ταρω ερωτικες προβλεψεις Κυριακή 11/10

tarw-krisi

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Κυριακή 11/10 taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

 

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Δεν έχετε και την καλύτερη εικόνα – φήμη αυτό το διάστημα σας εραστές. Πολλοί οι νέοι πειρασμοί που σας έχουν αποπροσανατολίσει από τις δομές της κανονικής σας σχέσης. Αν αυτό υπερβεί και αυτόν τον μήνα, οι αποκαλύψεις θα είναι σίγουρο γεγονός για τους δεσμευμένους. Οι Κριοί, που έχουν γεννηθεί το δεύτερο – τελευταίο δεκαήμερο, θα έχουν επιτυχημένη σχετικά εύκολη επανασύνδεση μετά  από δύσκολο χωρισμό…!

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

 

Η κάρτα ταρω  ο Τρελός: Πολλά και περίπλοκα αυτά που αποζητάτε από τον σύντροφο σας. Οι μέρες είναι αρκετά δύσκολες και αυτό σας κάνει να είστε έκρυθμοι και επιθετικοί με του πάντες… ακόμα και με το συντροφικό σας ταίρι. Όσοι είναι γεννημένοι με ανάδρομο Άρη  ή Ποσειδώνα, θα αποφασίσουν ή θα δεχτούν άμεση πρόταση για μερική χρονική  αποστασιοποίηση από την σχέση…. ίσως αυτό να είναι και το καλύτερο – σοφότερο…επί του παρόντος.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αυτοκράτορας

 

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα σας έχουν προβληματίσει βαθιά και έντονα. Τα αστρολογικά σας ευνοούν προκειμένου να περιορίσετε τις ψυχικές σπατάλες και να έρθετε πιο κοντά στα πραγματικά σας θέλω. Οι χωρισμένοι σύντροφοι- σύζυγοι θα μπορέσουν να έρθουν σε πιο καλό επικοινωνιακό επίπεδο και προσωπικών συναντήσεων με την μεσολάβηση τρίτων- γνωστών – φίλων-συγγενών.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Αυτοκράτειρα

 

Η κάρτα ταρω Η Αυτοκράτειρα: Θα συνειδητοποιήσετε ότι πολλά και καλά νέα σας έρχονται και σας βάζουν σε θέση υπεροχής. Όσοι έχουν δει το ταίρι τους να απομακρύνεται θα χρειαστεί να κάνουν τις απαραίτητες και διορθωτικές κινήσεις για να σώσουν την σχέση τους. Όσοι Καρκίνοι διατηρούν ερωτική σχέση παράλληλη της κανονικής τους, θα πρέπει να διακόψουν ή έστω να είναι πιο προσεχτικοί μέχρι τα τέλη του μήνα Οκτωβρίου, για τυχόν άσχημες αποκαλύψεις.

Ερωτική Τύχη: 06/10

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αρχιερέας

 

Η κάρτα ταρω ο  Αρχιερέας: Η ψυχική κούραση είναι για όλους του Λέοντες κάτι που πιθανόν αυτό το διάστημα να τους αποδιοργανώνει τελείως από την ερωτική τους ζωή. Τα τρίτα προβλήματα έχουν παρέμβει και δημιουργούν πάγωμα στις αισθηματικές εξελίξεις. Όσοι έχουν μείνει μόνοι αυτό το χρονικό διάστημα, θα κοινωνικοποιηθούν μέσα από γνωστούς – φιλικούς κύκλους και θα τους αναζωογονήσουν.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

 

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Προσπαθήστε να μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας μέσα ανούσιες διαπραγματεύσεις που πιθανόν να μην οδηγούν κάπου. Οι σκέψεις σας πάρα πολλές γύρω από θέματα που ακουμπάνε το παρελθόν και δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε σοβαρά. Όσοι Παρθένοι έχουν γεννηθεί με ανάδρομη Αφροδίτη  σε υδάτινο οίκο, θα χρειαστεί να μην είναι τόσο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες που θα προκύψουν  από τις 21-10 και ύστερα.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

 

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Μην φοβηθείτε να περνάτε ένα  ‘κράς τεστ’ την σχέση σας. Θα βγουν πολλά στην επιφάνεια και εσείς θα βγάλετε τα ασφαλή και αληθινά σας συμπεράσματα. Αυτό βέβαια έχει την ισχύ του μόνο σε σοβαρές και μακροχρόνιες σχέσεις που έχουν βλέμμα σε δέσμευση το προσεχές διάστημα. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη, θα δώσουν ευκαιρίες και στους αδέσμευτους μέσα στον τρέχοντα μήνα του Οκτωβρίου.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

 

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Προετοιμαστείτε για κόντρες και εντάσεις μέσα στην νέα εβδομάδα που έχουν την αρχή και την πηγή τους στο άτυχο παρελθόν και των δύο σας, που πιθανόν να επηρεάζει και το παρόν σας. Η προσοχή σας θα πρέπει να είναι και σε τυχόν τωρινές σας ατασθαλίες που διατηρείτε σαν δεύτερη ζωή. Οι μέρες του ζωδιακού σας μήνα από 24/10,  που πλησιάζει ίσως είναι οι πιο επικίνδυνες.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

 

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Μην φοβηθείτε και μην αποφύγετε να κοντραριστείτε με οποιονδήποτε σας θίγει. Πολλά τα αστρολογικά που σας δίνουν την δυναμική να ξεφύγετε μέσα από προβληματικές και άσχημες σχέσεις που πια δεν σας ταιριάζουν και μόνο σας καθυστερούν. Για αυτούς που έχουν χωρίσει…οι μέρες γύρω από την νέα σελήνη…. δίνουν πειρασμούς και όχι μόνο!

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Δικαιοσύνη

 

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Μην προσπερνάτε έτσι εύκολα αυτά που σας λεει το αγαπημένο σας ταίρι. Προφανώς κάτι ζητάει…και εσείς καλείστε να το καλύψετε. Μέχρι τα τέλη του μήνα Οκτωβρίου πολλές σταθερές στον ερωτικό σας τομέα θα αλλάξουν και ίσως και να γίνουν καλύτερες. Αυτοί που έχουν σχέδια για δέσμευση μέσα σε αυτόν τον χειμώνα… ίσως χρειαστεί να τα ξαναδούν… πιο προσεχτικά και αναλυτικά.

Ερωτική Τύχη: 07/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

 

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια : Καλύτερα να αφήσετε πίσω τις φοβίες και τις αναστολές που έχετε για το άτομο που σας έχει μαγνητίσει το ερωτικό ενδιαφέρον εδώ και μήνες ίσως και χρόνια. Αυτοί που είναι δεσμευμένοι, και προσπαθούν αν δώσου χρώμα δέσμευσης στην σχέση τους, θα έχουν και την πλανητική εύνοια του κυβερνήτης του που μέσα στον επόμενο μήνα θα δώσει ευκαιρίες και για υλική – πρακτική υποστήριξη.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

 

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Είναι ολοφάνερο ότι είστε πάνω σε μια εποχή που καλείστε να λάβετε σοβαρές και μόνιμες αποφάσεις για την ερωτική  σας ζωή. Η πλειοψηφία των Ιχθύων θα περάσει σε ένα άλλο νέο και καλύτερο επίπεδο την ερωτική του ζωή μέσα από γάμο – συγκατοίκηση – αλλαγή κατοικίας. Για τα Ψάρια που ακόμα δεν έχουν βρει το κατάλληλο ταίρι…πολλές οι επαφές που θα προκύψουν από τις 23-10 και μετά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._