ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/09 Παρασκευή Β

tarw-kosmos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/09 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης
Υπάρχουν πολλά θέματα, μέσα στην σχέση σας και αυτό είναι κάτι που στο τώρα, θα πρέπει να λυθεί. Σίγουρα περάσατε ένα δύσκολο Καλοκαίρι, αλλά μπορείτε να δείτε πιο καθαρά πια, τι και ποιος αξίζει να είναι στο πλάι σας. Οι δεσμοί – γάμοι που πέρασαν κρίση, μέσα από την παρουσία των καλών φίλων θα το ξεπεράσουν εύκολα. Κάποιες ευχάριστες ειδήσεις σας έρχονται από ένα νομικό – οικονομικό θέμα του παρελθόντος.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας
Εσείς έχετε αφήσει πολλά θέματα από το παρελθόν, στον αέρα και γενικότερα στην τύχη τους. Αν πραγματικά επιθυμείτε να στρώσετε αυτό το Φθινόπωρο την ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να λήξετε καταστάσεις που σας βαραίνουν. Σε κάποιους θα έρθουν νέοι έρωτες, που θα τους δικαιώσουν….για τις δύσκολες προδιαγραφές τους, που τόσο καιρό δεν αλλοίωσαν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο, που ξέρει ότι τρέφετε ερωτικά αισθήματα για αυτόν. Σίγουρα κολακεύεται. Μέσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες του Σεπτεμβρίου, θα έχετε επικοινωνίες πιο ανοιχτές αλλά και προτάσεις για συνάντηση. Εσείς είστε αυτοί που θα αποφασίσετε και την μετέπειτα τυχόν κοινή πορεία. Μέχρι τότε, μην χάνεστε από τα εργασιακά σας θέματα που ζητούν την προσοχή σας. Χρήματα πάντως έχετε στον δρόμο σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Αυτό το Καλοκαίρι σας πίεσε σε όλα τα επίπεδα και στο τώρα με την σοφία που κουβαλάτε θα βρείτε και την χρυσή τομή … σε υποθέσεις έρωτα και οικονομικών. Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να βρείτε τους τρόπους που θα μιλήσετε στον άνθρωπο που αγαπάτε για να σας εμπιστευτεί, αλλά και να προχωρήσετε στα οικονομικά σας ζητήματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Είσαστε λίγο χαμένοι ανάμεσα σε όλα αυτά που πρέπει το επόμενο χρονικό διάστημα … να ολοκληρώσετε. Οι φίλοι σας, σας έχουν πολλές προτάσεις ψυχαγωγίας, που πρέπει να ακολουθήσετε. Η οικογένεια σας, θέλει την προσοχή σας…. και ο άνθρωπος σας, ζητά να πάρετε πιο συγκεκριμένες αποφάσεις για το άμεσο μέλλον σας. Στα οικονομικά σας, θα έχετε σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο. Σημαντικά νέα σας πλησιάζουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Ξαφνικά νέα, σας έρχονται από έναν παλιό σας έρωτα που πλησιάζει…και σας δίνει προτάσεις που σίγουρα θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Όλα αυτά που θα ακούσετε περάστε τα πρώτα από την κρησάρα σας και όταν είστε έτοιμοι απαντήστε. Αυτοί που έχουν σοβαρές – μεγάλης διάρκειας σχέσεις, μέσα στο πρώτο 2μηνο του Φθινοπώρου θα περάσουν σε σκέψεις και δράσεις για γάμο, οικογένεια, συγκατοίκηση και όχι μόνο. Στα καλά… της νέας σεζόν εντάξτε… και την άνοδο των οικονομικών σας, αλλά ίσως και τυχερό χρήμα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.