ταρω : ερωτικες προβλεψεις – Σαββάτο 29/08

tarw-krisi

ταρω :  ημερησιες ερωτικες προβλεψεις –  Σαββάτο  29/08  taro

 

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Σπαθιών: Οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς πρέπει να εναρμονιστείτε με τα νέα και σίγουρα διαφορετικά δεδομένα. Αλλαγή εποχής και ίσως και αλλαγή στην προσωπική – ερωτική σας ζωή. Τα περισσότερα Κριάρια που δεν είναι πια ικανοποιημένα από την σχέση τους, θα απομακρυνθούν, και χωρίς να αφήνουν ανοιχτές πόρτες για κάτι μελλοντικό. Όσοι έχουν εμπλακεί σε τρίτες και παράλληλες περιπέτειες θα χρειαστεί να είναι πιο εγκρατείς. Πολλές οι περιπτώσεις αποκαλύψεων που συντελούνται τον τελευταίο καιρό.

zodia-taro-45

Ταιριάσματα με : ζωδια  του νερού

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω  το Τέσσερα των Σπαθιών : Πολλά τα ψέματα και οι αλήθειες που έχουν μπλεχτεί μέσα στο κεφάλι σας και σας ταλαιπωρούν για τις τελικές σας αποφάσεις. Για τους χωρισμένους…πολλές και οι σκέψεις για επανασύνδεση με διαφορετικά κριτήρια. Για τους ελεύθερους ποικίλα  τα διλήμματα και προς ακατάλληλα άτομα. Προσοχή. Οι μέρες μέχρι την λήξη του μήνα είναι δύσκολες και δημιουργούν εντυπώσεις και φαντασιώσεις που δεν έχουν γήινο υπόβαθρό. Μην βιαστείτε για τίποτα.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά  των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Κυπέλλων: Ακούτε τους πάντες – τα πάντα και αποφασίζετε στο τέλος αυτό που είναι κοντά στις δικές σας προδιαγραφές. Ο Ερμής  σας από την Παρθένο, σας βάζει σε πολύ σοβαρές σκέψεις για βαθιές και μόνιμες αλλαγές . Αυτοί οι Δίδυμοι του 1967-1970 θα έχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα έχουν κάτι μοιραίο και δεν αποκλείεται να δώσουν δεσμεύσεις και γάμους μέσα στο 2016. Όσοι έχουν παράλληλες ζωές ίσως αποδειχτεί ότι αδίκως χάνουν τον χρόνο τους… περιμένοντας το ‘ θαύμα’!

Ταιριάσματα με : ζωδια  της φωτιάς

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Πεντάκτινων: Καταστροφές και φωτιές ανάβετε στο πέρασμα σας το τελευταίο χρονικό διάστημα και αυτό σας έχει ανεβάσει την διάθεση και το ηθικό βεβαίως. Αυτό το αστρολογικό γίγνεσθαι που συντελείται τις τελευταίες εβδομάδες,  θα συνεχιστεί μέχρι τα  μέσα του Σεπτεμβρίου. Όσοι έχουν μείνει μόνοι, θα αντικρίσουν νέα πρόσωπα  – κόσμο που θα θελήσουν να τους βάλουν σε νέες κοινωνικούς κύκλους….και όλα είναι πιθανά. Πολλοί Καρκίνοι θα βρουν το μοιραίο ταίρι τους… και θα το δεσμευτούν κιόας μέσα στο τρέχον έτος .

Ταιριάσματα με : ζωδια της φωτιάς

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δέκα των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Κυπέλλων:  Οι σκέψεις και οι γενικολογίες απλά δεν είναι αρκετές για να κατακτήσετε τους πολυπόθητους  και δύσκολους στόχους σας… και πόσο μάλλον όταν αυτό έχει να κάνει με την καρδιά – μυαλό  ενός νέου ανθρώπου. Για όσους η ψυχολογία και η κοινή λογική τους, λεει ότι καλύτερα να απομακρυνθούν από αρρωστημένες καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον…πρέπει να το πράξουν άμεσα και χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Μια περίοδος με πολλές αλλαγές που θα διαρκέσουν αρκετά και θα ανατρέψουν τις στατικές σας σκέψεις και ζωή..

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Σπαθιών: Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα και αυτό σας κάνει ευάλωτους. Δηλώστε τις αληθινές σας προθέσεις και αφήστε τους τρίτους να πράξουν κατά τον τρόπο τους και στον χρόνο τους. Όλο το αστρολογικό γίγνεσθαι κινείται στους δικούς σας ρυθμούς άλλωστε … με αποτέλεσμα να γίνετε πόλος ερωτικής έλξης για πολύ κόσμο. Μέσα σε αυτούς και πρόσωπα από παρελθόν σας… που κάτι θα αποζητήσουν… εξηγήσεις – επανασύνδεση?!

Ταιριάσματα με : ζωδια του νερού

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δύο των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Δύο των Πεντάκτινων: Έχετε μοιράσει την ενέργεια, τον χρόνο, και το συναίσθημα σας σε πολλά άτομα,  και αυτό σας βάζει σε σοβαρό κίνδυνο αποκαλύψεων τις επόμενες ημέρες όπου πολλά αστρολογικά φαινόμενα θα σας δοκιμάσουν. Όσοι Ζυγοί είναι σε σοβαρές σκέψεις για δέσμευση – γάμο – οικογένεια και ακόμα πριν λήξει το τρέχον έτος, θα έχουν μικρές καθυστερήσεις λόγω οικονομικών καταστάσεων. Όλα όμως θα ξεπεραστούν.. και τα πλάνα θα ανθίσουν.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τέσσερα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Ράβδων: Οι δράσεις που εισπράττετε από τον άνθρωπο σας, δεν σας ευχαριστούν και σίγουρα δεν σας δικαιώνουν αναλογικά με αυτά που έχετε προσφέρει εσείς. Οι όψεις του Κρόνου, που σιγά – σιγά που αποχωρεί από τον ζωδιακό σας οίκο και μέχρι τις 17 – 09 θα σας φέρουν μπροστά σε ποικίλες επιλογές που δεν θα πρέπει να βιαστείτε να τις επιδοκιμάσετε ή έστω εύκολα να τις απορρίψετε.  Όσοι έχουν βρει τον τελευταίο καιρό κάτι να τους αναζωογονεί, θα λάβουν ερωτικές εξομολογήσεις και επικοινωνιακά δώρα…απολαύστε το!

Ταιριάσματα με : ζωδια του αέρα

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Έξι των Ράβδων: Μιλήστε και εκφραστείτε ελεύθερα στον άνθρωπο σας. Τα περιθώρια χρόνου γενικότερα στενεύουν και ζητάνε λύσεις. Για αυτούς που θέλουν χρόνο για να σκεφτούν ή για να αποφασίσουν για το που θα σταθεροποιηθούν, τα άστρα και οι όψεις τους είναι θετικές και για τον ερχόμενο μήνα του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι όλα θα έχουν κάποιες μικρές και ξαφνικές καθυστερήσεις… που θα τις ξεπεράσετε όμως.

Ταιριάσματα με : ζωδια  της γης

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Πέντε των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Πέντε των Πεντάκτινων: Μετριοπάθεια και διπλωματία είναι οι δύο λέξεις κλειδιά που πρέπει να προβάλετε σε όλους. Οι όψεις του Κρόνο  προς τον ζωδιακό σας οίκο είναι ζημιογόνες. Μέχρι τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου μην δώσετε λαβές για σχόλια ούτε καν μέσα στην σχέση ή τον γάμο σας. Δεν γίνεστε ιδιαίτερα αντιληπτοί και κατανοητοί. Οι γεννημένοι με ανάδρομο Ποσειδώνα ίσως να έχουν εμφανίσεις από το παρελθόν τους που θα πρέπει να δουν με μια πιο επιεική ματιά.

Ταιριάσματα με : ζωδια του νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Ράβδων: Οι αλλαγές που θα συντελεστούν  σε αστρολογικό επίπεδο  πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, θα σας φανερώσουν  νέους ανθρώπους που θα σας δώσουν ενέργεια για κάτι νεότερο και διαφορετικό στην προσωπική σας ζωή. Μια εποχή που θα σκεφτείτε όλα τα μονοπάτια γενικότερα της ζωής σας. Για όσους έχουν χωρίσει το Καλοκαίρι θα έχουν την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσουν επικοινωνίες και διαπραγματεύσεις… που ίσως να καταλήξουν σε επιτυχή και γόνιμη επανασύνδεση.

Ταιριάσματα με : ζωδια της

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Σπαθιών: Προσπαθήστε να μην λετε πολλά και υπερβολικά σε άτομα που τελικά… τα έχετε στην καθημερινότητα σας από συνήθεια και βόλεμα. Θα πρέπει να μείνετε λίγο μόνοι προκειμένου,  να δείτε πιο καθαρά τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Οι δυσκολίες είναι και για τους ελεύθερους, που θα έχουν καθυστερήσεις σε νέες επαφές που τους έχουν γοητεύσει. Μην αδημονείτε για εξελίξεις … που θα έρθουν. Υπομονή!

Ταιριάσματα με : ζωδια  του νερού

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._