ταρω ερωτικες προβλεψεις Δευτερα 12/10

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Δευτερα 12/10 taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

 

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Σαφώς και σας είναι αδύνατον να πειθαρχήσετε σε κανόνες άγραφους που επιτάσσουν οι καλοί τρόποι των σχέσεων. Ο ατίθασος κυβερνήτης σας σε όψεις με τον Ερμή θα σας βγάλει μπροστά σε δύσκολους πειρασμούς εσάς του δεσμευμένους που θα πρέπει με σοβαρότητα να αποφύγετε. Οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για υπερβολές. Για τους αδέσμευτους… επιλέξετε και προσχωρήστε με την ησυχία σας.

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  07/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

 

Η κάρτα ταρω  ο Ήλιος: Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να δώσετε τις απαραίτητες εξηγήσεις στον άνθρωπο που έχετε αδικήσει. Αυτοί που είναι ήδη σε διπλή ζωή θα χρειαστεί να είναι αρκετά προσεχτικοί μέχρι τα τέλη του μήνα. Η εποχή προστάζει μείωση επικοινωνιών και συναντήσεων για αποφυγή λαθών. Όσοι έχουν γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο και που έχουν σχέση με άτομο που ακόμα δεν έχουν δει από κοντά … ίσως και να απογοητευτούν από τις κρυφές αλήθειες μέσα από περισσότερη και συχνότερη επαφή. Ψάξτε σίγουρα πιο βαθιά.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Σελήνη

 

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Η παραμονή της Νέας σελήνης για 2 ημέρες στο συγγενικό ζωδιο του Ζυγού, θα σας δώσει τις καρμικές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε την ερωτική σας ζωή… που πλέον δεν σας εκφράζει όπως εσείς θα περιμένατε. Η δύναμη και η αντοχή που υπάρχει στο ζωδιακό dna σας, θα σας ενδυναμώσει ψυχικά μέσα σε αυτόν τον μήνα του Οκτωβρίου  για να αποδράσετε από την στασιμότητα και να ξαναμπείτε στους φρενήρεις ρυθμούς σας .

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Αυτοκράτειρα

 

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Πολλά τα πιεστικά ζητήματα – γεγονότα που σας ταλαιπωρούν εδώ και μέρες. Οι Καρκίνοι του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου,  θα έχουν στην διάθεση τους ακόμη λίγες ακόμα ημέρες για να μπορέσουν να ξεμπερδέψουν το κουβάρι, το ατελείωτο, της ερωτικής τους ζωής. Αυτό τυχόν να αδειάσει τις μπαταρίες σας…αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να ισορροπήσετε και να μην εκτεθείτε κιάλλο.

 

Ερωτική Τύχη: 10/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Μάγος

 

Η κάρτα ταρω ο  Μάγος: Η απαισιόδοξη στάση σας δεν εξυπηρετεί κανέναν πρακτικό σκοπό μέσα στον δεσμό ή τον γάμο σας. ίσως κατά βάθος να φοβάστε την απόρριψή. Τα αστρολογικά δεδομένα δεν είναι ιδιαίτερα συμμαχικά αυτήν την περίοδο με αποτέλεσμα να έχετε και εσείς τι τεράστιες αμφιβολίες σας για τα πάντα.  Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν καλές παρέες και επαφές που θα τους ανεβάσουν το κέφι και την καλή ψυχολογία.

 

Ερωτική Τύχη:  07/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

 

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Η υπερβολή του λόγου και των δράσεων σας μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, έχει τρομάξει την άλλη πλευρά που δείχνει σημάδια και διάθεσης απομάκρυνσης. Οι Άρης και Κρόνος με σκληρές όψεις σας μετριάζουν την καλή αίσθηση ρομαντισμού και επιβάλουν τον γήινο χαρακτήρα σας….που είναι αρκετά τραχύς.  Προσέξτε μην το παρακάνετε και μείνετε τελικά μόνοι…ως συνήθως.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Δικαιοσύνη

 

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Έχετε αφήσει μια σειρά από ερωτικές εκκρεμότητες στο πρόσφατο παρελθόν σας….που μέχρι να λήξει ζωδιακά ο μήνας σας θα σας βάλουν σε ταλαιπωρία. Πολλές οι απαντήσεις και οι δικαιολογίες που καλείστε να δώσετε…προκειμένου να σώσετε τα προσχήματα. Για τους χωρισμένους συντρόφους….πολλές οι ευκαιρίες στις 18-21/10 για συζήτηση και συνάντηση με επιτυχημένο αποτέλεσμα

 

Ερωτική Τύχη: 10/10

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

 

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Αισθάνεστε ότι σας κόβουν τα φτερά…αυτήν την περίοδο. Πολλές και οι απρόβλεπτες καθυστερήσεις και τρίτα εμπόδια που σας εκνευρίζουν. Αφήστε τις μέρες μέχρι τις 24/10 να περάσουν. Από εκεί και μετά όλα μεταμορφώνονται. Οι ανασφάλειες σας θα ξεπεραστούν και οι ερωτικές σχέσεις θα εξελιχτούν. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο ίσως βρουν τον έρωτα μέσα από κίνηση – ταξίδι – μετακόμιση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

 

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και δεν δέχεστε τρίτες γνώμες και λοιπές παρεμβολές. Αυτό πιθανόν να αποξενώνει το αγαπημένο σας ταίρι. Αυτοί που έχουν γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή ή Πλούτωνα θα δεχτούν ειδήσεις ή τυχαίες συναντήσεις από το παρελθόν, μέχρι τα τέλη του μήνα Οκτωβρίου που θα τους δώσουν ευκαιρίες για επανένωση υπό καλύτερες προϋποθέσεις.

Ερωτική Τύχη: 08/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Οι Εραστές

 

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Η επικοινωνία και η ευελιξία δεν σας χαρακτηρίζουν αυτήν την χρονική περίοδο στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να υπάρχουν γενικότερα ευχάριστες στιγμές και δράσεις από κοινού,  με το αγαπημένο σας ταίρι, όμως αυτό θα χρειαστεί και μια περισσότερη πρακτική ενίσχυση το προσεχές διάστημα. Οι ξεθωριασμένες συζητήσεις του παρελθόντος και της ζήλιας σε πλήρη έκταση δεν οδηγούν τελικά πουθενά.

 

Ερωτική Τύχη: 09/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

 

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Έχετε βρει τους κατάλληλους τρόπους για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο στην προσωπική σας ζωή…και αυτό το αισθάνεται και το συντροφικό σας ταίρι. Ωστόσο, η κίνηση της Σελήνης στις 13-1/10 σε επόμενο ζωδιο τον Σκορπιό πιθανόν να σας βάλει σε πειρασμό να ψάξετε το παρελθόν σας. Μην ρισκάρετε να χαλάσετε κάτι που έχετε χτίσει με αρκετό κόπο, μόνο λόγω περιέργειας και τυχόν βαρεμάρας και που σίγουρα θα πικράνει και τους  άλλους εμπλεκόμενους .

Ερωτική Τύχη:  07/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

 

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Οι επιλογές σας είναι περιορισμένες και σε αυτό ευθύνεστε μόνο εσείς.  Έχετε μπει σε μια φιλοσοφία απομόνωσης προκειμένου να αντιμετωπίσετε μια ερωτική απογοήτευση. Αυτό σαφώς και πιθανόν να βοηθάει…αλλά όχι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε λίγες ημέρες ο Ήλιος μπαίνει στον συγγενικό – υδάτινο Σκορπιό και σας δίνει το πάτημα και τις ευκαιρίες για φρέσκιες γνωριμίες που θα σας ανεβάσουν την καλή ψυχολογία.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._

tarw-erwtoskopio