ταρω ερωτικες προβλέψεις 25/05 Πέμπτη

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλέψεις 25/05 Πέμπτη

ταρω κριός: Το 5 των Κυπέλλων
Σήμερα είναι πιθανό να νιώθετε θλίψη και λίγο άτυχοι. Θα είναι καλύτερα να μην ασχοληθείτε με τεχνικά θέματα του σπιτιού, γιατί ενδέχεται να προκύψουν ατυχήματα. Και στον εργασιακό χώρο ένα εγχείρημά σας δεν θα εξελίσσεται όσο θετικά θα θέλατε. Δώστε περισσότερη σημασία στην ομαλή σχέση σας με υψηλά ιστάμενους.
Προβλέπεται μια αδέξια συγκυρία ή κάποια απώλεια.

ταρω ταύρος: Το 7 των Ράβδων
Σήμερα καλείστε να υποστηρίξετε τις απόψεις και τις θέσεις σας με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Είναι πιθανό να δεχθούν επίθεση κάποια κεκτημένα σας, γι’ αυτό το σύμπαν σας συμβουλεύει να παραμείνετε ήρεμοι και εστιασμένοι στους στόχους σας. Μην εμπλακείτε σε διαφωνίες ή συγκρούσεις και μην προσπαθήσετε να λειτουργήσετε ύπουλα ή δόλια.

 

ταρω δίδυμοι: Το 9 των Κυπέλλων
Μια πολύ θετική μέρα θα έχετε σήμερα, που θα διέπεται από χαρά και ικανοποίηση. Απολαύστε και αξιοποιήστε τη φιλική διάθεση με την οποία θα σας προσεγγίζουν τα άτομα του επαγγελματικού αλλά και του φιλικού σας περιβάλλοντος. Η κοινωνική σας ζωή θα δεχθεί επίσης αίσια ώθηση και μια πρόσκληση που θα λάβετε υποκρύπτει πολλά θετικά για το μέλλον σας.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Ο Διάβολος
Σήμερα θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί ως προς την πιο μύχια πλευρά των πραγμάτων, καθώς ενδέχεται να κυριαρχήσουν κάποιες αρνητικές σκέψεις. Επειδή κάτι τέτοιο θα προκαλέσει προβλήματα και διχόνοιες με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, να ξέρετε ότι είναι στο χέρι σας να εντοπίσετε το φως μέσα στο σκοτάδι. Μην απελπιστείτε με όποιο πρόβλημα προκύψει, αντίθετα αναζητήστε τη ρίζα του.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Το 7 των Πεντάκτινων
Μια ευχάριστη μέρα σας περιμένει σήμερα. Στον επαγγελματικό τομέα να αναμένετε να λάβετε πολλές επιβραβεύσεις, χωρίς να αποκλείεται και ένα οικονομικό όφελος. Φυσικά αυτή η επιτυχία οφείλεται στη σκληρή δουλειά που έχετε ήδη καταβάλει. Η προσωπική σας ζωή επίσης, θα είναι εξαιρετικά ευοίωνη και δημιουργική. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε κάποιο χόμπι σας, για να απολαύσετε τη μέρα και να χαλαρώσετε.

ταρω παρθένος: Η Κρίση
Ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος που έχετε να δείτε καιρό, σήμερα θα έρθει σε επαφή μαζί σας. Ένα αντικείμενο που θεωρούσατε ότι είχατε χάσει και σας έλειπε πολύ, σήμερα θα το βρείτε. Προβλήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει, σήμερα θα επιλυθούν ως διά μαγείας. Αυτή η ιδιαίτερη μέρα διέπεται από μ ια ανώτερη δύναμη που θα σας χαρίσει ανακούφιση και απελευθέρωση από παλιές πρακτικές.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω ζυγός: Το 9 των Πεντάκτινων
Η μέρα σήμερα θα είναι ιδανική για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, γιατί θα έχετε το χάρισμα να ολοκληρώνετε ό,τι αρχίσετε. Φροντίστε μόνο να είστε συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας θέματα. Οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος σήμερα θα χρειαστούν την πιο ουσιαστική παρουσία σας.

ταρω σκορπιός: Ο Ιππότης των Ξιφών
Το εργασιακό περιβάλλον θα απαιτήσει όλη την προσοχή σας σήμερα, καθώς δεν αποκλείονται κάποιες μικρές εντάσεις με υψηλά ιστάμενους. Η συμβουλή του σύμπαντος για εσάς είναι να παραμείνετε ελαστικοί και να αντικρούσετε όποιες άδικες κατηγορίες ακούσετε, σε χαμηλούς τόνους. Παράλληλα φροντίστε να μην μεταφέρετε την επαγγελματική νευρικότητα και στην προσωπική σας ζωή.

ταρω τοξότης: Το 10 των Πεντάκτινων
Η σημερινή ημέρα θα σας δώσει μια αίσθηση ασφάλειας και προστασίας, γι’ αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε το κλίμα χωρίς άγχος και βιασύνη. Ίσως μάθετε ένα μυστικό, που θα θελήσετε να το αποκαλύψετε. Σε γενικές γραμμές η μέρα σας θα είναι παραγωγική και θα σας δοθούν ενδείξεις ότι σύντομα θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

ταρω αιγόκερως: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων
Σήμερα θα έρθετε σε επαφή με ένα ιδιαίτερο άτομο ανδρικού φύλου, που θα σας βοηθήσει πολύ με ένα πρόβλημά σας. Ίσως πρόκειται για έναν γιατρό ή θεραπευτή αν το πρόβλημά σας είναι σωματικό, είτε για έναν δάσκαλο ή μέντορα αν το πρόβλημα είναι πνευματικό. Η ισορροπία και η διαύγεια του εν λόγω ατόμου, θα σας κάνουν να νιώσετε προστατευμένοι ως προς τα συναισθήματά σας.

ταρω υδροχόος: Το 3 των Πεντάκτινων
Σήμερα θα χρειαστεί να αποδείξετε τις ικανότητές σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Να είστε προετοιμασμένοι για δοκιμασίες ή ελέγχους, γιατί είναι πιθανό να μην είστε ενήμεροι εκ των προτέρων. Φροντίστε για την ομαλή εξέλιξη της σημερινής ημέρας, για να ακολουθήσουν αρκετά θετικά στο μέλλον – μέχρι και μια προαγωγή.

ταρω ιχθύες: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Παραγωγική και αποδοτική θα είναι η σημερινή μέρα για εσάς, ειδικά όσο αφορά τα επαγγελματικά σας. Ωστόσο στον οικονομικό τομέα καλείστε να κάνετε συνετές κινήσεις, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί τους πειραματισμούς. Αποφύγετε σήμερα την υπογραφή εγγράφων που ενέχουν οικονομικά θέματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera