ταρω : ερωτικες προβλεψεις Τετάρτη 02/09

tarw-krisi

ταρω :  ημερησιες ερωτικες προβλεψεις –  Τετάρτη   02/09  taro

 

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Κυπέλλων: Είσαστε οι περισσότεροι Κριοί , το επίκεντρο της προσοχής,  πλέον του ιδιαίτερου προσώπου  που τόσο πολύ τους.. τελευταίους 4 –5   μήνες έχετε πολιορκήσει.. Οι όψεις του επιθετικού  Άρη με την Αφροδίτη από τον  πύρινο Λέοντα, θα αποδώσει σε όλους τους ταλαιπωρημένους,  αυτό που ποθεί πλέον η καρδιά και το μυαλό  τους. Οι δεσμευμένοι πολλών χρόνων,  θα μπορέσουν να ξεκινήσουν κουβέντες για ένα κοινό μέλλον, ίσως και μέσα στο Φθινόπωρο.

zodia-taro-45

Ταιριάσματα με : ζωδια  της φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω  το Δύο των Σπαθιών:

Είσαστε όλοι οι Ταύροι στην  καλύτερη ψυχολογική σας φάση, καθώς έχετε βρει πολλές δυσκολίες που όμως  τώρα έχετε επιλύσει,  στην ερωτικής σας ζωή . Αυτό σίγουρα το έχει εισπράξεί  και το συντροφικό σας έτερο … με χαρά. Για τους γεννημένους του τελευταίου δεκαημέρου… οι μέρες δεν είναι ιδιαίτερα καλές, καθώς  για καυγάδες και κατηγορίες, θα υπάρξουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι αδέσμευτοι,  που δεν θέλουν ακόμα να μπουν σε μόνιμη – σοβαρή  σχέση, θα έχουν για αρκετά ακόμα  την πλανητική υποστήριξη του Δία, για να ανανεωθούν μέσα από νέες ερωτικές γνωριμίες.

Ταιριάσματα με : ζωδια του νερού

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω Ο Άσος των Κυπέλλων: Θα πρέπει όλοι οι Δίδυμοι να είστε σε ετοιμότητα για  μικρό – παρεξηγήσεις που δίνει  ο  Ερμής , και ιδιαίτερα αν είστε σε δεσμό με ζωδιο της φωτιάς. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο…. θα δεχτούν  ερωτικές προκλήσεις..  μέσα από τον φιλικό  τους περίγυρο…. που μάλλον και θα αποδεχτούν. Όσοι έχουν χωρίσει τις τελευταίες ημέρες  – εβδομάδες,  θα μπορέσουν …να απομακρυνθούν  από το άσχημο  κλίμα … και να συζητήσουν με προτάσεις για κοινή πορεία.

Ταιριάσματα με : ζωδια του αέρα

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Ράβδων:  Η υπερβολική  ζήλια σας,  για τον σύντροφο  που βρίσκεται στην ζωή σας… δεν έχει λόγο ύπαρξης. Σε αυτό ευθύνεται και ο  Κυβερνήτης των Διδύμων σε αρνητική όψη με την Αφροδίτη από τον Λέοντα,  που όλα αυτά τα θέτει κάτω από τον μεγεθυντικό φακό. Όσοι Καρκίνοι, έχουν ερωτικό δεσμό,  με άτομο που μόνιμα ζει ή εργάζεται  στο εξωτερικό…,  θα αποφασίσουν τις προσεχείς μέρες  να  διακόψουν, καθώς τίποτα πια δεν δίνει εξέλιξη.

Ταιριάσματα με : ζωδια της φωτιάς

tarw-erwtoskopio

Ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τέσσερα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Σπαθιών: Τα θετικά αποτελέσματα των εντόνων προσπαθειών σας… έχουν βρει τον  στόχο. Οι Λέοντες που κυνήγησαν, πολύ,   το πρόσωπο που τους ενδιέφερε,  θα λάβουν  εντός των  επόμενων ωρών –  ημερών τις  θετικές αντιδράσεις. Όσοι έχουν γεννηθεί με ωροσκόπο Τοξότη   ή Ιχθύ, θα  έχουν ειδήσεις από άτομο που παρελθόντος τους. .. που επιθυμεί επανασύνδεση. Αν όμως εσείς έχετε προχωρήσει  σε κάτι νέο,  και  στρώσει την συναισθηματικής ζωή σας… μην αποπειραθείτε να παλέψετε πάλι κάτι παλαιό.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δέκα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Ράβδων: Σωρηδόν  οι καινούργιες γνωριμίες, καθώς και  τα ερωτικά διλήμματα στα μονοπάτια  όλων των Παρθένων, που θέλουν κάτι φρέσκο  στην ερωτική ζωή τους. Αυτό και με την Αφροδίτη στον φιλικό Λέοντα,  ίσως και να είναι παγίδα για τους δεσμευμένους – παντρεμένους. Όσοι έχουν γεννηθεί το πρώτο 10ήμερο, και πιο πολύ της γενιάς του -70, θα θελήσουν να ενταχθούν σε  ερωτικές περιπέτειες. Αυτοί που έχουν ωροσκοπο σε Καρκίνο  ή Λέοντα, θα  έχουν και τις πιο πολλές πιθανότητες να βρουν κάτι που τους ταιριάζει περισσότερο.

Ταιριάσματα με : ζωδια του νερού

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Πέντε των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Πέντε των Κυπέλλων: Οι επόμενες μέρες… θα σας δώσουν μια θετική ώθηση …. από τα δύσκολα  προβλήματα – καθυστερήσεις που αντιμετωπίσατε τον τελευταίο καιρό – εβδομάδες. Οι εν σχέση… ,  θα μπορέσουν  με κοινή συναίνεση,  να πάρουν τελικές  αποφάσεις.. που θα τους ανοίξουν τον δρόμο  για  γάμο – οικογένεια μέχρι τα τέλη του έτους.  Για τους ατίθασους Ζυγούς,  που ακόμα παίζουν, με διπλές – κρυφές καταστάσεις, ίσως στεναχωρηθούν από  απορρίψεις μέσα στις επόμενες μέρες.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Σπαθιών: Η ακραία και προκλητική στάση,  που έχετε προς το άτομο… που σας ενδιαφέρει … σίγουρα σας οδηγεί σε  οριστικό  χωρισμό.  Τα αστρολογικά  των ημερών, σας φέρνουν μπροστά σε μια άσχημη επικοινωνιακή πολιτική, μαζί με τα λάθη του παρελθόντος,  με αποτέλεσμα να μην ελέγχετε τον τσουχτερό λόγο σας.  Αυτοί … που είναι σε παράλληλη  σχέση,  με ήδη δεσμευμένο άτομο, θα έρθουν πολύ πιο κοντά συναισθηματικά.  Αυτοί που είναι γεννημένοι στο  τελευταίο 10ήμερο θα έχουν την τύχη να πλησιαστούν…. από νέο  άτομο που θέλει  να τους γνωρίσει καλύτερα..

Ταιριάσματα με : ζωδια της φωτιάς

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Ράβδων: Παντού  θα βρείτε εμπόδια και καθυστερήσεις που δυσκολεύουν την πορεία του δεσμού σας. Πολλά και τα λάθη  και τα περιττά λόγια που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, και από τις δύο πλευρές.  Η αληθινή και συναισθηματική επικοινωνία,  είναι το  πρώτο βήμα για την ανανέωση.  Οι ελεύθεροι Τοξότες του δευτέρου 10ημέρου,  που έχουν σχέση με άτομο,  με αρκετά μεγάλη  διαφορά ηλικίας, θα ανακοινώνουν την  πρόθεση τους  να μείνουν πια  χωριστά.

Ταιριάσματα με : ζωδια του νερού

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τρία των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Πεντάκτινων : Οι Παρθένοι,  των τελευταίων μοιρών θα λάβουν εκδηλώσεις έρωτα….που θα τους ανεβάσουν κατακόρυφα την διάθεση. Όσοι έχουν χωρίσει, ακόμα και χρόνια πριν  και έχουν ήδη προχωρήσει την ζωή τους, θα έχουν ερωτικές ενοχλήσεις που θα τους παραξενέψουν. Οι ελεύθεροι θα θελήσουν μέχρι τις 12-14/09, να μείνουν και μόνοι τους  για να ξαναβρούν τον καλό εαυτό τους. Όσοι έχουν παράλληλη – κρυφή ερωτική κατάσταση,   θα αποφασίσουν εν τέλη, να την κλείσουν,  μιας και  περισσότερες είναι οι συγκρούσεις…. παρά οι ευχάριστες στιγμές…που εισπράττουν.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Έξι των Πεντάκτινων: Μην παρασύρεστε από  λόγια –προτάσεις, και δράσεις από ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά. . Οι γεννημένοι των πρώτων  μοιρών … θα θελήσουν να κάνουν ξεκαθαρίσματα,  μέσα σε σοβαρά θέματα σχέσεων. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι, που έχουν  βρει, κάτι που τους γοητεύει το μυαλό,  θα έχουν αρκετούς  πλανήτες να τους υποστηρίζουν … για συναισθηματικές κινήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτοί που έχουν… χωρίσει  –  απομακρυνθεί από το ταίρι τους τις τελευταίες μέρες,  θα μπορέσουν μέσω επικοινωνιών …και ίσως και με την βοήθεια γνωστών, να έρθουν πιο κοντά στον πρώην σύντροφο τους.

Ταιριάσματα με : ζωδια της αέρα

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Δύο των Κυπέλλων: Μια σειρά από νέους ανθρώπους – κόσμο, και ερωτικές περιπέτειες  θα σας ανεβάσει το ηθικό τις επόμενες ημέρες . Οι Ιχθύες που είναι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, θα εμπλακούν σε ερωτική σχέση, που πιθανόν  να έχει τις προδιαγραφές για κάτι καλό… και σε σύντομο διάστημα. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε γήινο  ζωδιο, θα καταφέρουν να λύσουν,  τις διενέξεις  που είχαν  δημιουργηθεί στην συναισθηματική τους σχέση. Μια εκδρομή ή μια νέα δημιουργική δραστηριότητα… θα βοηθήσει  προς την κατεύθυνση της αναζωπύρωσης των ξεθωριασμένων συναισθημάτων

Ταιριάσματα με : ζωδια  της γης

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._