ταρω ερωτικες προβλεψεις Τρίτη 29/09

taro-sex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τρίτη 29/09 taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

 

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Για έναν ιδιαίτερο λόγο, όλα  τα αστερια και οι καλές όψεις τους, είναι  συμμαχικά γύρω από όλους εσάς του παρορμητικούς του ζωδιακού! Καινούργιες γνωριμίες αλλά και παλιότερες… κινούνται θετικά γύρω από εσάς….και ένας έρωτας στα επόμενα  βήματα σας. Για τους δεσμευμένους οι επόμενες ημέρες, θα τους βοηθήσουν να κάνουν ώριμες συζητήσεις με το έτερο τους ήμισυ, και να προσδιορίσουν το  που θα οδηγήσουν την το μέλλον της σχέσης τους.

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

 

Η κάρτα ταρω  ο Κόσμος: Από σήμερα  και τις επόμενες 1-2 ημέρες… θα έχετε μια και μοναδική ευκαιρία,  να τελειώσετε μια και καλή με το προβληματικό παρελθόν σας, και να προχωρήσετε καθαροί!  Από τον μήνα του Οκτωβρίου , οι όψεις του Άρη με τον επιθετικό Κρόνο… θα είναι πιο θετικές, και θα καταφέρετε  να κάνετε εκκαθαρίσεις  σε οτιδήποτε σας έχει απογοητεύσει. Για τους Ταύρους,  που είναι σε σταθερή  σχέση,  καλό θα ήταν να αποφύγουν τις ‘3ες καταστάσεις’ για το επόμενο διάστημα.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Εγκράτεια

 

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Μια πρωτότυπη  κίνηση  θα έχετε από πρώην συντροφικό σας ταίρι που θα θελήσει να σας ξανακερδίσει. Οι θετικές όψεις των αργοκίνητων πλανητών, θα βοηθήσουν όλους τους αποκαρδιωμένες αέρηδες,  να βάλουν σε  μια τελική ευθεία την προσωπική τους ζωή. Αυτοί που διατηρούν στην καθημερινότητα τους,  και μια δεύτερη –ή παράλληλη ζωή, θα δεχτούν πίεση γύρω στις 01-03 του μήνα Οκτωβρίου  για να πάρουν μια οριστική απόφαση… τι θα κρατήσουν και τι θα παραμερίσουν.

Ερωτική Τύχη: 06/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

 

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Οι εντυπώσεις και οι σκέψεις που έχετε δημιουργήσει,  στους γύρω σας είναι άψογες… και μέσα από αυτούς  θα υπάρξει μια προσέγγιση προς το πρόσωπο σας,  που θα σας εκπλήξει. Οι Καρκίνοι των μεσαίων μοιρών,  θα μπορέσουν να προχωρήσουν  σε ερωτικές επικοινωνίες που θα τους φέρουν κοντά. Οι όψεις της Αφροδίτης με την Σελήνη  δίνει τις καρμικές ευκαιρίες για να βρεθεί,  το άτομο που θα συμπληρώσει την ευτυχία σας.

Ερωτική Τύχη: 07/10

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αυτοκράτορας

 

Η κάρτα ταρω ο  Αυτοκράτορας: Ένα φρέσκο πρόσωπο θα αποτελέσει για εσάς θετική δύναμη για να βγείτε από την ερωτική λήθη. Ο Ποσειδώνας και  η Αφροδίτη με όψεις με τον οίκο σας, σας επηρεάζουν πάρα πολύ με αποτέλεσμα να κινητοποιηθείτε επιτέλους . Περιμένατε αυτό το γεγονός πολύ καιρό… αλλά τώρα είναι το σωστό χρονικό σημείο. Πολύ καλή  είναι αυτή   η περίοδος, για εσάς που είστε σε μακροχρόνια σχέση  /  γάμο. Μια προσοχή παραπάνω στους γεννημένους στο μεσαίο 10ήμερο… μιας και  έχετε παραμελήσει τον αγαπημένο σύντροφό σας …. και σύντομα ίσως να τεθεί θέμα δυναμικής – σταθερότητας στον δεσμό σας.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

 

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Πολλές οι εκπλήξεις…. οι ξαφνικές και οι θετικές,  που θα σας προκύψουν σήμερα – αύριο  από τον αγαπημένο σύντροφο  σας. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης  με τον Ποσειδώνα θα ευνοήσουν πολύ, για να έρθετε κοντά και να ξεκαθαρίσετε τυχόν παλιές παρεξηγήσεις. Όσοι Παρθένοι  έχουν γεννηθεί,  με γενέθλιο  Πλούτωνα σε Κριό ή Λέων, πριν λήξει ο μήνας, θα έχουν ερωτική  προσέγγιση…. από πρόσωπο του παρελθόντος.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Αυτοκράτειρα

 

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Αιχμηρή  και χωρίς λόγο ύπαρξης θα είναι η ζήλια και η επιθετικότητα που θα φέρνει  ο Ερμής από τον Ζυγό τις επόμενες ημέρες,  και αναμένεται να ταράξει τα ήρεμα ύδατα  σας. Επίσης, δεν  αποκλείεται εκτός από έναν έρωτα, να έχετε και  νέα  από το πρόσφατο  παρελθόν σας! Για τους αέρηδες που αγαπάνε…πολλά λόγια και πολλές ανακοινώσεις… αλλά και όμορφες διαδικασίες που θα προκύψουν  μέσα στις επόμενες ημέρες. Όσοι έχουν χωρίσει, θα πρέπει πια να  αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο για επανασύνδεση.

Ερωτική Τύχη: 08/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας; Ο Τρελός

 

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Τις τελευταίες μέρες του μήνα Σεπτεμβρίου… σας δίνει ο κυβερνήτης σας,  ερωτική σταθερότητα, έτσι ώστε να καταφέρετε να κάνετε τις απαραίτητες και μόνιμες πια διορθωτικές κινήσεις μέσα στον γάμο / δεσμό σας. Από τις επόμενες ημέρες…  οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα  βρουν, το απόλυτο τους ταίρι….και μέσα από αυτό …. τους περιμένουν μέρες καλύτερες. Όσοι έχουν κρυφές καταστάσεις θα πρέπει να είναι άκρως προσεχτικοί, καθώς πιθανές διαρροές / υπερβολές να τους κοστίσουν σε όλα τα επίπεδα.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

 

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Η αλήθεια είναι ότι o κυβερνήτης πλανήτης σας,  δεν έχει βοηθήσει με πρακτικό  τρόπο τις εβδομάδες / μέρες την εξέλιξη των προσωπικών σας θεμάτων. Ο ερωτισμός-γοητεία, που από το ζωδιο σας , εκπέμπετε  σε όσα άτομα σας ενδιαφέρουν συναισθηματικά, σύντομα τους κάνει να θέλουν να σας γνωρίσουν βαθύτερα -προσωπικά. Για το επόμενο – άμεσο διάστημα, θα  ξεφύγετε από την στασιμότητα και δράστε εποικοδομητικά. Για αυτούς, που είναι εντός και σε ποιοτική αισθηματική σχέση, η συμπαράταξη  των γοργών  πλανητών ανανεώνει και του 2 σας

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:   Ο Ήλιος

 

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Ο κυβερνήτης σας,  με την θετική- δυναμική  του όψη με τον Δία θα ωθήσει την αισθηματική  σας ζωή …και οι καλές  ευκαιρίες και  γνωριμίες, σας φέρνουν κοντά σε σχέση  ζωής. Αυτήν την φορά όμως κινηθείτε   προσεχτικά και αποφασίστε  με τα ώριμα κριτήρια. Αν είστε ήδη  σε σταθερή δέσμευση, πιθανόν μέσα στους προσεχείς μήνες, να επισημοποιήσετε ή να προχωρήσετε την αισθηματική σχέση σας. Μην υποσχεθείτε όμως και σε καμία περίπτωση… όμως κάτι πάνω από τις δικές σας αντοχές και πρακτικές δυνάμεις

Ερωτική Τύχη: 08/10

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

 

Η κάρτα ταρω το Αστέρι:  Για ανεξήγητους συμπαντικούς  και όχι μόνο…..  λόγους και με την βοήθεια των αργών πλανητών  η μοναδική γοητεία σας, θα προσελκύσει μέσα στην επόμενη χρονική περίοδο, το συναισθηματικό ενδιαφέρον ενός ατόμου  που έχει πιθανότητες να γίνει το έτερον σας ήμισυ. Αφήστε τις ακραίες υπερβολές περί  ηθικότητας και ανασφάλειας  και τους ανυπόστατους συντηρητισμούς και τολμήστε. Για τους Υδροχόους… που έχουν  κάτι μόνιμο,  το μόνο που θα σας ζητηθεί από τον άνθρωπο  σας, είναι οι επίσημες δεσμεύσεις και σχετικές ανακοινώσεις στα οικεία περιβάλλοντα.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

 

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Στον συναισθηματικό τομέα δεν θα πρέπει να βιαστείτε άμεσα… αντιθέτως… θα πρέπει να περιμένετε. Οι πλανητικές όψεις πάνω στο δύσκολο και πολλές φορές ακατανόητο ζωδιο σας, θα βγάλουν στην επιφάνεια πολλές  κρυφές και σκοτεινές ένοχες  πληροφορίες για το παρελθόν σας. Οι χωρισμένοι Ιχθείς,  που έχουν την καλή πρόθεση διαλόγου επανασύνδεσης… θα βρουν θετική ανταπόκριση από τον σύντροφο τους .

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._