ταρω ερωτικες προβλέψεις 26/03 Κυριακή

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

ταρω ερωτικες προβλέψεις 26/03 Κυριακή

ταρω κριός: Το 2 των Ράβδων
Αν επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη σε κάποιες περιπτώσεις, να αναμένετε ότι θα χαρακτηριστείτε γι’ αυτά. Αξιοποιήστε το χάρισμά σας του λόγου για να εντυπωσιάσετε τους έχοντες επιρροή.

Θα σας προκύψουν κάποιες συγκυρίες – κλειδιά, ακόμη κι αν δεν θα καταλάβετε αμέσως τι αφορούν. Να είστε σε επαγρύπνηση.
Συμβουλή της ημέρας: Ένα βάζο με φρέσκα κίτρινα λουλούδια στην κουζίνα σας, θα έλξει περισσότερη χαρά και ευημερία.

 

ταρω ταύρος: Το Αστέρι
Ίσως χρειαστεί να μοιράσετε το χρόνο σας στα δύο, για δύο εξίσου σημαντικές υποχρεώσεις σας. Να το κάνετε συνετά και χωρίς καθυστέρηση.
Ένα άτομο του στενού σας κύκλου αναμένει από εσάς να πάρετε την τελική απόφαση, για ένα θέμα που αποτελεί σημείο τριβής μεταξύ σας εδώ και καιρό.
Συμβουλή της ημέρας: Το υπνοδωμάτιό σας δεν αρκεί να το αερίζετε συχνά, πρέπει και να το φωτίζετε! Αν δεν το κάνετε, θα επικρατήσει το στοιχείο του νερού σε αυτό το δωμάτιο, που θα βαλτώσει την ενέργεια και τη διάθεσή σας.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Το 2 των Ξιφών
Ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος θα λειτουργήσει έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα κενό στη ζωή σας… Αφήστε την ένταση να καταλαγιάσει, η φάση αυτή είναι περαστική.
Κάποιες καταστάσεις θα είναι λίγο πιο δυσχερείς απ’ όσο αναμένατε, γιατί εμπεριέχουν εμπόδια που είναι δύσκολο να ξεπεραστούν.
Συμβουλή της ημέρας: Τα χρώματα στην κουζίνα σας πρέπει να δένουν όμορφα μεταξύ τους αλλά και με τη διάθεσή σας όταν είστε σε αυτό τον χώρο. Να ξέρετε ότι το κίτρινο και όλη η παλέτα των γήινων χρωμάτων θεωρούνται ιδανικά, γιατί προάγουν την τύχη και την ευημερία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω καρκίνος: Ο Ιππότης των Ξιφών
Η αισιοδοξία που σας διέπει αυτή την περίοδο, θα είναι μεταδοτική στα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Έτσι θα καταφέρετε να κερδίσετε πολλούς υποστηρικτές και συμμάχους.
Θα διανύσετε μεγάλη απόσταση στους στόχους σας, μέσω της διαπραγμάτευσης και της πειθούς.
Συμβουλή της ημέρας: Οι καθρέφτες στο μπάνιο σας, πρέπει να είναι πάντα καθαροί. Σκεφτείτε να βλέπετε τον εαυτό σας το πρωί σε ένα πρίσμα θολωμένο και με λεκέδες. Αυτή η εικόνα σας θα σας ακολουθεί όλη τη μέρα.

ταρω λέων: Το 4 των Ράβδων
Μπορεί η επιθυμία σας να είναι να κάνετε τα πάντα με τον τρόπο που θέλετε εσείς. Όμως αυτή η περίοδος δεν ευνοεί αυτό το σκεπτικό σας, πρέπει να ακολουθήσετε κανόνες για να προοδεύσετε.
Ένα άτομο που δοκίμασε την υπομονή σας πρόσφατα, θα είναι το πρώτο που θα υποχωρήσει στο άμεσο μέλλον!
Συμβουλή της ημέρας: Να έχετε πάντα έναν διαυγή κρύσταλλο μαζί σας όταν πηγαίνετε σε επαγγελματικές συναντήσεις. Θα έλξει τα θετικά αποτελέσματα και την αύξηση των εσόδων σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω παρθένος: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Μην υπολογίζετε στη βοήθεια κάποιου ατόμου που σας φαίνεται εξαρχής διστακτικό. Το πιο πιθανό είναι να σας απογοητεύσει.
Όσοι χρειάζονται πράγματα από εσάς, θα πρέπει να περιμένουν τη σειρά σας. Η βασική σας προτεραιότητα αυτή την περίοδο, είναι ο εαυτό σας.

Συμβουλή της ημέρας: Να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερα αντικείμενα και έπιπλα στους χώρους σας. Έτσι η θετική ενέργεια θα κινείται πιο εύκολα σε όλο το σπίτι.

ταρω ζυγός: Ο Θάνατος
Απλώστε το χέρι σας σε όποιον δείτε να χρειάζεται βοήθεια, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει.
Αυτή την περίοδο πρέπει να μάθετε να δίνετε πιο πολλή σημασία σε όσα δεν μπορείτε να ακούσετε ή να δείτε άμεσα! Είναι εφικτό, αν αφιερώσετε χρόνο να ακούσετε το ένστικτό σας.
Συμβουλή της ημέρας: Οι καρέκλες που κάθονται οι επισκέπτες στον εργασιακό σας χώρο – ακόμη κι αν εργάζεστε στο σπίτι – δεν πρέπει να είναι εξαιρετικά αναπαυτικές. Κάτι τέτοιο θα παρατείνει την παραμονή τους, καθυστερώντας την εργασία σας!

ταρω σκορπιός: Το 10 των Πεντάκτινων
Περιορίστε τις επιθυμίες σας, ειδικά όταν δεν πληρώνετε εσείς το οικονομικό κόστος τους. Μάθετε να ικανοποιήστε με τα δεδομένα που αντέχει η τσέπη σας.
Όσους υποστηρικτές κι αν έχετε στο πλάι σας, δεν θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο αν δεν κάνετε εσείς αυτά που πρέπει.
Συμβουλή της ημέρας: Να αλλάζετε συχνά τη θέση των επίπλων στους χώρους σας, για να μην λιμνάζει η κίνηση της θετικής ενέργειας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω τοξότης: Το 7 των Κυπέλλων
Μην μπαίνετε στον δρόμο ενός ατόμου που προσπαθεί να επιτύχει κάτι. Αυτό θα σας χαρακτηρίσει ανταγωνιστικούς, όχι υποστηρικτές
Εστιάστε στις πρακτικές ανάγκες ενός στόχου σας. Όσο κι αν ξέρετε πώς να κάνετε κάτι, δεν θα το επιτύχετε χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε ένα φυτό σε χώρους του σπιτιού που δεν χρησιμοποιείτε πολύ. Η ανάπτυξή του θα διατηρήσει σε κίνηση τη ροή της ενέργειας και σε αυτά τα σημεία.

ταρω αιγόκερως: Η Δύναμη
Ίσως χρειαστεί να επιδείξετε περισσότερη ανοχή προς ένα άτομο που δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα. Έτσι θα ενισχύσετε το καλό σας κάρμα.
Ο καλός σας χαρακτήρας μπορεί να σας ανοίγει πόρτες. Όμως θα πάψετε να είστε καλοδεχούμενοι όπου εκμεταλλεύεστε τη φιλοξενία, μένοντας παραπάνω από όσο θα έπρεπε.
Συμβουλή της ημέρας: Η είσοδος του σπιτιού σας, περιλαμβανομένης της εξώπορτας, πρέπει να δίνει την αίσθηση της άνεσης και της χαράς. Φροντίστε αυτό το σημείο να είναι πάντα καθαρό και ευχάριστο.

zodia-zvdia-75

ταρω υδροχόος: Το 4 των Πεντάκτινων
Να είστε πολύ ξεκάθαροι στην εικόνα που δίνετε σε όλους τους ανθρώπους που συναντάτε. Το λάθος μήνυμα μπορεί να αναστατώσει ή να προσβάλλει τον παραλήπτη του.
Το κλειδί της επιτυχίας, είναι η κατάλληλη στιγμή για κάθε κίνηση. Μόλις κατακτήσετε αυτό, η πρόοδος θα είναι σταθερή και συνεχώς ανοδική.
Συμβουλή της ημέρας: Αν θέλετε να προσηλωθείτε περισσότερο σε έναν στόχο ή μια υποχρέωσή σας, γράψτε το σε ένα χαρτί που θα το βλέπετε πολύ συχνά στη διάρκεια της μέρας.

ταρω ιχθύες: Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων
Είναι σημαντικό να μάθετε τον εαυτό σας να είναι ευτυχισμένος και ικανοποιημένος, ακόμη κι αν παρουσιάζονται εμπόδια στην πορεία σας.
Να δίνετε σημασία στις αντιδράσεις των ανθρώπων απέναντί σας, στην καθημερινότητά σας. Η γλώσσα του σώματος θα σας κατευθύνει να εντοπίσετε όσα μπορεί να χειρίζεστε ή να εκφράζετε με λάθος τρόπο.
Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να μην υπάρχουν αιχμηρές γωνίες που δείχνουν προς το μέρος σας, στα σημεία που κάθεστε. Οι γωνίες είναι δηλητηριώδη βέλη για τη θετική ενέργεια του σώματός σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia