ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/09 Παρασκευή Α

taro-sex

ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/09 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Το Άρμα
Τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας, θα σας πλησιάσουν με τον δικό τους τρόπο, για να σας τραβήξουν την προσοχή την ερωτική. Εσείς κάτω από αυτόν τον δύσκολο αστρολογικό ουρανό, του Σεπτεμβρίου, θα βρεθείτε μέσα σε μια συνεχή και ωραία πολιορκία…που θα σας βάλει σε νέες τροχιές, μακριά από τις ερωτικές πίκρες του Καλοκαιριού! Οι σχέσεις που έχουν πάρει την απόφαση για δέσμευση, ας μην κάνουν ακόμη τις δημόσιες τους ανακοινώσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Σίγουρα οι τρόποι του ανθρώπου σας, σας έχουν παραξενέψει. Κάτι έχει αλλάξει και αυτό είναι μια μόνιμη στεναχώρια και άγχος για την πορεία σας. Μην το αφήσετε αυτό να σας οδηγεί, και πάρτε μια απόφαση για αυτά που πρέπει να πείτε και να κάνετε. Εσείς που είστε μόνοι, είτε έχετε βγει από μια μεγάλη σχέση το τελευταίο χρονικό διάστημα, να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς σας πλησιάζει ένας νέος έρωτας, που θα σας ανανεώσει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Εσείς αυτό το διάστημα και μέχρι την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου, θα δείτε πολλά γεγονότα και θα σας αποκαλυφθούν πολλά μυστικά, που θα σας αφήσουν …τουλάχιστον με το στόμα ανοιχτό. Αυτό έχει να κάνει με το παρελθόν σας και τα λάθη που συνεχίζει να κάνει, αλλά και την επιθυμία του, να του δώσετε ευκαιρίες επανασύνδεσης. Με τον ανάδρομο Ερμή, ένα μεγάλο ΌΧΙ, θα ήταν καλό για αρχή. Τα επαγγελματικά σας, σας έχουν μεγάλες και ευχάριστες εκπλήξεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Οι σκέψεις και τα λόγια του ανθρώπου σας, σας δείχνουν να καταλάβετε ότι, ακόμη δεν είναι στο 100% έτοιμος να αναλάβει μεγαλύτερες ευθύνες μέσα στην τρέχουσα σας σχέση. Αυτό που έχει σημασία για το τώρα είναι να μην πιέσετε …γιατί μόνο εντάσεις μπορούν να προκύψουν. Μόνοι και χωρισμένοι, θα βρεθούν μέσα σε νέα αγκαλιά στις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Αισθάνεστε ότι βιώνετε την αισθηματική σας σχέση, τελείως μόνοι, Αυτό είναι ένα άσχημο αίσθημα, που σας έχει προκύψει από την επικοινωνιακή απομάκρυνση του ανθρώπου σας τις τελευταίες εβδομάδες. Μιλήστε και πείτε άμεσα και ευθέως ότι σας προβληματίζει. Το πιο πιθανόν είναι, αυτό να οφείλεται σε κάποια παρεξήγηση ή παρανόηση … που σίγουρα μπορεί να λυθεί εύκολα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Σίγουρα ο άνθρωπος σας έχει μεγάλες και σοβαρές βλέψεις για το μέλλον σας… αλλά χωρίς ακόμη να έχει καταφέρει να λήξει και να απομακρύνει το παρελθόν του, από το μεταξύ σας. Μιλήστε και βάλτε και τους δικούς σας όρους και χρονικά περιθώρια. Για όποιους έχουν διπλές καταστάσεις στην προσωπική τους ζωή, σας είναι πολύ προσεχτικοί, ο Ερμής φέρνει αποκαλύψεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.