ταρω ερωτικες προβλεψεις Δευτερα 28/09

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Δευτερα 28/09 taro

 

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

 

Η κάρτα ταρω το Άρμα:  Η έλξη που νιώθουν όλοι που βρίσκονται δίπλα σας, δεν οφείλεται απαραίτητα στο ωραίο άρωμα σας, αλλά στην πλανητική καραμπόλα στον Ζυγό. Οι ώρες – μέρες που θα συνεχίσει να συμβαίνει αυτό είναι ελάχιστες.. και εσείς οι ελεύθεροι θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Οι Κριοί  που έχουν Βόρειο δεσμό της Σελήνης σε γήινο οίκο, θα ξαναβρεθούν με κάτι από το μακρινό τους παρελθόν, που αυτήν την φορά έχει περισσότερα να πει και να δώσει.

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Σελήνη

 

Η κάρτα ταρω  η Σελήνη: Κινδυνεύετε να φανείτε ανακόλουθοι στον άνθρωπο σας με τόσες υπερβολές που έχετε πει. Οι όψεις του Άρη σας έχουν βάλει σε βαθιές σκέψεις και πλούσιες δηλώσεις προκειμένου να κερδίσετε χρόνο.  Όσοι έχετε εμπλακεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε νέα σχέση, θα πρέπει να ψάξετε λίγο βαθύτερα μήπως είσαστε το ‘ τρίτο’ πρόσωπο. Αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδιου οι μέρες σας βοηθούν να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Ήλιος

 

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Οι δυσκολίες υποχωρούν και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά συναισθηματικά και επικοινωνιακά με το ταίρι σας. Αν έχετε δεσμό με ζωδιο του νερού, πιθανόν να ακούστε λίαν συντόμως προτάσεις για κάτι πιο δεσμευτικό. Γενικότερα δεν ανήκετε στο ζωδιο που επιθυμεί  σχέση χωρίς σάρκα και οστά. Οι ελεύθεροι δικαιούνται γνωριμιών που τους έρχονται αρχές του Οκτωβρίου…σύντομα!

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

 

Η κάρτα ταρω το Αστέρι:  Είσαστε οι πιο ευνοημένοι από όλους τους ‘υδάτινους’! Οι όψεις του Κυβερνήτη σας με τον Ήλιο στον Ζυγό τις προσεχείς ώρες θα σας κάνει πόλο έλξης νέου κόσμου. Για όσους είναι ήδη σε μακροχρόνια σχέση, πολλές και καλές και είναι οι ευκαιρίες για οικονομική σταθερότητα που θα δώσει τις υλικές βάσεις για νέα ξεκινήματα. Οι ελεύθεροι που είναι μπλεγμένοι σε πολλές και επικίνδυνες ιστορίες ας περιοριστούν πια… καθώς τα μάτια και τα σχόλια είναι παντού.

Ερωτική Τύχη: 06/10

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αυτοκράτορας

 

Η κάρτα ταρω ο  Αυτοκράτορας: Πολικότητα υπάρχει σε όλα τα ζευγάρια των Λεόντων που αποζητούν  εδώ και τώρα καθαρές λύσεις και απαντήσεις από τον άνθρωπο τους. Καραμπόλα άστρων και πλανητών ταρακουνούν τις ευαισθησίες και αποδίδουν ευκαιρίες σε όσους θα το θελήσουν. Οι Λέοντες που έχουν ήδη έχουν εξαντλήσει την επιείκεια τους μέσα σε ερωτικές σχέσεις θα αποχωρήσουν. Όσοι είχαν μπλεχτεί σε παράλληλες καταστάσεις, θα αποφασίσουν πια να κρατήσουν οτιδήποτε είναι υγιές. Και οι ελεύθεροι θα έχουν όλο τον Οκτώβριο  μπροστά τους για νέες γνωριμίες.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

 

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Δεν  υπάρχει πια καθόλου παραπανίσιος χρόνος στους αναδυόμενους Παρθένους  για να πάρουν τις αποφάσεις τους. Οι σκέψεις υπάρχουν μέσα στο κεφάλι σας εδώ και εβδομάδες ίσως και μήνες. Όποιες και να είναι… καλές ή άσημες … ανακοινώστε τες και πράξτε αναλόγως. Όσοι είναι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, μέχρι τα τέλη του μήνα, πιθανόν να επανενωθούν με πολυαγαπημένο άτομο του παρελθόντος.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

 

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Θα σας χαρακτηρίζει μια απάθεια και μια αδράνεια από τις αρχές του Οκτωβρίου  ακόμα και εσάς που είστε σε ερωτική σχέση. Αυτό σίγουρα οφείλετε στο γεγονός, ότι δεν βρίσκετε τίποτα πια ενδιαφέρον να σας τραβήξει την προσοχή και να σας ανανεώσει. Συζητήστε με το ταίρι σας και βρείτε τις κοινές λύσεις που θα σας κάνουν να ανανεωθείτε…. οι διακοπές είναι μια καλή λύση.  Για όσους έχουν Ουρανό  σε τρίτο ή έκτο οίκο, είναι και οι μοναδικοί Παρθένοι που θα σκεφτούν σοβαρά να χωρίσουν.

Ερωτική Τύχη: 09/10

prodosia

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

 

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Έχετε μπει σε μια ψυχολογία νικητή και αυτό φαίνετε σε όποιον σας πλησιάσει. Οι περισσότεροι Σκορπιοί  αυτήν την εποχή απολαμβάνουν την συνειδητή ελευθερία τους και ζητούν νέες περιπέτειες. Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου έχουν και τις πιθανότητες με το μέρος τους για  να βρουν το έτερον τους ήμισυ μέσα στον Οκτώβριο.  Για τους ελάχιστους που είναι ευτυχισμένοι και ισορροπημένοι μέσα στον δεσμό – γάμο τους, θα δοθούν οι ευκαιρίες για ανανέωση και σκέψεις για δέσμευση τους επόμενους μήνες.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

 

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Δώστε μια παραπάνω προσοχή και προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή που κατεδαφίζεται.. και το ξέρετε. Οι συνεχείς σας ενασχολήσεις με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες σας έχουν κάνει απών από τον δεσμό σας. Οι ελεύθεροι Τοξότες  έχουν μπροστά τους αρκετούς πειρασμούς που θα τους ανανεώσουν… ακόμα και μέσα από τους επαγγελματικούς χώρους… που σίγουρα θα χρειαστεί μια παραπάνω σοβαρότητα και προσοχή.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Αυτοκράτειρα

 

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Οι μέρες κυλούν προς όφελος σας. Τα άστρα σας ευνοούν για να τολμήσετε επιτέλους να απαγκιστρωθείτε από το άσχημο παρελθόν, και να προσπαθήσετε κάτι νέο με ανθρώπους που ήδη έχουν δείξει το ερωτικό τους ενδιαφέρον, προς το πρόσωπο σας.  Ο Δίας από την θέση του στην Παρθένο  θα ισχυροποιηθεί με την παρουσία του Ήλιου, από τον Ζυγό, θα δώσει στους ήδη δεσμευμένους την ευκαιρία για συμβίωση- γάμο- οικογένεια κτλ.

Ερωτική Τύχη: 07/10

zwdia

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

 

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Πιθανόν αυτό που ακόμα σας έχει στη ακινησία και την αδράνεια να μην είναι κάτι από το παρελθόν που ακόμα δεν έχετε καταφέρει αν ξεπεράσετε.  Ο προκαταβολικός φόβος της απόρριψης σας κρατά δέσμιους. Οι πλανητικές όψεις που είναι θετικές και θα συντελούνται στο ζωδιό σας, μέχρι τα τέλη του μήνα, σας δίνουν τις ευκαιρίες για φρέσκιες γνωριμίες που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον . Οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου θα είναι και οι τυχεροί με έρωτα που ταιριάζει απόλυτα στις αυστηρές προδιαγραφές τους.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

 

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Οι σκέψεις σας είναι πολλές και οι δράσεις σας ελάχιστες τελικά. Οι πλανητικές όψεις είναι θετικές για όλους τους Ιχθύες που επιδιώκουν να διορθώσουν τη προσωπική τους ζωή. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε υδάτινο ζωδιο, θα καταφέρουν αν επαναπροσεγγίσουν άτομο από το πρόσφατο παρελθόν τους και να κερδίσουν και πάλι την καρδιά του. Όσοι έχουν σχέση πλατωνική …θα δοθεί η καρμική ευκαιρία για την ολοκλήρωση της. Μια εποχή μέχρι τις 30 -09 που δίνει λύσεις σε όσους τις ζήτησαν.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._

tarw-erwtoskopio