ταρω ερωτικες προβλέψεις 26/06 Κυριακή

osiris-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 26/06 Κυριακή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Κρατηθείτε στο απόλυτο ύψος του πύρινου ζωδίου σας. Είναι οι μέρες μέχρι τις αρχές του Ιουλίου, είναι αυτές που θα σας δικαιώσουν περίτρανα. Παλιές ιστορίες που σας είχαν αδικήσει θα σας πλησιάσουν προσεχώς. Για τους Κριούς που έχουν χωρίσει τον μήνα Ιούνιο, θα δεχτούν μια σειρά από πιέσεις και προκλήσεις, από το πρώην ταίρι τους, που αποζητά και πάλι την επανασύνδεση. Μην κάνετε κάτι παρορμητικό, θα ήταν βέβαιο λάθος…. πάλι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Κάντε υποχωρήσεις παντού και αυτό είναι ότι χειρότερο για την ψυχολογία σας. Αφήστε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, για να εισπράξετε και εσείς τις επικοινωνιακές – πρακτικές κινήσεις από την άλλη πλευρά. Τώρα που ο κυβερνήτης σας, είναι μέσα στον ερωτικό Καρκίνο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα στάσιμα ζητήματα. Εσείς που έχετε ξεχαστεί μέσα σε περιπέτειες και εφήμερες καταστάσεις, θα πρέπει και πάλι να ενεργοποιηθείτε. Μην χάνεστε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Οι επιλογές που έχετε είναι σίγουρα άπειρες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε και να κάνετε μια τελευταία προσπάθεια, για να επαναφέρετε μια παλιά σας αισθηματική υπόθεση στο παρόν. Όλα πάντως τα αστρολογικά δεδομένα, σας υποστηρίζουν και σας στρώνουν τους δρόμους για αποφάσεις ζωής. Γάμοι, παιδιά, συγκατοικήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Σκεφτείτε και αποφασίστε με την ησυχία σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 02
Είσαστε κάτω από το φως των αστεριών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι ελάχιστη η προσπάθεια, που πια χρειάζεται από την δική σας πλευρά για να πείσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, να ασχοληθεί πιο ενεργά – αισθηματικά μαζί σας. Αυτό μπορεί να ανήκει στο παρόν σας, ίσως και όχι. Αυτοί που διατηρούν σχέσεις ανάλαφρες και περιστασιακές, θα πρέπει να αποφασίσουν άμεσα, για το που και αν τελικά θα καταλήξουν κάπου.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Δεν χρειάζεται να πείτε πάρα πολλά. Οι μέρες κυλούν ευχάριστα και εσείς προσεχώς είσαστε αυτοί που θα εισπράξετε, αυτό που αποζητάτε. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, καλό θα ήταν να παραμείνουν σιωπηλοί και μέχρι, η άλλη πλευρά να τους ψάξει. Αυτοί που είναι μόνοι, θα δεχτούν από τις φιλικές – κοινωνικές τους παρέες, πολλές παροτρύνσεις για να ξεκινήσουν κάτι νέο. Γιατί όχι!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Διαθέτετε και τον τρόπο και την πειθώ για να φέρετε στα νερά σας το άτομο που αγαπάτε. Έχετε περάσει μια παρατεταμένη περίοδο, που σας καθυστέρησε πολύ στις αποφάσεις σας. Όλος ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που μπορεί να σας επαναφέρει στους κλασσικούς σας ρυθμούς. Οι καλές ημέρες θα έρθουν και για αυτούς που βαρέθηκαν την μοναξιά, και αναζητούν πια μια σοβαρή και ποιοτική συντροφιά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Θα αντιμετωπίσετε πολλές αντιξοότητες στην αισθηματική σας ζωή και αυτό σίγουρα σας δίνει την ευκαιρία πια να κάνετε την ανατροπή σας την ελεγχόμενη, έτσι ώστε να μην χαθεί και αυτό το Καλοκαίρι. Σχέσεις με μεγάλη χιλιομετρική απόσταση– εξωτερικό, θα μπουν κάτω από τον μεγεθυντικό σας φακό, και ίσως και να τις τερματίσετε χωρίς άλλες αναβολές και δικαιολογίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Γητευτής – Νο 01
Έχετε βάλει τον εαυτό σας στον χορό, άρα πρέπει να χορέψετε. Ιδίως εσείς που έχετε με ευκολία, μπλέξει παρελθόν και παρόν, διασκέδαση και δουλειά, το πιο πιθανόν είναι να βρεθείτε υπόλογοι για ελαφρότητα και ανωριμότητα. Μέχρι να λήξει ο Ιούνιος, κάντε τις φιλότιμες προσπάθειες σας να περισώσετε την εικόνα σας και τα προσχήματα. Δεν φταινε οι άλλοι που σας λένε επιπόλαιους…. στην αγάπη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Έχετε αστρολογική εύνοια και κοσμική τύχη, μέχρι τα μέσα του Ιουλίου. Αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε και να δώσετε την προσωπική σας μάχη για να φέρτε κοντά σας, ή πιο κοντά σας, το άτομο που υπάρχει στην καρδιά σας. Προτάξτε την διπλωματία και την αλήθεια σας. Αυτοί που εισπράττουν αδιαφορία και ψυχρότητα από τον άνθρωπο τους, ίσως μπουν σε σκέψεις για οριστικό χωρισμό. Επίσης μην ξεχάσετε να ενταχθείτε, μέσα σε νέες γνωριμίες που θα σας πλησιάσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Αγωνίζεστε πέραν του δέοντος, να κρατήσετε την καρδιά σας μακριά από καινούργια αγάπη. Σίγουρα ανήκετε στα ζώδια που έχουν ταλαιπωρηθεί αισθηματικά πολύ, αυτό το διάστημα, όμως εσείς το έχετε φτάσει στο άλλο άκρο. Όσοι είναι μακριά από τον άνθρωπο τους, από τις αρχές του νέου μήνα Ιουλίου, θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις που θα τους γεμίσουν την καρδιά. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε με το Καλοκαίρι σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Οι συγκρούσεις για εσάς μπορεί να είναι κάτι φυσιολογικό. Για τους άλλους είναι επώδυνο. Αν τελικά δεν σας ενδιαφέρει το άτομο που υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή, απλά ανακοινώστε το και απομακρυνθείτε γαλήνια. Αυτοί που έχουν ασπαστεί την εργένικη ζωή, ίσως το επόμενο διάστημα, αλλάξουν την άποψη τους. Η θέση της Αφροδίτης ευνοεί τους νέους έρωτες για όλα τα αέρινα ζωδια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Πόσες φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχει απογοητεύει το ταίρι σας, ούτε και εσείς θυμάστε. Αν δεν αλλάξετε τακτική το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ξαναζήσετε. Αν αισθάνεστε ότι κάτι δεν εξελίσσεται όπως το είχατε πρωτο – συμφωνήσει, ίσως θα πρέπει να προασπιστείτε τον εαυτό σας. Ουδείς έχει χρόνο και διάθεση για παιχνίδια και περιπέτειες. Αυτοί που είναι μόνοι, μέσα στον ερχόμενο μήνα του Ιουλίου, θα αντιμετωπίσουν πολλούς νέους πειρασμούς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.