ταρω ερωτικες προβλεψεις Σαββάτο 03/10

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Σαββάτο 03/10 taro

 

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τρελός

 

Η κάρτα ταρω ο Τρελός:  Μια παραπάνω προσοχή θα χρειαστεί να δείξουν όλοι οι Κριοί που έχουν κρυφή-ερωτική ζωή. Οι όψεις του Δία  με τον ανάδρομο Ουρανό, και μέχρι τις 05 του Οκτωβρίου, θα φωτίζουν τις δύσκολες και σκοτεινές πτυχές, που τυχόν να αποκαλυφτούν μέσα από λάθος δράσεις . Όσοι έχουν ερωτική σχέση με πρόσωπο …. που έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας, πλέον, θα πάρουν την ή απόφαση να προχωρήσουν μπροστά μόνοι τους…οι συμβιβασμοί δεν είναι πια αποδεκτοί.

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

 

Η κάρτα ταρω  η Αυτοκράτειρα: Η ανισορροπία  του λόγου και των ποικίλων και χωρίς νόημα  δράσεων σας, ίσως και να έχει απομακρύνει τον άνθρωπο σας. Πολλά τα αστρολογικά δεδομένα δυναμιτίζουν το μυαλό … και θα συνεχίζουν να  σας επηρεάζουν αρνητικά, και πιθανόν να σας βάλουν σε θέση αβεβαιότητας και απομόνωσης. Για τους Ταύρους που ήδη έχουν βρει κάτι ποιοτικό στην και η καθημερινότητα τους.. θα εισπράξουν αγάπη και αφοσίωση που θα τους κάνει να αισθανθούν ανανεωμένοι.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Αρχιέρεια

 

Η κάρτα ταρω  Η Αρχιέρεια: Πρακτική εύνοια έχει ο  οίκος των Διδύμων μέχρι τις 06/10. Το υπερκινητικό  αστρολογικό σκηνικό …. θα σας ενισχύει πάρα  πολύ και θα σας ωθεί, για να λύστε τις διαφορές σας, με το πρόσωπο που σας απασχολεί ερωτικά, αλλά  να προχωρήσετε και μαζί σε κάτι ποιοτικότερο. Οι έχοντες ωροσκόπο ή Β. Δεσμό της Σελήνης σε τρίτο  είτε ενδέκατο οίκο, θα έχουν ποικίλες προτάσεις από άτομο, που  θα πρέπει όμως και να διπλοσκεφτούν και πολύ.

Ερωτική Τύχη: 06/0

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Σελήνη

 

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Πολλές οι καλές  εκπλήξεις που θα σας φανερωθούν από σήμερα και τις προσεχείς 4-50μέρες  από τον αγαπημένο άνθρωπο σας.  Οι όψεις του  Ουρανού  με τον Ποσειδώνα  στους Ιχθείς θα σας ευνοήσουν πολύ, έτσι ώστε να έρθετε ερωτικά κοντά με το ταίρι σας… και να λύσετε  παλιές παρεξηγήσεις. Όσοι  έχουν γεννηθεί με Άρη σε δεύτερο οίκο , πριν λήξει η επόμενη εβδομάδα….  θα έχουν ευθεία προσέγγιση από άτομο του πρόσφατου παρελθόντος, που όμως τα κίνητρα του, δεν είναι για επανασύνδεση.

Ερωτική Τύχη: 08/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τροχός της Τύχης

 

Η κάρτα ταρω ο  Τροχός της Τύχης : Ο πλανήτης Δίας από την γειτονική Παρθένο…..δίνει όλη την θετική και δημιουργική ενέργεια του, μιας και η κοινωνική – φιλική σας ζωή βρίσκεται στο απόλυτο απόγειο της,  καθώς και οι πολλές ευκαιρίες και οι νέες γνωριμίες,  σας φέρνουν πλησίον στον καρμικο έρωτα …. ή και αγάπη της ζωής σας. Αυτήν την φορά όμως… επιλέξτε με πιο σοφά  κριτήρια…άλλωστε χρόνος πια δεν  υπάρχει.  Αν είστε σε μακροχρόνιο – σοβαρό δεσμό, δεν αποκλείεται μέσα στον χρόνο αυτό, να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

 

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Αν δεν το πιστέψετε εσείς οι ίδιοι , το θαύμα δεν θα γίνει. Είσαστε μέσα στον ζωδιακό μήνα των Ζυγών, κάτι που σας δίνει την ισχύ και την δυναμική για να φέρτε εις πέρας και την πιο δύσκολη συναισθηματική κατάσταση. Για όσους Παρθένους είναι σε μια φάση…. χωρισμού – επανασύνδεσης με τον σύντροφο τους, θα ήταν ιδανικό αν το αφήσουν σαν προσπάθεια.. να ξαναξεκινήσει από τις αρχές το άλλου μήνα  που οι αστρολογικές συνθήκες θα είναι ιδανικές.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

 

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Πολύς κόσμος  και  ταυτόχρονα με πολλά  διλήμματα – συζητήσεις,  καλείστε εσείς οι Ζυγοί να διαχειριστείτε τις προσεχείς ημέρες, καθώς ο Πλούτωνας και ο Κρόνος  έχουν συμμαχήσει πάνω στον οίκο σας, με σκοπό… να σας απομακρύνουν από  προβληματικές συναισθηματικές  καταστάσεις. Σε αυτές τις  χρονοβόρες διαδικασίες  τυχόν  να προκύψουν…..και μια σειρά από χωρισμούς- απομακρύνσεις  ιδίως για αυτούς που   είναι χωρίς καμία εξέλιξη τους τελευταίους μήνες στην σχέση τους.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

 

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Τις επόμενες 2-3 ημέρες του μήνα,  σας ωθεί  ο δύσκολος ανάδρομος Ουρανός και ο Δίας από την Παρθένο, με  την σταθερότητα τους, ώστε να τολμήσετε να κάνετε δράσεις – επιπρόσθετες επικοινωνίες  μέσα στην σχέση σας. Από τις προσεχείς ημέρες, και μετά… δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να προχωρήστε και πιο σοβαρά την σχέση σας. Για τους Σκορπιού, που έχουν βρει, το έτερον ήμισυ, τους περιμένουν στιγμές  ακραίου πόθου, ενώ τα όποια οικογενειακά θέματα, μπαίνουν σε μια καλύτερη  πορεία από τις 10/10 και μετά.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Ήλιος

 

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Μια αρκετά ευνοϊκή και  αισιόδοξη χρονική περίοδος μέχρι τις 08/10… θα ξεκινήσει για εσάς και την ερωτική ζωή σας. Η πλειοψηφία των πύρινων,  θα  απομακρυνθεί οριστικά …. από περίπλοκες σχέσεις και καταστάσεις που τους στοίχισαν την προσωπική τους ηρεμία. Οι ελεύθεροι του  ιδιαίτερου αυτού ζωδιου, θα έχουν νέες – ποιοτικές γνωριμίες μέσα στον κοινωνικό  – εργασιακό περίγυρο τους, που θα τους ανεβάσουν την μέχρι τώρα πεσμένη διάθεση.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

 

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Μην δίνετε και άλλη μια ευκαιρία στο άτομο που στο κοινό σας παρελθόν, σας έχει απογοητεύσει σε διάφορα επίπεδα. Οι γεννημένοι Αιγόκεροι που έχουν ανάδρομο Ερμή, σε πρώτο ή ένατο ζωδιακό οίκο, είναι αυτοί που θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν με καλύτερες  προϋποθέσεις και συνθήκες. Όσοι ζουν μέσα σε ‘‘αισθηματικά παιχνίδια’‘ στην προσωπική  τους ζωή, πρέπει να είναι προσεχτικοί, καθώς τα σχόλια και τα περίεργα μάτια…..είναι γύρω και παντού.

Ερωτική Τύχη: 07/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

 

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Απόλυτη  επιθυμία  για ανεξαρτησία γενικότερα, θα δημιουργηθεί τις  1-2 μέρες σε όλους τους Υδροχόους ! Για όσους έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ζωή τους, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός ξαφνικού γάμου ή καινούργιου μέλους.! Τύχη  και ξαφνικά  γεγονότα στην συναισθηματική  /  κοινωνική ζωή   θα φέρει η κινητικότητα του Ερμή εν σχέση με την ερωτική Αφροδίτη…. σε όλα τα ζωδια του αέρα.  Επίσης, ο Δίας από την Παρθένο  θα δώσει άπειρες ευκαιρίες σε όλους αυτούς,  που έχουν παλέψει,   και θα τους κάνει  δώρα και διευκολύνσεις, στους περισσότερους τομείς της ζωής τους… και στον ερωτικό φυσικά.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

 

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Είναι λαθεμένη  η τωρινή χρονική  περίοδος για βαθύτερες – συναισθηματικές διαπραγματεύσεις με τον σύντροφο σας και  ιδίως αν είσαστε  σε απόμακρη συναισθηματική κατάσταση. Οι γεννημένοι  του 1ου  δεκαημέρου, θα μπορέσουν μέσω διαλόγου, να προσεγγίσουν μια  μόνιμη επανένωση. Οι υπόλοιποι, θα χρειαστούν ακόμα  χρόνο,  και σίγουρα μέχρι να λήξει ο μήνας των Ζυγών. Απαλύνετε  τις επιθετικές   συζητήσεις και …..κρατήστε τους χαμηλούς τόνους.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._