ταρω : ερωτικες προβλεψεις Παρασκευή 28 / 08

tarw-kosmos

ταρω :  ημερησιες ερωτικες προβλεψεις –  Παρασκευή  28 / 08  taro

 

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Πεντάκτινων: Νιώθετε την μεγάλη ανάγκη να μιλήσετε πιο σοβαρά για το μέλλον σας στον άνθρωπο σας. Οι ερχόμενες ημέρες είναι καλές για να οργανωθείτε γενικότερα. Όσοι έχουν ωροσκοπο σε γήινο  ζωδιο θα καταφέρουν, έστω και με κόστος, να χωρίσουν από σχέσεις που τους έχουν ταλαιπωρήσει πολύ μεγάλο διάστημα. Το αστρολογικό σκηνικό είναι υπέρ σας και σας βοηθάει προς τον δρόμο της θεραπείας μέσω νέων επαφών, κόσμου  και δραστηριοτήτων. Οι μέρες μέχρι τις 31 τέλη Αυγούστου  θα είναι καλές και για την βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης, επίσης.

zodia-taro-45

Ταιριάσματα με : ζωδια  του αέρα

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω  το Δύο των Σπαθιών: Έχετε απομακρυνθεί από την αρχική σας συμφωνία με το ταίρι σας….το ‘παράλληλο’. Οι περισσότεροι  Ταύροι που έχουν στην καθημερινότητα τους και κάτι δεύτερο που πια έχει αρχίσει και τους βαραίνει. Οι όψεις του Ποσειδώνα  θα βάλουν τέρμα σε πολλές τέτοιες καταστάσεις που δεν έχουν αξία ύπαρξης… παρά μόνο προβλήματα μπορούν να παρουσιάσουν.  Οι αδέσμευτοι, θα έχουν καλές ειδήσεις από μια παρελθοντική τους υπόθεση που έρχεται με διάθεση επανένωσης.

Ταιριάσματα με : ζωδια του αέρα

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τρία των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Πεντάκτινων: Πολλές οι ακραίες υπερβολές και οι ανακρίβειες που ακούτε από τον σύντροφο σας. Αυτό πιθανόν να  σημαίνει ότι ‘κάποιος από τους ΄δυο ’ έχει βαρεθεί μέσα σε αυτόν τον δεσμό …και επιθυμεί πλαγίως να αποχωρήσει. Αν δεν σας ευχαριστεί ούτε και εσάς αυτή η κατάσταση, και μπορείτε … κάντε ένα πρώτο πρακτικό  βήμα. Για τους ελεύθερους, πολλές ‘ ερωτικές υποσχέσεις’ θα πάρετε από την εΑφροδίτη στο Λέοντα… από νέο κόσμο που έχει ήδη μπει στην ζωή σας .. και σας έχει ανανεώσει.

Ταιριάσματα με : ζωδια  της γης

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Σπαθιών: Η αυστηρή και ανούσια κριτική που έχετε εξαντλήσει πάνω στο ταίρι σας… δεν βοηθάει στο να έρθετε πιο κοντά, μετά από μια περίοδο εντάσεων και παρεξηγήσεων. Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου, θα χρειαστεί μια προσοχή παραπάνω, ιδίως αν διατηρούν και δεύτερη παράλληλη σχέση, καθώς ο υπερκινητικός Ερμής  θα βγάλει στην επιφάνεια πολλές κρυφές πτυχές. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν έντονη πολιορκία από παλιά του σχέση

Ταιριάσματα με : ζωδια της φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

tarw-erwtoskopio

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Οχτώ των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Οχτώ των Κυπέλλων: Οι μέρες είναι κατάλληλες για διάλογο με τον αγαπημένο σύντροφο σας, που πια αυτό που επιθυμεί είναι να πάτε την σχέση σας σε κάτι πιο επίσημο. Σε αυτό θα βοηθήσει και η τύχη που θα έχετε στον οικονομικό τομέα και που θα σας ανοίξει αρκετές πόρτες. Όσοι έχουν χωρίσει μέσα στον προηγούμενο μήνα… θα καταφέρουν με σχετική ευκολία να  επανασυνδεθούν. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου, θα προκύψουν ερωτικές ευκαιρίες από τον επαγγελματικό τους χώρο που θα τους βάλουν σε σοβαρά σεξουαλικά διλήμματα.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Άσος των Πεντάκτινων: Η διασκέδαση  – ψυχαγωγία είναι κάτι που δεν σας απασχολεί και ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό καθώς το μέλημα σας είναι να ξεκαθαρίσετε το τι ακριβώς συμβαίνει στην αισθηματική σας ζωή. Η πλειοψηφία των Παρθένων, δεν μένουν καθόλου ικανοποιημένοι από την συντροφικότητα και την αγάπη που λαμβάνουν από τον άνθρωπο της επιλογής τους. Η καλύτερη ημερομηνία για να ξεκινήσετε τέτοιους διάλογους είναι μετά της 31 Αυγούστου, που οι όψεις του κυβερνήτη σας δεν θα είναι τόσο σκληρές πάνω σας.

Ταιριάσματα με : ζωδια της φωτιάς

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Κυπέλλων: Δεν ακούτε πια κανέναν και τίποτα. Ο ψυχισμός σας με έναν κυβερνήτη στα βάθη του Παρθένου, δεν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα σε κανέναν τομέα της ζωή σας. Μην πάρετε εν θερμό αποφάσεις για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής. Θα ήταν λάθος. Για τους ελεύθερους Ζυγούς, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να παίξουν σε ρηχά νερά με καινούργιες γνωριμίες. Υπομονή μέχρι τα τέλη Αυγούστου, που τα αστρολογικά θα είναι πολύ καλύτερα.

Ταιριάσματα με : ζωδια του αέρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δέκα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Σπαθιών: Πολλοί από τους στόχους σας έχουν υλοποιηθεί…. και τώρα έχει προτεραιότητα το ερωτικό σας κομμάτι που χρειάζεται αρκετές διορθώσεις. Οι περισσότεροι Σκορπιοί   δεν λαμβάνουν τα βασικά – δομικά συναισθήματα μέσα στον δεσμό τους… και πιθανόν να πάρουν καταλυτικές αποφάσεις.. για χωρισμό μέσα σε αυτό τον Αυγούστο Αυτοί που ήδη είναι μόνοι και ποθούν κάτι νέο να έρθει στην ζωή τους….η Αφροδίτη θα τους το αποδώσει πολύ σύντομα.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Κυπέλλων:  Δεν έχετε καμία διάθεση πια να δίνετε ευκαιρίες ….αλλά και να κλείνετε τα μάτια σε στραβά που υπάρχουν και συντηρούνται στην ερωτική σας σχέση. Πολύς και ο νέος κόσμος που θα θελήσει να έρθει κοντά σας…. κάτι που θα σας ανανεώσει σε όλους τους τομείς. Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου  που έχουν σχέση με ζωδιο της γης , θα εισπράξουν έντονη διάθεση από το ταίρι τους, για συναισθηματικό διάλογο και θα εκφραστούν βλέψεις για το μέλλον. Μην υποσχεθείτε όμως κάτι παραπάνω από τις δυνάμεις σας.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Πεντάκτινων: Βλέπετε την αλήθεια της ερωτική σας ζωής. Ο άνθρωπος σας δεν σας καλύπτει όπως θα  προσδοκούσατε και αυτό σας αφήνει πολλά κενά και ερωτηματικά για την κοινή σας πορεία. Αν έχετε γεννηθεί το τρίτο 10ήμερο του ζωδιου, το πιο πιθανόν είναι να σκεφτείτε την έξοδο από την σχέση σας. Οι γήινοι που έχουν ήδη βρει κάτι καινούργιο –παράλληλο ερωτικό,  θα θελήσουν να δώσουν περισσότερη βαρύτητα σε αυτό. Προσοχή στις απρόσμενες αποκαλύψεις.

Ταιριάσματα με : ζωδια του αέρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Κυπέλλων: Δώστε μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό σας και στην σχέση σας πριν αποφασίσετε να απομακρυνθείτε οριστικά από αυτήν. Οι όψεις του Κρόνου προς το ζωδιο σας, σας βάζουν…… σε μια σειρά πολλαπλών σκέψεων για τα πεπραγμένα και τα λάθη που έχουν γίνει. Πολλές οι δυσκολίες και για όσους συντηρούν στην ζωή τους…παράλληλη ερωτική σχέση. Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι μόνιμες και χωρίς την ελπίδα του γυρισμού.

Ταιριάσματα με : ζωδια της νερού

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Ράβδων: Δεν υπάρχει πρακτική δράση  στις δαιδαλώδεις σκέψεις σας… και αυτό αδικεί τον άνθρωπο που υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή. Πολλά τα τρίτα  εμπόδια / προβλήματα που έχουν εγκατασταθεί μεταξύ σας… και το μεγαλύτερο η απομόνωση λόγου και ερωτικών δράσεων. Για τους αδέσμευτους που δεν έχουν καμία διάθεση για νέους έρωτες… θα παραμείνουν μόνοι τους για να βρουν την εσωτερική τους ισορροπία -ηρεμία. Οι όψεις του κυβερνήτη σας… δίνει τις καλύτερες ευκαιρίες  από τις 30 Αυγούστου και ύστερα.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._