ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/07 Σαββάτο Β

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/07 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Εγκράτεια
Είσαστε κάτω από το άγρυπνο μάτι της Αφροδίτης, που δεν πρόκειται να σας επιτρέψει να κάνετε και άλλα αισθηματικά λάθη. Άλλωστε είστε και μέσα σε μια εποχή… που έχετε σαν προτεραιότητα σας, μόνο τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Από την πανσέληνο και μετά, 09 /07, θα δεχτείτε κάποιους στη ζωή σας, νέους ανθρώπους, που ίσως από εκεί να προκύψει ένας νέος και υγιής έρωτας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Η Σελήνη
Εσείς και ο δύσκολος σας χαρακτήρας, κάνετε μεγάλες προσπάθειες, για να στρώσετε τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Το πιο πιθανόν είναι να χάνετε τον χρόνο σας, και σε δεύτερο βήμα, αυτός να σας βαρεθεί. Ούτε και εσείς άλλωστε μπορείτε να αλλάξετε, γιατί να το κάνει άλλωστε ο άλλος?! Αφήστε όσους σας αγαπούν να κάνουν τις δικές τους προσφορές και θυσίες, έτσι ώστε να σας πείσουν… για τα αληθινά τους αισθήματα. Από την νέα εβδομάδα, κάποιοι του ζωδίου, θα έχουν νέα από το παρελθόν τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Το Αστέρι
Εσάς και την σχέση σας, θα την υποστηρίξουν όλα τα πλανητικά δεδομένα, του Καλοκαιριού. Αυτό θα δώσει επανασυνδέσεις στα χωρισμένα ζευγάρια, νέους έρωτες στους μόνους, αλλά και άμεση αναθέρμανση σε δεσμούς και γάμους, που είχαν πέσει σε υποτονικότητα. Όλα τα άλλα είναι στα άξια χέρια του ζωδίου σας. Επίσης, κάποιου περιμένουν, κάποια πώληση, κληρονομικά- έκβαση νομικής υπόθεσης, θα έχουν νεότερα τις προσεχείς ημέρες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Ο Ήλιος
Τρώγεστε με τα ρούχα σας, και αυτό έχει τον αρνητικό του αντίκτυπο στην σχέση σας, και στον άνθρωπο σας, που ήδη έχει δείξει ότι κουράζεται. Αν σας φταίει κάτι από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, φροντίστε να το λήξετε και σίγουρα να μην το μεταφέρετε μέσα στην σχέση σας. Οι διακοπές για του ήδη σε σχέση είναι κοντά. Ελεύθεροι και εργένηδες, θα βρουν στον προορισμό τους, νέο μοιραίο έρωτα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Με τον τρόπο σας, τον διπλωματικό έχετε δείξει, ότι κάτι σίγουρα σας ενοχλεί στις συμπεριφορές, του ανθρώπου σας. Έχετε λοιπόν γίνει αντιληπτοί. Δώστε λίγο χρόνο και θα δείτε, ότι όλα θα διορθωθούν. Μέχρι τότε, κάντε μια πιο σοβαρή προσέγγιση στην εργασία σας που θα σας δώσει και τα απαραίτητα για τις διακοπές σας φέτος. Επίσης, μερικοί του ζωδίου θα έχουν και εμφανίσεις από το παρελθόν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Είσαστε μπλεγμένοι όλοι, μέσα σε παρόν και παρελθόν. Αυτό που έχει σημασία, είναι να δείτε με μια πιο αναλυτική ματιά, αυτά που ζητάει πια η καρδιά σας, και χωρίς άλλα λάθη. Δώστε τον χρόνο και τον χώρο, που χρειάζεται μια νέα γνωριμία, και θα δείτε, ότι όλα θα κυλήσουν νορμάλ και χωρίς κόπο. Τα οικονομικά σας έχουν άνοδο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο