ταρω ερωτικες προβλέψεις 26/06 Παρασκευή

taro-mythoi-alitheies

ταρω ερωτικες προβλέψεις 26/06 Παρασκευή

ταρω κριός: Το 9 των Κυπέλλων
Πολύ θετική μέρα θα είναι η σημερινή για εσάς και θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση. Αξιοποιήστε τη φιλική διάθεση με την οποία σας προσεγγίζουν τα άτομα του επαγγελματικού αλλά και του φιλικού σας περιβάλλοντος, για να προχωρήσετε περαιτέρω τους στόχους σας. Η κοινωνική σας ζωή θα δεχθεί επίσης πολύ αίσια ώθηση, από κάποια πρόσκληση που θα λάβετε και υποκρύπτει πολλά θετικά.

ταρω ταύρος: Ο Μάγος
Σήμερα καλείστε να ενεργοποιηθείτε περισσότερο απ’ όσο συνήθως. Οι ιδέες σας είναι καλές και πρωτότυπες, η ενέργειά σας είναι στα ύψη και θα νιώσετε ότι έχετε το χάρισμα να επηρεάσετε άτομα και καταστάσεις. Αξιοποιήστε τη συγκυρία αυτής της αίσιας πνευματικής και σωματικής δύναμης, για να ολοκληρώσετε πολλές εκκρεμότητες και να δώσετε λύση σε αρκετά προβλήματα. Όσο δύσκολος κι αν φαντάζει σήμερα ένας στόχος, καταπιαστείτε μαζί του και δεν θα απογοητευθείτε.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Ωροσκοπιου της Νεας Σεληνης για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω δίδυμοι: Το 7 των Ράβδων
Σήμερα να υποστηρίξετε τις απόψεις και τις ιδέες σας με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Είναι πιθανό να δεχθούν επίθεση κάποια «κεκτημένα» σας, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στους στόχους σας για να αντεπεξέλθετε. Μην εμπλακείτε σήμερα σε διαφωνίες ή συγκρούσεις και μην προσπαθήσετε να λειτουργήσετε ύπουλα ή δόλια.

ταρω καρκίνος: Το 5 των Ράβδων
Μια πρόκληση σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, την οποία θα πρέπει να φέρετε εις πέρας. Είναι βέβαιο ότι έχετε τα φόντα να βγείτε στην αντίπερα όχθη. Να ξέρετε ότι κάθε εμπειρία έχει σκοπό να σας βελτιώνει και να σας ωριμάζει ως προσωπικότητες, αρκεί να έχετε θετική οπτική και ετοιμότητα να ρισκάρετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Το 10 των Κυπέλλων
Ιδιαίτερη κοινωνική θα είναι η σημερινή μέρα για εσάς. Στο επαγγελματικό πεδίο, η συμβουλή για εσάς είναι να εργαστείτε ομαδικά για την επίλυση ενός προβλήματος που έχει ανακύψει. Αν μείνετε στο σπίτι, να ξέρετε ότι ευνοούνται οι τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας ή η ψυχαγωγία με άτομα του φιλικού σας κύκλου. Το ρομάντζο και ο ερωτισμός θα είναι στο ζενίθ τους, ειδικά τις βραδινές ώρες.

ταρω παρθένος: Ο Ακόλουθος των Ξιφών
Η κριτική που θα δεχθείτε σήμερα από άτομα του στενού σας κύκλου, είναι καλοπροαίρετη. Μην απαντήσετε με θυμό ή εριστικότητα, γιατί δεν έχετε το δίκιο με το μέρος σας. Ακόμη κι αν αρχικά νιώσετε αδικημένοι, μόλις ηρεμήσετε θα συνειδητοποιήσετε ότι πήρατε ένα πολύ σημαντικό μάθημα αυτή την εμπειρία.

ταρω ζυγός: Ο Άσος των Κυπέλλων
Είναι πιθανό να βρίσκεστε σε φάση αλλαγής του επαγγελματικού σας προσανατολισμού ή καλείστε να κάνετε κάποιες επιλογές στα επαγγελματικά σας. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να καταλήξετε, ενώ ενδέχεται να δεχθείτε πρόταση για την εργασία των ονείρων σας! Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά, γιατί η τύχη θα είναι δίπλα σας αλλά πρέπει να την αναγνωρίσετε για να την αδράξετε.

zwdia-taro-astra

ταρω σκορπιός: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων
Σήμερα θα έρθετε σε επαφή με ένα ευαίσθητο άτομο ανδρικού φύλου, που θα σας βοηθήσει πολύ με ένα πρόβλημά σας. Ίσως να πρόκειται για γιατρό, θεραπευτή, δάσκαλο ή μέντορα – ανάλογα με τη φύση του προβλήματος που σας απασχολεί. Πάντως η ισορροπία και η διαύγεια αυτού του ατόμου, θα σας κάνει να νιώσετε προστατευμένοι όσο αφορά τα αισθήματά σας.

ταρω τοξότης: Ο Αυτοκράτορας
Σήμερα καλείστε να βγείτε από το καβούκι σας και να περάσετε χρόνο στον ήλιο και τη φύση. Θα δείτε ότι αυτό θα ανανεώσει το σκεπτικό σας και τις ιδέες σας, χαλαρώνοντας το σώμα και το πνεύμα σας. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλή πορεία. Συνεχίστε την καλή δουλειά για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Ωροσκοπιου της Νεας Σεληνης για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω αιγόκερως: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Ένα ευφυές και επινοητικό άτομο θα σας προσεγγίσει σήμερα, και θα σας δώσει κάποια πολύτιμη συμβουλή ή μια πολύ καλή πρόταση. Θα είναι συνετό να ακούσετε τι έχει να σας πει, γιατί θα σας ωφελήσει. Ακόμη κι αν δεν κατανοήσετε αμέσως σε ποιο τομέα της ζωής σας θα αναφέρετε η συμβουλή του, ακολουθήστε τη για να προοδεύσετε. Σύντομα θα σας αποκαλυφθεί η σημασία του.

ταρω υδροχόος: Το 10 των Ράβδων
Ένα πρόβλημα ή ένα εγχείρημα που θα σας προκύψει σήμερα, θα σας δώσει αρχικά την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Διατηρήστε την ηρεμία σας κατά το δυνατόν, σκεφτείτε ποιες είναι οι επιλογές προς επίλυση και προχωρήστε χωρίς βιασύνη. Δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε, αρκεί να παραμείνετε ελαστικοί.

ταρω ιχθύες: Ο Τρελός
Μια υπέροχη μέρα θα σας χαρίσει σήμερα το σύμπαν. Ενδείκνυται για να κάνετε ακόμη και νέα ξεκινήματα, γιατί θα αντιληφθείτε από νωρίς ότι οι δυσχέρειες επιλύονται σχεδόν από μόνες τους κι αυτό θα σας αναπτερώσει το ηθικό. Ο μόνος τομέας που πρέπει να είστε προσεκτικοί σήμερα είναι ο οικονομικός, όπου θα είναι συνετό να μην φανείτε ασύδοτοι και να μην πάρετε ρίσκα.

xartomanteia