ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/08 Τρίτη Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/08 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Γητευτής
Υπάρχουν πολλές προτάσεις από τον κύκλο σας, που μιλούν για αισθήματα. Είσαστε κάτω από μια εξαιρετική περίοδο … που σίγουρα θα σας φέρει έναν καινούργιο έρωτα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Εσείς καλείστε να επιλέξετε πλέον με την σοφία και την ωριμότητα … που διαθέτει το ζώδιο σας. Πολλές και οι επικοινωνίες … που θα έρθουν από το πρόσφατο παρελθόν σας, που θα σας βάλουν σε μεγάλα διλήμματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Η Σελήνη
Οργανωθείτε και σκεφτείτε … με μεγαλύτερη σωφροσύνη τι επιθυμείτε να κάνετε με την υπάρχουσα αισθηματική σας σχέση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είσαστε ικανοποιημένοι με αυτό που ζείτε. Οι μέρες του Αυγούστου και πριν την πανσέληνο … σας δίνουν την ευχέρεια συζητήσεων. Αυτοί που έχουν δεσμό … που μεσολαβεί χιλιομετρική απόσταση, θα συναντηθούν άμεσα. Χρήμα και οικονομική – υλική άνεση … σας πλησιάζουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Το Αστέρι
Υπάρχουν κάποια θέματα και καταστάσεις, μέσα στην ζωή του ανθρώπου σας, που σας ενοχλούν και μέχρι τώρα κάτι σημαντικό … δεν έχει αλλάξει. Οι μέρες θα δώσουν τις αφορμές … για να ανοίξετε τις σχετικές συζητήσεις και να πείτε αυτά που μπορούν να βελτιωθούν. Πολλά ζευγάρια, μέσα στον νέο μήνα, θα αρχίσουν να σκέφτονται και την επόμενη κίνηση τους… γύρω από μόνιμη – επίσημη δέσμευση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Αιγόκερως : Ο Ήλιος
Από την μέρα της πανσελήνου … και μέχρι να λήξει η εποχή του Λέοντα, θα έχουν υπάρξει θεαματικές αλλαγές, στην καθημερινότητα σας και σε όλους τους τομείς. Κάποιες οικονομικές δυσκολίες… θα υποχωρήσουν μέσα από έκτακτο χρήμα και βοήθεια που θα σας παρουσιαστεί. Οι σχέσεις, που είχαν παγώσει επικοινωνιακά θα αλλάξει το κλίμα, και με την συναίνεση και των δύο πλευρών. Πολλές και ξαφνικές και οι επανενώσεις… ακόμη και μετά από χρόνια στασιμότητας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Είσαστε μέσα σε όλα τα θέματα που τρέχουν αυτήν την εποχή στην καθημερινότητα σας και αυτό ίσως και να σας αποπροσανατολίζει από αυτά που επιθυμείτε να κάνετε – εξελίξετε στα ερωτικά σας. Ο άνθρωπος σας πάντως έχει δείξει σε όλα μια κατανόηση και αυτό σίγουρα είναι κάτι που σας εμπνέει εμπιστοσύνη. Οι εργένηδες στις διακοπές τους ίσως και να βρουν ή να τους βρει… ο επόμενος μεγάλος τους έρωτας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Μην κυνηγάτε και σίγουρα μην παρακαλάτε κανέναν … να σας δώσει την σημασία και την προσοχή που σας αξίζει. Χάνετε απλά τον χρόνο σας. Αυτοί που μπορούν να αναγνωρίσουν την αξία σας, σίγουρα θα βρουν τον δρόμο προς εσάς. Οι εν σχέση, που ήδη κάνουν όνειρα, από το Φθινόπωρο για περαιτέρω δεσμεύσεις, σίγουρα θα πρέπει πρώτα να φέρουν σε μια ισορροπία … τα οικονομικά τους. Επίσης, κάποια κληρονομικά νέα θα σας απογειώσουν!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο