ταρω ερωτικες προβλεψεις Σαββάτο 10/10

taro-sex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Σαββάτο 10/10 taro

 

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

 

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Πολύ το παρασκήνιο που υπάρχει στην ζωή των περισσοτέρων Κριών αυτόν τον μήνα του Οκτωβρίου. Οι απανταχού Κριοί αυτό που χρειάζονται είναι λίγη ησυχία πια στην ερωτική του καθημερινότητα. Οι μέρες με μια Αφροδίτη να έχει εισέλθει στο επόμενο ζωδιο, δεν δίνει την συναισθηματική σταθερότητα που απαιτείται. Για όσους είναι ελεύθεροι, οι μέρες εξυπηρετούν την συνειδητή απομόνωση και την περισυλλογή.

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

 

Η κάρτα ταρω  ο Ήλιος: Πολλές από τις αισθηματικές σας εκκρεμότητες που πρέπει μέχρι την νέα σελήνη στις 13/10 να έχετε αρχίσει να τις βάζετε σε μια σειρά και προτεραιότητα. Αυτοί που έχουν διπλή ερωτική ζωή με ήδη δεσμευμένο άτομο θα χρειαστεί  να εκφραστεί με διπλωματία πάνω σε ερωτήματα που αφορούν το κοινό τους μέλλον! Γενικότερα μια εποχή που πρέπει να κινηθείτε με προσοχή και σύνεση. …και σίγουρα με άξονα τον εαυτό σας.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

 

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Πάρτε μια τελική απόφαση και ανακοινώστε την στο κατάλληλο άτομο. Οι μέρες με μια Αφροδίτη σε πολύ ισχυρό ζωδιακό οίκο, βοηθάει όλα τα ζωδια του αέρα για να κάνουν ένα βήμα περισσότερο.  Όσοι ακόμα είναι σε μοναχική φάση, ίσως κάποια φωνή από το παρελθόν, φανερωθεί μέχρι τις 17/10. όπως και να είναι… μην ενδώσετε άμεσα και χωρίς αντίσταση.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Αστέρι

 

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Θα αναθεωρήσετε πολλές σχέσεις και μέσα σε αυτές θα είναι και η προσωπική σας. Τα όρια έχουν τεντωθεί εδώ και αρκετό διάστημα και οι μέρες γύρω από την νέα σελήνη απαιτούν προσοχή και ώριμη σκέψη πριν την τελική απόφαση. Όσοι είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα δεχτούν ερωτικά πυρά από τον στενό τους κύκλο, όπου και θα πρέπει να απορρίψουν…δεν είναι η εποχή για άμεσους κινδύνους.

Ερωτική Τύχη: 06/10

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο  Αρχιερέας

 

Η κάρτα ταρω ο  Αρχιερέας: Πολλές αναταράξεις θα υπάρξουν από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδιου από Ζυγό σε Σκορπιό στις 24/10. Σίγουρα σε όλα τα Λιοντάρια η εποχή έχει αφήσει κάτι ανικανοποίητο που στεναχωρεί. Όσοι έχουν την καλή διάθεση να προβούν σε σοβαρές συζητήσεις και αλλαγές ας το κάνουν τώρα που υπάρχει και η αστρολογική εύνοια. Οι Λέοντες που δεν έχουν ταίρι, θα σταθούν τυχεροί από τις 20/10 και μετά.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

 

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Θα χρειαστείτε ένα ευχάριστο διάλειμμα στην πεζή σας καθημερινότητα εσείς οι ακόμη ελεύθεροι Παρθένοι. Αυτό μπορεί να έρθεί μέσα από τυχαία γνωριμία. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής μπορεί σήμερα να γυρίζει σε ορθή πορεία, όμως οι επιρροές είναι ακόμη ενεργές… όπου αυτό μπορεί να σημαίνει τύχη στον έρωτα μέσα από κίνηση. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά. Σκεφτείτε το και αυτό.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Εγκράτεια

 

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Δύσκολη η εποχή για γενναίες αλλαγές.. και ιδίως στον τομέα των αισθηματικών – γάμου και γενικότερων δεσμεύσεων. Θα χρειαστείτε όλη την δέουσα προσοχή σας στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας που πιθανόν να χρίζει ανανέωσης. Όσοι κινούνται με διπλές και ερωτικές καταστάσεις θα δεχτούν αρκετή  πίεση μέσα από την βασική τους σχέση για ξεκαθαρίσμάτα μέσα στον μήνα.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

 

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Ο πλανήτης  της αναγέννησης σας επηρεάζει, και γενικότερα  το σύνολο των υδάτινων ζωδιων καλείτε να λάβει τα μέτρα του μπροστά σε νέα γεγονότα που θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες μέσα σε σταθερές σχέσεις. Αυτοί που έχουν γεννηθεί με ωροσκόπο σε πύρινο στοιχείο, ίσως έχουν πρόταση για χωρισμό ή μερική απομάκρυνση. Μην αντιδράσετε….δώστε τον αιτούμενο  χρόνο.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

 

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Οργανωθείτε σε κάτι πιο δομημένο το προσεχές διάστημα που τα αστρολογικά δεν θα είναι και τόσο φιλικά προς τον ζωδιακό σας οίκο αλλά ιδιαίτερα προς την ερωτική σας ζωή που χωλαίνει.  Οι Τοξότες που δεν έχουν βρει ακόμα το ταίρι τους, δεν πρέπει να βιαστούν και να ψαχτούν αυτές τις μέρες. Από τις 15/10 και ύστερα όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Μάγος

 

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Στόχοι, όνειρα και πάθη θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν από εσάς άμεση λύση. Ακόμα και όσοι Αιγόκεροι έχουν σχέση θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουν τα θέλω και τους χρόνους της άλλης πλευράς. Η νέα σελήνη θα αποτελέσει το εφαλτήριο για ανανέωση των σχέσεων όλων των τύπων.. αλλά και για εσάς του βαρείς του ζωδιακού και νότα χαράς από κοινωνικά περιβάλλοντα.

Ερωτική Τύχη: 07/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

 

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Σε ρήξη θα οδηγηθείτε αν δεν ρίξετε τους τόνους μέσα στον ερωτικό σας δεσμό ακόμα και τον γάμο. Οι μέρες μέχρι τα τέλη του Ζυγού έχουν μια παραπάνω υπερένταση και πιθανόν να οδηγήσουν σε λάθος συμπεριφορές που αργότερα να δώσουν εντάσεις και χωρισμό.  Αν δεν επιθυμείτε όμως να συνεχίσετε να βρίσκεστε μέσα σε κάτι προβληματικό, τότε καλύτερα δηλώστε το και απομακρυνθείτε.

 

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πύργος

 

Η κάρτα ταρω ο Πύργος:  Είστε το μοναδικό ζωδιο που αυτές τις ημέρες είναι στο απυρόβλητο. Οι όψεις του κυβερνήτη σας, με την νέα θέση της Αφροδίτης θα δώσει σε όλους τους Ιχθείς την ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα σε γάμος και δεσμούς που έχουν τις προδιαγραφές να εξελιχτούν ή έστω να καλυτερεύσουν. Για τους μοναχικούς, από τις 19/10 και ύστερα θα υπάρξει ένα διάστημα που το παρελθόν θα  σας θυμηθεί μέσα από επικοινωνίες και συναντήσεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._