ταρω ερωτικες προβλεψεις Παρασκευή 04/09

tarw-kosmos

ταρω :  ημερησιες ερωτικες προβλεψεις –  Παρασκευή   04/09  taro

 

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Έξι των Ράβδων: Για έναν ιδιαίτερο  λόγο, όλο το αστρολογικό σκηνικό  είναι πάλι υπέρ σας! Έρωτες, γνωριμίες, νέες φιλίες αλλά και  καλές συνεργασίες, όλα περιστρέφονται συνεχώς γύρω από  εσάς…. Για τους δεσμευμένους πύρινους οι επόμενες μέρες, θα σας σπρώξουν ώστε να  κάνετε ξεκάθαρες συζητήσεις,  με το συντροφικό σας ταίρι, και να επαναπροσδιορίσετε την πορεία σας… , ίσως και να υπάρξει και δυνατότητα εκ βάθρων  αλλαγών. Επιπροσθέτως,  μια συναισθηματική εκκρεμότητα,  με το μακρινό παρελθόν, θα σας προβληματίσει αρκετά .

zodia-taro-45

Ταιριάσματα με : ζωδια  της φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω  το Τρία των Πεντάκτινων: Αν δεν πιστέψετε αυτόν καλό εαυτό σας, όλα θα παραμείνουν στάσιμα και βαλτωμένα. Όσοι έχουν διπλή ερωτική υπόθεση που στον τώρα έχει γίνει ταλαιπωρία… καλό θα ήταν να μην πειραματίζονται. Οι όψεις του Άρη με τον Ποσειδώνα θα βγάλουν νεύρα και εντάσεις που ίσως και λυτρωτικά οδηγήσουν σε εύκολη έξοδο. Για τους δεσμευμένους που σκέφτονται επισημοποιήσεις, θα έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τρία των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Κυπέλλων: Πολλές οι ευχάριστες  εκπλήξεις που θα σας φανερωθούν σήμερα από τον αγαπημένο άνθρωπο σας.  Οι όψεις του Δία  με τον Ποσειδώνα θα σας ευνοήσουν, έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά… και να λύσετε τυχόν παλιές παρεξηγήσεις. Όσοι αέρηδες  έχουν γεννηθεί με ανάδρομο Άρη, μέσα στην εβδομάδα θα έχουν επιθετική προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος, που όμως τα αληθινά κίνητρα του, δεν θα είναι για άμεση επανασύνδεση. Προσοχή όμως!  Οι αδέσμευτοι που έχουν γνωριμία με γήινο ζωδιο, ίσως λάβουν απογοητευτικές δηλώσεις για οριστικές  απομάκρυνση…. και ίσως και χωρίς σοβαρή δικαιολογία.

Ταιριάσματα με : ζωδια του αέρα

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εφτά των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Ράβδων: Οι πολλές αλλαγές  στην προσωπική σας ζωή είναι προ των πυλών και σας περιμένει. Οι συναισθηματικές αντιξοότητες του παρελθόντος και η αβεβαιότητα απομακρύνονται, και στην θέση τους, έρχεται κάτι που θα τραβήξει την ιδιαίτερη προσοχή σας, αλλά  και θα σας προβληματίσει ευχάριστα. Μια καινούργια σχέση προκύπτει με την διάθεση να σας προσφέρει ισορροπήσει και να σας συμφιλιώσει, οριστικά με την έννοια ‘δέσμευση’.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

tarw-erwtoskopio

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Πεντάκτινων: Ίσως να  βρίσκεται πιο κοντά σας από ότι τυχόν να πιστεύετε…ο  έρωτας, ίσως και η μονάκριβη αγάπη που μπορεί να σας ‘προσγειώσει’ συναισθηματικά. Αποφύγετε τις ματιές  στις παρελθόν και σε προβληματικές σχέσεις, και τις αναζωπυρώσεις αυτών. Για τα δεσμευμένα Λιοντάρια…, εάν θέλετε να χωρίσετε οριστικά, …δηλώστε το άμεσα και κάντε το. Σκεφτείτε αρκετά  πρώτα και δώστε προτεραιότητα σε εσάς,  και μετά κάντε πράξη την απόφαση σας. Για αυτούς που βρίσκονται σε καλύτερη φάση… κρατήστε χαμηλούς τόνους για τις επόμενες ημέρες …. και μέχρι τις 10/09.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εννέα των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Κυπέλλων  Απόλυτη  ανάγκη για ανεξαρτησία γενικότερα, θα δημιουργηθεί τις προσεχείς ημέρες! Για τους Παρθένους που έχουν κάτι ιδιαίτερο  και ποιοτικό στην ζωή τους, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός καλού γάμου ή καινούργιου μέλους στην οικογένεια! Χαρές και λαμπερά γεγονότα στην συναισθηματική  – κοινωνική ζωή όλων  θα φέρει η κινητικότητα του Ερμή και της Αφροδίτης σε όλα τα ζωδια της γης.  Επίσης, ο Άρης από τον Λέοντα,  θα δώσει ευκαιρίες σε όλους αυτούς,  που έχουν αγωνιστεί,   και θα τους κάνει ποικίλα δώρα και διευκολύνσεις, στους περισσότερους τομείς της ζωής τους.

Ταιριάσματα με : ζωδια της φωτιάς

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Σπαθιών: Για διάφορους λόγους και με την βοήθεια των πλανητών,  ο μαγνητισμός σας, δείχνει να έλκει μέσα στις προσεχείς μέρες, το ερωτικό ενδιαφέρον μίας σοβαρής προσωπικότητας, που έχει μεγάλες  πιθανότητες να γίνει και καρμικός έρωτας. Αφήστε στην άκρη τα πρέπει και τους ακραίους συντηρητισμούς και ζήστε το στο έπακρο. Για τους Ζυγούς που έχουν ήδη κάτι ποιοτικό,  στην ζωή τους, οι βάσεις είναι ήδη έτοιμες και το μόνο που μένει, είναι οι επίσημες ανακοινώσεις – γάμος. Θυμηθείτε να αποφύγετε το χρονικό διάστημα μέχρι 15-09

Ταιριάσματα με : ζωδια του αέρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Κυπέλλων:    Μια νέα προσωπικότητα θα σας ενθουσιάσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Οι όψεις του ανάδρομου Ουρανού σας βάζουν και πάλι στην διαδικασία του έρωτα. Για αυτούς που είναι ήδη σε δέσμευση θα χρειαστεί να κρατήσουν τις ισορροπίες μέσα στην σχέση τους που δείχνει σημάδια ανίας και κούρασης. Ανανεωθείτε με κοινές δραστηριότητες που θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά.

Ταιριάσματα με : ζωδια του νερού

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Ράβδων: Ένα νέο και ενδιαφέρον  ρομάντζο θα αποτελέσει για εσάς ψυχική δύναμη για ανανέωση. Ο κυβερνήτης σας, αλλά και  η Αφροδίτη  θα σας επηρεάζουν το προσεχές διάστημα με ποικίλες ευκαιρίες. Το περιμένατε άλλωστε τόσο καιρό…, αλλά τώρα είναι το ιδανικό χρονικό διάστημα. Γενικά θετικό είναι το διάστημα, και για εσάς τους δεσμευμένους, σε μεγάλη σχέση ή γάμο. Μια προσοχή στους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου…μιας και  έχετε παραμελήσει τον αγαπημένο σύντροφό τους,  τον τελευταίο καιρό

Ταιριάσματα με : ζωδια του νερού

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δέκα των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Πεντάκτινων: Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αποδεσμευτείτε μόνιμα, από το άσχημο παρελθόν σας, και να προχωρήσετε με ταχύτατα  βήματα προς το νέο και πολλά υποσχόμενο συναισθηματικό  σας μέλλον. Από αυτόν τον  μήνα,  οι όψεις του Δία με τον Κρόνο,  που θα είναι πιο θετικές , θα μπορέσετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα, σε οτιδήποτε σας βαραίνει. Για τους Αιγόκερους που είναι σε σχέση, καλό θα ήταν να αφήσετε,  τις επίσημες δεσμεύσεις για το επόμενο δίμηνο, που θα  είναι πιο ευνοϊκά τα πράγματα. Οι περισσότεροι των τελευταίων μοιρών,  βιώνουν μια κρίση…, και πάντα μετά έρχεται η ανανέωση…λίγο υπομονή…. και όλα θα καλυτερέψουν.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Δύο των Σπαθιών: Πολύ ένταση και περίπλοκες επικοινωνίες θα φέρει ο Ερμής,  που αναμένεται να ταράξει τα γαλήνια και βολεμένα νερά όλων των Υδροχόων. Ίσως και μέχρι τις 19-09,  δεν αποκλείεται,  εκτός από έναν νέο έρωτα, να έχετε νεότερα από το παρελθόν σας! Είναι μια κατάλληλη εποχή, ώστε να σταθεροποιηθείτε,  σε όλους πους τομείς και ιδίως τον συναισθηματικό. Προσέξτε…. γιατί γνωρίζετε τι συμβαίνει όταν το παρελθόν εμπλέκεται  με το παρόν.?! Χάος!

Ταιριάσματα με : ζωδια της φωτιάς

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Έξι των Σπαθιών: Τις πρώτες ημέρες του μήνα,  σας ωθεί  ο ανάδρομος Ουρανός, με  την σταθερότητα του, ώστε να τολμήσετε να κάνετε δράσεις  μέσα στην σχέση σας. Από τις προσεχείς ώρες, και μετά δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να προχωρήστε και επίσημα την σχέση σας. Για τους Ιχθύες, που έχουν βρει, το έτερον τους ήμισυ, τους περιμένουν μέρες έντονου πόθου, ενώ τα όποια οικογενειακά θέματα, για τους σε γάμο,  μπαίνουν σε μια καλύτερη  πορεία από τις 21-09 και μετά.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._