ταρω ερωτικες προβλεψεις Τετάρτη 14/10

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τετάρτη 14/10 taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τροχός της Τύχης

 

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης:  Διαπιστώνετε το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι κάτι έχει αλλάξει μέσα σας και αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ερωτική σας σχέση. Οι μέρες με ένα αστρολογικό σκηνικό να σας βγάζει στην επιφάνεια τα θέλω που δεν έχουν ακόμα πραγματοποιηθεί…και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε πιο ώριμες σκέψεις για την κοινή σας πορεία. Για τους ακόμη αδέσμευτους, οι μέρες προτρέπουν μόνο για καλές παρέες

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

 

Η κάρτα ταρω  ο Αυτοκράτορας: Πολλά τα ερωτηματικά τα οποία έχετε για την προσωπική σας ζωή.  Τίποτα πια σχεδόν δεν σας ευχαριστεί. Οι όψεις του κυβερνήτη  σας το προσεχές διάστημα θα σας βάλουν σε έντονη αναζήτηση για κάτι νέο που πιθανό να πλησιάζει τα κριτήρια σας. Αυτοί που απλά παίζουν σε πολλά ‘ταμπλό’…απλά καθυστερούν την ζωή τους, από το να την οργανώσουν  με το ιδανικό πρόσωπο. Περνάτε φάση …υπομονή.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Μάγος

 

Η κάρτα ταρω ο Μάγος:  Η άδικη και έντονη κριτική που σας ασκείτε από το έτερον σας ήμισυ… σας έχει βάλει σε σοβαρότατες σκέψεις χωρισμού.  Αν τελικά τίποτα δεν σας εκφράζει τότε μέσα σε αυτόν τον μήνα του Οκτωβρίου, που τα αστρολογικά σας ευνοούν κάντε την κίνηση σας και ξεφύγετε από αυτά που σας κρατούν καθηλωμένους. Ακόμα και αυτοί που είναι μόνοι….θα θελήσουν για αυτήν την περίοδο να παραμείνουν μόνοι τους.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Αστέρι

 

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Πιθανολογείτε .. δεν είστε όμως ακόμη σίγουροι. Το πρόσωπο που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον σας….σας έχει μπερδέψει με τις προκλητικές του συμπεριφορές. Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που μπορείτε να κάνετε εκτός από το να περιμένετε τις επόμενες κινήσεις του προσεχώς.  Αυτοί που είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα έχουν αρνητικές εξελίξεις μέσα στην σχέση τους με διαφωνίες και εντάσεις που πιθανόν να προέλθουν λόγω οικονομικών ζητημάτων.

Ερωτική Τύχη: 06/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο  Τρελός

 

Η κάρτα ταρω ο  Τρελός:  Οι δράσεις σας έχουν μελλοντικό χαρακτήρα και αυτό το έχει αντιληφθεί και το συντροφικό σας ταίρι. Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι τα τέλη του έτους είναι ιδανικό για να μπορέσετε να οργανωθείτε από κοινού… ίσως και προς την κατεύθυνση της δέσμευσης. Οι Λέοντες που είναι με το εάν πόδι στο παρελθόν και την επιθυμία για επανασύνδεση… μετά τις 24/10 θα έχουν ειδήσεις που θα τους χαροποιήσουν…!

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

 

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος:  Πειραματίζεστε με νέες γνωριμίες και όχι με καλό τρόπο. Οι ερωτικές απογοητεύσεις του παρελθόντος σας έχουν φτάσει στο άλλο άκρο…και το πιο πιθανόν είναι να αδικείτε εν πρώτοις τον εαυτό σας. όσοι έχουν σχέση που δοκιμάζεται από απιστία μέχρι τα τέλη του μήνα ίσως να διαλυθεί. Ένα αστρολογικό σκηνικό που δεν υποστηρίζει μεγάλες αποφάσεις ζωής. Από τον επόμενο μήνα όλα θα καλυτερέψουν.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Ήλιος

 

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Είσαστε κάτω από την επήρεια του ζωοδότη Ήλιου να σας δίνει απλόχερα οτιδήποτε ζητήσετε. Όσοι έχουν εκκρεμή ζητήματα με το παρελθόν… μέχρι τις 24/10 θα έχουν πολλές και ποιοτικές ευκαιρίες για συναντήσεις και επικοινωνίες ακόμα και με την συμβολή τρίτων προσώπων, για να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα για επανένωση και εξέλιξη. Όσοι έχουν μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους… θα βρεθούν μπροστά σε ενδιαφέρουσες νέες επαφές.

Ερωτική Τύχη: 09/10

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

 

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Το πάθος κυριαρχεί αυτές τις ημέρες όλους τους Σκορπιούς και με μία Σελήνη πάνω στον οίκο … να δίνει γοητεία και μαγνητισμό σε αυτά που έχουν  βάλει στο ερωτικό τους στόχαστρο. Οι δυνατότητες για νέους δεσμούς θα είναι πολλές και σημαντικές. Αυτοί που έχουν γεννηθεί με Πλούτωνα σε τρίτο ή ενδέκατο οίκο, ίσως πάνω σε κάποιο ταξίδι – μετακίνηση τους βρουν και το καρμικό τους έτερο.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

 

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Πολλά είναι αυτά που σας καθυστερούν αλλά και τα εμπόδια που μπαίνουν ξαφνικά στις επιδιώξεις σας. Οι όψεις του κυβερνήτης σας με τον βαρύ Κρόνο ..θα σας αναγκάσουν το προσεχές διάστημα να πάρετε και να ανακοινώσετε τις τελικές σας αποφάσεις. Αυτοί που έχουν δεσμό μέσα από τον επαγγελματικό τους χώρο…θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί.. μάτια και σχόλια παντού..

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Άρμα

 

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Μην βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι όψεις των εξωτερικών πλανητών δίνουν μια υπερβολή στην ερωτική ατμόσφαιρα… και ίσως αργότερα να μετανιώσετε. Όσοι Αιγόκεροι είναι της γενιάς του -60 από τις 22 του Οκτωβρίου και ύστερα ίσως βρεθούν προ διλημμάτων με το παρελθόν τους.

Ερωτική Τύχη: 07/10

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

 

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Πολλά σας πιέζουν και πιθανόν να σας βάζουν σε όρια για το τι πρέπει και μέχρι πού να φτάσετε τις σκέψεις και τις μελλοντικές σας δράσεις μέσα στον ερωτικό σας δεσμό. Αυτό σαφώς και θα το διαπιστώσετε και από τις συμπεριφορές του συντρόφου σας… που τον τελευταίο καιρό σας προβληματίζουν πολύ έντονα. Μην φέρετε ανατροπές… όχι ακόμα!

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

 

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Δεν είστε καλά και σας φαίνεται. Σαφώς, και η ερωτική σας ζωή δεν είναι αυτό που είχατε φανταστεί. Μην κάνετε κάποια βιαστική κίνηση αυτές τις ημέρες. Αναμείνατε την κίνηση του Ήλιου μέσα στον συγγενικό Σκορπιό στις 24/10 που θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες για διαπραγμάτευση με όλους… και ιδιαίτερα τον σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν ερωτικές προτάσεις από δεσμευμένα άτομα…προσοχή!

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._

tarw-erwtoskopio