ταρω ερωτικες προβλεψεις Τετάρτη 30/09

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τετάρτη 30/09 taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

 

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Οι συμβουλές που σας δίνονται από φίλους και γνωστούς ίσως να μην είναι για την δική σας περίπτωση. Εσείς ξέρετε σίγουρα καλύτερα από όλους τι πρέπει να κάνετε καλύτερα. Για όσους έχουν την ζωή τους και τρίτο μπλέξιμο… ίσως και μέσα από τον εργασιακό τους χρόνο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί καθώς ο ανάδρομος Ερμής αυτές τις ημέρες επηρεάζει πολύ όλα τα ζωδια της φωτιάς…και ιδιαίτερα το δικό  σας. Δοθείτε με μέτρο και μετά από ανταπόκριση.

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

 

Η κάρτα ταρω  ο Αρχιερέας: Οι δυνάμεις σας έχουν αρχίσει και σας εγκαταλείπουν… το ίδιο και η πίστη σας για τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να βρίσκεται κοντά σας. Για όσους έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους να χωρίσουν μέσα στον μήνα, ας είναι πιο εγκρατείς καθώς πολλά τα μυστικά και οι καταστάσεις που θα φανερωθούν και θα εκπλήξουν…όχι υποχρεωτικά ευχάριστα.  Δοκιμασμένα και τα νεύρα των ελεύθερων Ταύρων που δεν βρίσκουν κάτι ποιοτικό να σας συμπληρώνει.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αυτοκράτορας

 

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Αφουγκραστείτε  με μεγαλύτερη προσοχή τι ακριβώς σας ζητάει το ταίρι σας. Οι μέρες με τον κυβερνήτη σας σε δύσκολες όψεις με όλα τα ζωδια, σας βάζουν τρικλοποδιές που πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι θα τις δεχτείτε. Επίσης μην πιστεύετε κανέναν και σε τίποτα από αυτά που σας τάζουν. Οι ισορροπίες θα έρθουν μετά τις 10 του Οκτωβρίου για όλους.. μέχρι τότε κινηθείτε και μιλήστε λιγότερο.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Μάγος

 

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Από τώρα και τις επόμενες 5-6 ημέρες… θα έχετε μια και μοναδική ευκαιρία,  να λήξετε μια και καλή με το άσχημο  παρελθόν σας, και να προχωρήσετε καθαροί! .  Από τον μήνα του Οκτωβρίου, οι όψεις της Σελήνης  με τον επιθετικό Κρόνο… θα είναι πιο θετικές, και θα καταφέρετε  να κάνετε εκκαθαρίσεις  σε οτιδήποτε σας έχει στεναχωρήσει. Για τους Καρκίνους,  που είναι σε μόνιμη σχέση,  καλό θα ήταν να αποφύγουν τις ‘τρίτες ερωτικές ζωές’ για το επόμενο διάστημα.

Ερωτική Τύχη: 06/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

 

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Οι εντυπώσεις και οι υπόγειες σκέψεις που έχετε δημιουργήσει,  στους γύρω σας είναι πολύ καλές … και μέσα από αυτούς  θα υπάρξει μια προσέγγιση προς το πρόσωπο σας,  που θα χαροποιήσει. Οι Λέοντες των μεσαίων μοιρών,  θα μπορέσουν να προχωρήσουν  σε ερωτικές –αισθηματικές επικοινωνίες που θα τους φέρουν κοντά. Οι όψεις της Αφροδίτης – Κρόνου δίνουν τις καρμικές ευκαιρίες για να βρεθεί,  το ιδανικό άτομο που θα συμπληρώσει την ευτυχία σας, ίσως και μέσα στον Οκτώβριο.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

 

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Πολλές οι εκπλήξεις…. οι ξαφνικές και οι θετικές,  που θα σας προκύψουν στις προσεχείς ημέρες από τον αγαπημένο σύντροφο  σας. Οι αστρολογικές όψεις της Σελήνης  με τον αεικίνητο  Ερμή θα ευνοήσουν πολύ, για να έρθετε κοντά και να ξεκαθαρίσετε τυχόν παρεθλοντικές παρεξηγήσεις. Όσοι Παρθένοι  έχουν γεννηθεί,  με  γενέθλιο  Πλούτωνα σε Τοξότη ή Κριό, πριν τις 14/10 θα έχουν ερωτική  προσέγγιση…. από πρόσωπο του μακρινού τους παρελθόντος, που όμως δεν θα τους πείσει.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

 

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Ένα πρόσωπο θα αποτελέσει για εσάς θετική δύναμη για να βγείτε από τον ερωτικό σας λήθαργο. Ο Κρόνος  και  η Σελήνη προς τον οίκο σας, σας επηρεάζουν πολύ με αποτέλεσμα να κινητοποιηθείτε . Περιμένατε αυτό το γεγονός καιρό…αλλά τώρα είναι το σωστό χρονικό σημείο. Πολύ καλή  είναι αυτή   η περίοδος, για εσάς που είστε σε μακροχρόνια σχέση  ή και  γάμο. Μια προσοχή παραπάνω στους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο…μιας και  έχετε παραμελήσει τον αγαπημένο σύντροφό σας ….και σύντομα ίσως να τεθεί θέμα δυναμική – σταθερότητα στον δεσμό σας.

Ερωτική Τύχη: 09/10

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

κάρτα ταρω ο Κόσμος: Ο κυβερνήτης σας,  με την κίνηση του  στις επόμενες μοίρες θα ωθήσει την αισθηματική  σας ζωή …και οι ευκαιρίες και οι γνωριμίες, σας φέρνουν κοντά σε σχέση  ζωής. Αυτήν την φορά όμως κινηθείτε πιο  ώριμα  και αποφασίστε  με τα σωστά κριτήρια. Αν είστε ήδη  σε μόνιμη δέσμευση, πιθανόν μέσα τις προσεχείς εβδομάδες, να επισημοποιήσετε ή να προχωρήσετε την εν λόγω σχέση σας. Μην υποσχεθείτε όμως και σε καμία περίπτωση… όμως κάτι πάνω από τις δικές σας ανοχές.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

 

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Για καρμικούς και  συμπαντικούς  και όχι μόνο…..  λόγους και με την βοήθεια των αστρων  η μοναδική γοητεία σας, θα προσελκύσει μέσα στην επόμενη χρονική περίοδο, το συναισθηματικό ενδιαφέρον ενός ατόμου, που έχει πιθανότητες να γίνει το έτερον σας ήμισυ. Αφήστε τις στην άκρη τις υπερβολές περί  ηθικότητας και ανασφάλειας  και τους ανυπόστατους συντηρητισμούς και τολμήστε. Για τους Τοξότες… που έχουν  κάτι μόνιμο,  το μόνο που θα ζητηθεί από το ταίρι τους, είναι οι επίσημες δεσμεύσεις και σχετικές ανακοινώσεις στα περιβάλλοντα.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τρελός

 

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Τις πρώτες μήνες  του μήνα Οκτωβρίου… σας παρέχει ο βαρύς κυβερνήτης σας,  ερωτική σταθερότητα, έτσι ώστε να καταφέρετε να κάνετε τις πρέπουσες  και μόνιμες πια διορθωτικές κινήσεις μέσα στον γάμο / δεσμό σας. Από τις επόμενες ημέρες και μέχρι τις 03/10,  οι αδέσμεύτοι θα  βρουν, το απόλυτο τους ταίρι….και μέσα από αυτό …. τους περιμένουν μέρες καλύτερες. Όσοι έχουν κρυφές καταστάσεις θα πρέπει να είναι άκρως προνοητικοί, καθώς πιθανές διαρροές /  υπερβολές να τους κοστίσουν σε όλα τα επίπεδα.

Ερωτική Τύχη: 07/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

 

Η κάρτα ταρω Η Αυτοκράτειρα: Νιώθετε την βασική  ανάγκη να μιλήσετε πιο σοβαρά για το μέλλον σας στον άνθρωπο σας. Οι ερχόμενες μέρες είναι καλές για να οργανωθείτε. Όσοι έχουν ωροσκοπο σε αέρινο  ζωδιο θα καταφέρουν, έστω και με αρκετό  κόστος, να χωρίσουν από σχέσεις που τους έχουν ταλαιπωρήσει πολύ μεγάλο διάστημα. Το αστρολογικό σκηνικό είναι σίγουρα υπέρ σας και σας βοηθάει προς τον δρόμο των νέων επαφών, κόσμου  και δραστηριοτήτων. Οι μέρες μέχρι τις 10/10  θα είναι καλές και για την βελτίωση της γενικότερης σας εμφάνισης, επίσης.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια

 

Η κάρτα ταρω η Ιέρεια: Στον αισθηματικό τομέα δεν θα πρέπει να βιαστείτε αντιθέτως… θα πρέπει να περιμένετε. Οι αστρολογικές  όψεις πάνω στο κυριαρχικό και πολλές φορές ιδιότροπο ζωδιο σας, θα βγάλουν στην επιφάνεια πολλές  κρυφές και σκοτεινές ένοχες  πληροφορίες για το παρελθόν σας. Οι χωρισμένοι Ιχθύες   που έχουν την καλή πρόθεση διαλόγου επανασύνδεσης… θα βρουν θετική ανταπόκριση από τον σύντροφο τους .

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._