ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/07 Σαββάτο Α

tarw-kosmos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/07 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Γητευτής
Όλα αυτά που πρέπει να κάνετε θα τα καταφέρετε μέσα στο 1ο 10ημερο του Ιουλίου. Το χρήμα, θα σας υποστηρίξει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των επιθυμιών σας. Ο άνθρωπος σας, είναι κοντά σε αυτά που σκέφτεστε να κάνετε και σε ατομικό επίπεδο και σε συλλογικό. Αυτοί, που έχουν πάρει τις τελικές τους αποφάσεις, γύρω από μόνιμες δεσμεύσεις, θα πρέπει να σταθεροποιήσουν πρώτα τα οικονομικά τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα
Είσαστε μέσα στην καλή χαρά, και αυτό είναι κάτι που θα σας δώσει μια καλύτερη και πιο ισχυρή ψυχολογία, γύρω από θέματα που είχατε αφήσει τόσο καιρό. Για αρχή ρίξτε μια πιο αναλυτική ματιά στα εργασιακά σας, που σίγουρα πρέπει να βρουν την ισορροπία τους. Αν κινηθείτε πιο εντατικά μέσα στο μήνα του Ιουλίου, θα βρείτε αυτό που ζητάτε. Οι σχέσεις, που έχουν κάποια θέματα επικοινωνίας, μέχρι τις 10/07, θα τα έχουν συζητήσει και σίγουρα ξεπεράσει.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

tarw-zwdia

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Πολλά τα θέματα, που έπρεπε να τα διαχειριστείτε αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά τα καταφέρατε και βγήκατε από το τούνελ. Οι μέρες του Ιουλίου, από το ξεκίνημα του, είναι θετικές και σας αποδίδουν αποτελέσματα που επιθυμείτε. Οι σύντροφοι, που έχουν χαλαρώσει, θα καταφέρουν μέσα από κοινή σκέψη και οργάνωση των καλοκαιρινών τους διακοπών, να έρθουν πιο κοντά. Μόνοι και εργένηδες, είναι κοντά, σε νέα φλερτ και επαφές που θα τους αναστατώσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Είναι πραγματικά μάταιο, να προσπαθείτε να ξαναζεστάνετε τις σχέσεις του παρελθόντος, με ένα άτομο, που στο τώρα είτε είναι ήδη μέσα σε νέα σχέση, ή απλά δεν είναι ακόμη έτοιμο, να σας ακούσει. Από τα μέσα στου Ιουλίου, και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει ερωτικές όψεις πάνω στα ζώδια του νερού, εσείς θα καταφέρετε να φέρετε τα πράματα, εκεί που επιθυμείτε. Χρήμα και εργασία, σας αποδίδουν ευκολίες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Κόσμος
Οι δράσεις και ο λόγος σας, έχουν τραβήξει την ερωτική προσοχή κάποιου από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Το πιο πιθανόν είναι μέσα στον καυτό Ιούλιο, να έχετε εξομολογήσεις, που θα σας εκπλήξουν τουλάχιστον. Οι Καρκίνοι, που τώρα κάνουν τα επικοινωνιακά τους βήματα, θα έχουν την ανταπόκριση που αναμένουν από την άλλη πλευρά. Κάτι ανάλογο θα έχουν και οι σύντροφοι, που έχουν στο μεταξύ τους, χιλιομετρική απόσταση, και ζητούν να βρεθούν από κοντά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Εσείς αυτήν την εποχή καλό θα ήταν να μην υπόσχεστε πολλά και υπερβολικά, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά ακόμη είναι φρέσκια η γνωριμία σας. Δώστε χρόνο και χώρο για να γίνουν τα συναισθήματα πιο αληθινά και μεστά, και σιγά-σιγά κάντε τις προσφορές σας. Οι μόνοι του ζωδίου, θα έχουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, καινούργιες γνωριμίες, που θα τους φτιάξουν επιτέλους την ψυχολογία.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο