβουλή της ημέρας: Το ξύλινο κεφαλάρι στο κρεβάτι, φέρεται να εμπνέει και να ενδυναμώνει την τρυφερότητα στα ζευγάρια.

ταρω λέων: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Μην υπολογίζετε σε ένα άτομο που φαίνεται διστακτικό, να σας κάνει κάποια εξυπηρέτηση. Το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε εσείς εκτεθειμένοι.
Σύντομα θα κληθείτε να πληρώσετε για κάτι που αποκτήσατε πριν καιρό, όμως δεν φανήκατε συνεπείς στην αποπληρωμή του. Θα είναι σκληρό το μάθημα, ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δωρεάν.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε έναν ανάγλυφο Ήλιο κοντά στην εξώπορτά σας. Η δύναμη και η ζωτική του ενέργεια, θα σας τονώσει υποσυνείδητα και θα ενθαρρύνει την καθημερινότητά σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω παρθένος: Ο Ερημίτης
θα αρχίσει να διαφαίνεται πλέον πρόοδος σε ένα εγχείρημα που ξεκινήσατε πρόσφατα, ενώ σύντομα θα πάρετε και επιβράβευση για την καλή δουλειά σας.
Μην αναμένετε κάποια «άλλη» στιγμή ως κατάλληλη για να κάνετε κάτι, γιατί δεν αποκλείεται να έχει περάσει. Πάντα το τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Συμβουλή της ημέρας: Κρεμάστε δύο κουδουνάκια στο πόμολο της εξώπορτάς σας, ένα από μέσα κι ένα απ’ έξω. Ο ήχος τους κάθε φορά που θα ανοίγει η πόρτα, θα καθαρίζει την αύρα όσων εισέρχονται στο σπιτικό σας.

ταρω ζυγός: Το 2 των Πεντάκτινων
Η καθοδήγηση από ένα ιδιαίτερο άτομο, θα βγάλει τα καλύτερα στοιχεία σας σε επίπεδο μελέτης.
Τολμήστε να ανεβάσετε τον πήχη, χωρίς να φοβάστε ότι θα χάσετε. Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, άλλοι θα μετανιώσουν για τις κινήσεις τους.
Συμβουλή της ημέρας: Αν υπάρχουν πολλές γωνίες και αιχμές στον εργασιακό σας χώρο – και δεν μπορεί να αλλάξει η γραφειακή διάταξη – «καμουφλάρετε» αυτά τα σημεία με φυτά ή παραβάν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω σκορπιός: Το 6 των Ξιφών
Σήμερα θα δυσκολευτείτε αρκετά να καλύψετε τα συναισθήματά σας προς ένα άτομο που αντιπαθείτε. Μήπως είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε τη μεταξύ σας σχέση;
Όσες σωστές κινήσεις κι αν κάνετε, είναι πιθανό να μην καταφέρετε άμεσα το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Επικεντρωθείτε στο να απολαύσετε τη διαδρομή, αντί να προσηλώνεστε στο κέρδος.
Συμβουλή της ημέρας: Για να αποκτήσετε τη δουλειά των ονείρων σας, τοποθετήστε σε περίοπτη θέση μια εικόνα της. Κάθε φορά που θα την κοιτάτε, θα στέλνετε στο σύμπαν και πιο ηχηρό το μήνυμα.

ταρω τοξότης: Το 3 των Ράβδων
Η συμβουλή για εσάς σήμερα, είναι να μην ασχοληθείτε με κάτι αν πρόκειται να επιδεινώσετε την παρούσα φάση του.
Μια προσφορά σας προς ένα άλλο άτομο, είχε εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε την ίδια πρακτική και για τον εαυτό σας.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε δύο κόκκινα κεριά στο υπνοδωμάτιό σας, πάνω στα κομοδίνα. Να τα ανάβετε λίγο κάθε μέρα, για να ενισχύσετε την αγάπη και το ρομαντισμό με το ταίρι σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω αιγόκερως: Η Σελήνη
Είναι άστοχο να αναμένετε κάτι να γίνει, προκειμένου να μετάσχετε και εσείς στη δράση. Τίποτα δεν θα συμβεί, χωρίς τη συμβολή σας.
Μια άποψη που εκφράσατε παλαιότερα και δεν έτυχε θετικής αποδοχής, τώρα θα επανέλθει και θα αποκτήσει μεγάλη αξία.

Συμβουλή της ημέρας: Βάλτε έναν κρύσταλλο μέσα στο πορτοφόλι σας, για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Οι κρύσταλλοι αυξάνουν ό,τι αγγίζουν.

ταρω υδροχόος: Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων
Ακόμη και σε περιόδους που προκύπτουν κάποιες δυσχέρειες, πρέπει να εντοπίζετε και να κοιτάτε μόνο τη θετική πλευρά τους.
Η μέρα σήμερα θα είναι καθοριστικής σημασίας για έναν δεδομένο σύμμαχό σας. Κάποιες κινήσεις σας ενδέχεται να τον κάνουν εχθρό…
Συμβουλή της ημέρας: Πρέπει να ράβετε αμέσως κάθε τρύπα που μπορεί να υπάρξει στα ρούχα σας. Οι τρύπες είναι οι δίοδοι για να φεύγει το χρήμα και η ευτυχία από τη ζωή σας.

ταρω ιχθύες: Το 10 των Ξιφών
Ο αληθινός χαρακτήρας ενός ατόμου θα σας γίνει σήμερα πολύ πιο εμφανής και θα σας εντυπωσιάσει. Αυτό θα εξαλείψει και τους τελευταίους σας ενδοιασμούς προς το εν λόγω άτομο.
Ένα οικείο άτομο έχει απαιτήσεις από εσάς – και ξέρετε τους λόγους. Από εσάς εξαρτάται αν θα παράσχετε αυτά που σας ζητά.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε λευκά λουλούδια στο δωμάτιο που υπάρχει ένα αδιάθετο άτομο. Το λευκό της αγνότητας αποτελεί προστασία, σε ασθένειες που ατονούν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia