ταρω : ερωτικες προβλεψεις – Κυριακή 30/08

taro-sex

ταρω :  ημερησιες ερωτικες προβλεψεις –   Κυριακή 30/08  taro

 

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εφτά των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Πεντάκτινων: Δοκιμάστηκε αυτήν την περίοδο αρκετές φορές η Κριαρίσια υπομονή σας. Μην δίνετε όμως περισσότερα δικαιώματα που προκαλούν επικοινωνιακές συγκρούσεις. Για τους δεσμευμένους που αισθάνονται ότι είναι έτοιμοι να κάνουν τα επόμενα βήματα με τον άνθρωπο τους, τα άστρα μέχρι και τις αρχές του 2016 θα κάνουν καταπληκτικές όψεις, όπου θα  βοηθήσουν προς την κατεύθυνση αυτή. Εκμεταλλευτείτε και τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

zodia-taro-45

Ταιριάσματα με : ζωδια  της γης

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω  ο Άσος των Κυπέλλων: Η κοινωνική σας ζωή έχει γίνει πολύ έντονη και ακραία! Αυτό είναι ένα γεγονός που σίγουρα δεν ευχαριστεί το συντροφικό σας ταίρι. Οι περισσότεροι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου που ήδη έχουν εμπλακεί σε ροζ περιπέτειες θα χρειαστεί να κάνουν ξεκαθαρίσματα πριν μαζευτούν πολλές απορίες από όλους. Γενικότερα, μέχρι τις αρχές του Σεπτεμβρίου είναι μια εξαίσια περίοδος για αλλαγές.

Ταιριάσματα με : ζωδια  του νερού

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δέκα των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Πεντάκτινων: Πολλές οι καλές  εκπλήξεις που θα σας φανερωθούν από σήμερα και τις προσεχείς ημέρες  από τον αγαπημένο άνθρωπο σας.  Οι όψεις του  Πλούτωνα με τον υδάτινο Ποσειδώνα θα σας ευνοήσουν πολύ, έτσι ώστε να έρθετε ερωτικά κοντά με το ταίρι σας… και να λύσετε  παλιές παρεξηγήσεις. Όσοι  έχουν γεννηθεί με Άρη σε ένατο οίκο , πριν λήξει ο μήνας του Αυγούστου….  θα έχουν ευθεία προσέγγιση από άτομο του πρόσφατου παρελθόντος, που όμως τα πραγματικά κίνητρα του, δεν είναι για επανασύνδεση.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Δύο των Κυπέλλων: Πολύ ένταση  και περίπλοκες επικοινωνίες θα φέρει άμεσα ο  Ερμής από την Παρθένο,  που αναμένεται να ταράξει τα γαλήνια και βολεμένα νερά όλων των γήινων.  Ίσως και μέχρι τις 03 / 09  δεν αποκλείεται,  εκτός από έναν  έρωτα, να έχετε νεότερα από το ξεχασμένο παρελθόν σας! Είναι μια ιδιαίτερη – περίπλοκη  εποχή, με ευκαιρίες,  ώστε να σταθεροποιηθείτε,  σε όλους τους τομείς της ζωής σας και ιδίως τον συναισθηματικό. Για τους τυχερούς  που αγαπάνε και φυσικά αγαπιούνται…, πολλές επικοινωνίες και  πολλές δράσεις  και γενικά όμορφες εξελίξεις αναμένονται προσεχώς!

Ταιριάσματα με : ζωδια του αέρα

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τέσσερα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Ράβδων: Ο πλανήτης Δίας από την Παρθένο…..δίνει όλη την θετική και δημιουργική ενέργεια του, μιας και η κοινωνική – φιλική σας ζωή βρίσκεται στο απόλυτο απόγειο της,  καθώς και οι πολλές ευκαιρίες και οι νέες γνωριμίες,  σας φέρνουν κοντύτερα στον καρμικο έρωτα …. ή και αγάπη της ζωής σας. Αυτήν την φορά όμως… επιλέξτε με πιο σοφά  κριτήρια…άλλωστε χρόνος δεν  υπάρχει.  Αν είστε σε μακροχρόνιο – σοβαρό δεσμό, δεν αποκλείεται μέσα στον χρόνο αυτό, να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Κυπέλλων: Η αλήθεια είναι ότι o Δίας σε δύσκολες όψεις στον οίκο σας,  δεν σας έχει βοηθήσει.. ακόμα… με τον καλύτερο τρόπο,  τις τελευταίες  εβδομάδες. Ο ερωτικός – σεξουαλικός μαγνητισμός, που εκ ζωδιου, ‘αναβλύζετε’ σε όλους αυτούς που σας ενδιαφέρουν θα τους βάλει  στην αναγκαιότητα να σας γνωρίσουν καλύτερα. Για  το προσεχές – άμεσο χρονικό διάστημα, βγείτε  από την στασιμότητα  και πράξτε εποικοδομητικά. Για τους Παρθένους, που είναι μέσα σε σοβαρή σχέση, η συμβουλή των ημερών είναι…, να προσθέστε ποικιλία – εκπλήξεις στα κοινά σας ενδιαφέροντα.

Ταιριάσματα με : ζωδια της φωτιάς

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δύο των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Δύο των Σπαθιών: Είναι η κατάλληλη – σωστή  χρονική ευκαιρία να αποδεσμευτείτε, από το μέτριο παρελθόν σας, και να οδεύσετε με ταχύτατα  βήματα προς το πολλά υποσχόμενο συναισθηματικό  σας μέλλον. Από τον επόμενο μήνα, οι όψεις του Πλούτωνα με τον αυστηρό Κρόνο,  που θα είναι πολύ πιο θετικές , θα μπορέσετε να κάνετε ακραία ξεκαθαρίσματα.  Για τους ‘αέρηδες’,  που είναι σε μακροχρόνια ερωτική σχέση, καλό θα ήταν να αφήσετε τις επίσημες δεσμεύσεις για το επόμενο 3μηνο, που θα  είναι πιο ευνοϊκά τα αστρολογικά.

Ταιριάσματα με : ζωδια του νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εννέα των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Πεντάκτινων: Δεν είναι το ιδανικό διάστημα για να χωρίσετε οριστικά, από το μέτριο  παρόν σας. Πολλές οι ανατροπές σε όλους τους Σκορπιούς που επιθυμούν να κάνουν νέα ξεκινήματα… και με νέο κόσμο. Αφήστε τις συνήθεις και τις σειρήνες του παρελθόντος  και κοιτάξτε το μέλλον σας. Όσοι έχουν σχέση με άτομο στο εξωτερικό ή γενικότερα σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση… θα χρειαστεί να συναντηθούν προκειμένου να πάρουν κοινές αποφάσεις για το καλό μέλλον τους.

Ταιριάσματα με : ζωδια της φωτιάς

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Σπαθιών: Τις επόμενες ημέρες του μήνα,  σας ωθεί  ο δύσκολος ανάδρομος Ουρανός και ο Δίας, με  την σταθερότητα τους, ώστε να τολμήσετε να κάνετε δράσεις – επιπρόσθετες επικοινωνίες  μέσα στην σχέση σας. Από τις προσεχείς ημέρες, και μετά… δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να προχωρήστε και πιο σοβαρά την σχέση σας. Για τους Τιξότες, που έχουν βρει, το έτερον ήμισυ, τους περιμένουν μέρες ακραίου πόθου, ενώ τα όποια οικογενειακά θέματα, μπαίνουν σε μια καλύτερη  πορεία από τις 05/09 και μετά.

Ταιριάσματα με : ζωδια του αέρα

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τρία των  Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Ράβδων: Νέο και ξαφνικό ρομάντζο θα αποτελέσει για εσάς κινητήριο δύναμη για ανανέωση. Ο κυβερνήτης σας σε όψη με τον Ερμή,  των συναισθηματικών- επικοινωνιακών δεσμεύσεων,  θα σας επηρεάζει το προσεχές διάστημα μέσα ποικίλες ευκαιρίες. Το επιθυμούσατε  άλλωστε τόσο καιρό…, αλλά τώρα έφτασε το ιδανικό χρονικό διάστημα. Γενικά ευνοϊκό είναι το διάστημα, και για εσάς τους εν σχέση ή γάμο. Μια μεγαλύτερη προσοχή στους γεννημένους του μεσαίου 10ημέρου…, μιας και  έχετε παραμελήσει τον σύντροφό σας,  τον τελευταίο καιρό.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Οχτώ των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Οχτώ των Σπαθιών: Για πολλούς και ποικίλους  λόγους και με την βοήθεια των αργών πλανητών,  ο ιδιαίτερος μαγνητισμός σας, δείχνει να έλκει μέσα στις επόμενες μέρες, το ερωτικό ενδιαφέρον μίας προσωπικότητας, που έχει καρμικές πιθανότητες να γίνει και ο νέος έρωτας σας. Αφήστε στην άκρη τους συντηρητισμούς και  ζήστε το στο έπακρο. Για τους Τοξότες,  που έχουν ήδη κάτι ποιοτικό,  οι βάσεις είναι ήδη έτοιμες και το μόνο  είναι οι επίσημες ανακοινώσεις 05-09.

Ταιριάσματα με : ζωδια του αέρα

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Ράβδων: Απόλυτη  επιθυμία  για ανεξαρτησία γενικότερα, θα δημιουργηθεί τις προσεχείς ημέρες σε όλους τους Ιχθύες! Για όσους έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ζωή τους, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός ξαφνικού γάμου ή καινούργιου μέλους.! Τύχη  και λαμπερά γεγονότα στην συναισθηματική  /  κοινωνική ζωή   θα φέρει η κινητικότητα του Ερμή εν σχέση με την ερωτική Αφροδίτη…. σε όλα τα ζωδια του νερού.  Επίσης, ο Δίας θα δώσει άπειρες ευκαιρίες σε όλους αυτούς,  που έχουν παλέψει,   και θα τους κάνει  δώρα και διευκολύνσεις, στους περισσότερους τομείς της ζωής τους… και τον ερωτικό φυσικά.

Ταιριάσματα με : ζωδια της φωτιάς

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._