ταρω ερωτικες προβλεψεις Κυριακή 04/10

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Κυριακή 04/10 taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αυτοκράτορας

 

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Μια καλή  χρονική στιγμή του μήνα για όσους επιθυμούν να κάνουν ξεκαθαρίσματα … μέσα στην συναισθηματική  τους ζωή. Αυτοί οι Κριοί που έχουν ήδη ‘παράλληλη’ σχέση με ήδη δεσμευμένο άτομο,  θα δεχτούν πρόταση  για μόνιμη  απομάκρυνση, καθώς οι υποψίες έχουν μπει στο μυαλό όλων. Αυτοί που είναι ακόμη ελεύθεροι, θα έχουν μια νέα επαφή που θα προκύψει… μέσα από ταξίδι –μετακίνηση- εκδρομή τους, τις προσεχείς μέρες του Οκτωβρίου Ιδίως αν αυτή η γνωριμία είναι με ζωδιο του νερού ή της γης , ίσως να μιλάμε για μοιραίο έρωτα

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  10/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

 

Η κάρτα ταρω  η Σελήνη: Οι ημέρες αυτές είναι  κατάλληλες για διάλογο με τον αγαπημένο σύντροφο σας, που πια αυτό που επιθυμεί είναι να πάτε την σχέση σας σε κάτι πιο επίσημο. Σε αυτό θα βοηθήσει και η αστρολογική τύχη που θα έχετε στον οικονομικό τομέα και που θα σας ανοίξει νέες πόρτες. Όσοι έχουν χωρίσει μέσα στον προηγούμενο μήνα ή εβδομάδες πριν … θα καταφέρουν με σχετική ευκολία να  επανασυνδεθούν. Για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, θα προκύψουν ερωτικές ευκαιρίες από τον επαγγελματικό τους χώρο ….που θα τους βάλουν σε σοβαρά σεξουαλικά διλήμματα.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Άρμα

 

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Είσαστε και πάλι  άκρως επηρεασμένοι από τις απόψεις των κοντινών ατόμων που υπάρχουν στην ζωή σας. Οι ερωτικές  σχέσεις των περισσότέρων Διδύμων  αυτήν την χρονική περίοδο του Φθινοπώρου είναι σε πλήρη διαπραγμάτευση. Οι γεννημένοι του 2ου  δεκαημέρου, θα έχουν την πλανητική υποστήριξη για  να μπορέσουν να οδεύσουν μακριά και οριστικά από λάθη και  να προσπαθήσουν για ένα φρέσκο ξεκίνημα. Όσοι έχουν μείνει πίσω  και εμονικοί στο παρελθόν τους…, και που ακόμα επιθυμούν την επανένωση, θα απογοητευτούν πολύ…πάλι

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: : Πολλοί από τους στόχους σας έχουν υλοποιηθεί στο τώρα…. και αυτό που έχει προτεραιότητα το ερωτικό σας κομμάτι που χρειάζεται αρκετές διορθώσεις. Οι περισσότεροι υδάτινοι δεν λαμβάνουν τα βασικά  συναισθήματα μέσα στον δεσμό τους… και πιθανόν να πάρουν καταλυτικές αποφάσεις.. για χωρισμό μέσα σε αυτόν τον μήνα. Αυτοί που ήδη είναι μόνοι και ποθούν κάτι νέο να έρθει στην ζωή τους….η Αφροδίτη θα τους το αποδώσει πολύ σύντομα….αναμένετε!

Ερωτική Τύχη: 06/10

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αρχιερέας

 

Η κάρτα ταρω ο  Αρχιερέας: Η άψογη διάθεση και η ψυχολογία σας είναι στα ύψη με τόσου πλανήτες επάνω σας. Η θέση της Σελήνης σε όψη με τον ανάδρομο  Ερμή, και για τις επόμενες μέρες, θα σας φέρει μπροστά σε προκλήσεις που θα σας εκπλήξουν και ευχάριστα αλλά και  δυσάρεστα. Οι γεννημένοι με Κρόνο σε έβδομο ή έκτο οίκο, θα πιεστούν ιδιαίτερα από άνθρωπο του παρελθόντος τους, για  έναρξη συζητήσεων με σκέψεις για την επανένωση. Πολλές θα είναι  και οι διαθέσεις και  πράξεις από άτομα του δικούς σας  περιβάλλοντος… που θέλουν να σας γνωρίσουν σε πιο ιδιαίτερο βαθμό.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

 

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Δεν έχετε καμία καλή  διάθεση πια να δίνετε ευκαιρίες ….αλλά και να κλείνετε τα μάτια σε στραβά που υπάρχουν και συντηρούνται στην ερωτική σας σχέση. Πολύς και ο νέος κόσμος που θα θελήσει να έρθει κοντά σας…. κάτι που θα σας ανανεώσει σε όλους τους τομείς. Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου  που έχουν σχέση με ζωδιο της φωτιάς, θα εισπράξουν την ερωτική  διάθεση από το ταίρι τους, για συναισθηματικό διάλογο και θα εκφραστούν βλέψεις για το μέλλον.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

 

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Δώστε την απόλυτη προσοχή σας σε ερωτικές κινήσεις  που θα σας γίνουν μέχρι τις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του  μήνα. Οι διελεύσεις του Πλούτωνα και του Ερμή σας βάζουν στο ερωτικό στόχαστρο  ποικίλου κόσμου… που επιθυμεί   να σας προσεγγίσει άμεσα. Αυτοί που βιώνουν άσχημη φάση απομάκρυνσης ή χωρισμού, θα πρέπει να είναι αρκετά εγκρατείς και να μην ακολουθήσουν συμπεριφορές επιθετικότητας προς τον άνθρωπο τους. Οι μέρες από τα μέσα του μήνα Οκτωβρίου και ύστερα….. θα δώσουν ευκαιρίες για εποικοδομητικό διάλογο.

 

Ερωτική Τύχη: 09/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

 

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Βλέπετε πια  καθαρά τι συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή. Πολλά τα  υπόγεια μυστικά και το παρασκήνιο που έχετε μάθει για τον σύντροφο σας. Πολλοί και οι Σκορπιοί…. που θα αποφασίσουν να χωρίσουν με οριστικό χαρακτήρα από άσχημες σχέσεις,  που πια απλά τους σταματούν  σε ένα προβληματικό και άγονο παρόν.  Αυτοί που διατηρούν ερωτικό δεσμό στο εξωτερικό, πιθανόν να πάρουν την δύσκολη αλλά δυναμική  απόφαση να την τερματίσουν μέσα στον Οκτώβριο, για λόγους απιστίας… μπορεί και από τις δύο πλευρές.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

 

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια:  Δεν υπάρχει πρακτική λογική  στις δαιδαλώδεις σκέψεις σας… και αυτό αδικεί τον άνθρωπο που υπάρχει στην συναισθηματική σας ζωή. Πολλά τα νέα προβλήματα που έχουν εγκατασταθεί μεταξύ σας… και το μεγαλύτερο η απομόνωση λόγου και ερωτικών δράσεων. Για τους αδέσμευτους Τοξότες που δεν έχουν καμία διάθεση για νέους έρωτες… θα παραμείνουν μόνοι τους για να βρουν την εσωτερική τους ισορροπία. Οι όψεις του κυβερνήτη σας… δίνει τις καλύτερες ευκαιρίες  από τις 10 / 10 και ύστερα.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

 

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε πιο σοβαρά στον άνθρωπο σας. Οι ημέρες είναι πολύ  καλές για να οργανωθείτε. Όσοι έχουν ωροσκοπο σε αέρινο ζωδιο θα καταφέρουν, έστω και με ψυχικό κόστος, να χωρίσουν από σχέσεις που τους έχουν ταλαιπωρήσει καιρό. Το αστρολογικό σκηνικό είναι υπέρ σας και σας βοηθάει προς τον δρόμο της θεραπείας μέσω νέων επαφών και δραστηριοτήτων. Οι μέρες μέχρι τις 12 του μήνα  θα είναι καλές και για την βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης.

Ερωτική Τύχη: 07/10

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

 

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας και στην σχέση σας πριν αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από αυτήν. Οι όψεις του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία σας βάζουν…… σε μια σειρά πολλαπλών σκέψεων για τα πεπραγμένα και τα λάθη που έχουν γίνει. Πολλές οι δυσκολίες και για όσους συντηρούν στην ζωή τους…παράλληλη ερωτική σχέση. Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι μόνιμες και χωρίς την ελπίδα του γυρισμού.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

 

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Βλέπετε την αλήθεια της ερωτική σας ζωής. Ο άνθρωπος σας δεν σας καλύπτει όπως θα  προσδοκούσατε και αυτό σας αφήνει πολλά κενά και ερωτηματικά για την κοινή σας πορεία. Αν έχετε γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο του ζωδιου, το πιο πιθανόν είναι να σκεφτείτε την έξοδο από την σχέση σας. Οι ιχθύες που έχουν ήδη βρει κάτι καινούργιο –παράλληλο θα θελήσουν να δώσουν περισσότερη σημασία  σε αυτό.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._