ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/02 Παρασκευή

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 05/02 Παρασκευή taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Είστε από αυτά τα ζώδια που θα βιώσουν σύντομα τις μεγάλες συναισθηματικές – ερωτικές επιτυχίες αλλά και τις μόνιμες – καλές επανενώσεις. Οι γεννημένοι των τελευταίων 1-3 μοιρών, που ακόμα στεναχωριούνται, από τις πολλές προβληματικές καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος, θα έχουν καλές συναντήσεις που θα δηλώσουν επανασυνδέσεις. Προσοχή ….όμως μέχρι τις 09 του μήνα, που θα υπάρχουν δύσκολα αστρολογικά δεδομένα, και πιθανόν να φέρουν ;απότομες ανατροπές και καθυστερήσεις.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

zodia-taro-45

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Τα μετρημένα λόγια και οι σωστές κινήσεις σας, θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση αυτές τις ημέρες που συντελούνται αλλαγές στον ουράνιο θόλο. Πολλές οι επιθετικές αστρολογικές όψεις στον ζωδιακό οίκο σας …σας αναγκάζουν να εκφράσετε ότι έχετε μέσα στο μυαλό και την ψυχή σας…. τόσο καιρό. Αυτοί που διατηρούν παράλληλες καταστάσεις, θα πρέπει να περιορίσουν τις πολλές επικοινωνίες και λοιπές επαφές, καθώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος για αποκαλύψεις.
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, και με καλές όψεις της ερωτικής Αφροδίτης που σας ενισχύει, θα αποκτήσετε με ευκολία τα ποθούμενα σας μέσα από την τωρινή ερωτική σας σχέση. Οι απομακρυσμένοι σύντροφοι, θα μπορέσουν να μιλήσουν ειλικρινά με διάθεση αποκατάστασης αισθημάτων. Οι γεννημένοι του πρώτου ή δευτέρου 10ημέρου, πιθανόν να χρειαστούν περισσό χρόνο, καθώς οι όψεις του Άρη, να τους βάλει σε σκέψεις, πριν αποφασίσουν και ανακοινώσουν τις οριστικές του αποφάσεις στην άλλη αναμένουσα πλευρά.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Όλοι οι αργοί πλανήτες και οι καλές όψεις τους είναι με το μέρος σας. Οι γεννημένοι του πρώτου – τελευταίου 10ημέρου, θα έχουν αισθηματικές προτάσεις από τον κοινωνικό – εργασιακό τους χώρο. Οι γεννημένοι με Ν. Δεσμό της παθητικής Σελήνης ….σε αέρινο ζωδιακό οίκο, θα επηρεαστούν πάρα πολύ…. αλλά θα τους αποδοθεί σταθερότητα .. δίνοντας νέες δυναμικές για εξέλιξη. Αυτοί που έχουν χωρίσει οριστικά και αμετάκλητα …. αλλά όμως που επιθυμούν…μια ακόμα ευκαιρία για επανατοποθέτηση, αλλά με προοπτικές … θα το έχουν μέχρι τις 10 του μήνα.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Είναι πολύ νωρίς για εσάς τους Λέοντες που δεν έχετε πάρει τις μόνιμες αποφάσεις σας, για το τι επακριβώς θέλετε να καταφέρετε στην ερωτική σας ζωή. Όλοι αυτοί που είναι σε συναισθηματική σχέση ή και χωρίς, θα δεχτούν αφόρητες πιέσεις, για να αποδώσουν αυτό που τους αναλογεί. Όσοι έχουν χαθεί ίσως όχι και με καλό τρόπο, τις τελευταίες εβδομάδες ή έστω και αρκετούς μήνες…, θα το προσπαθήσουν μέσω επικοινωνιακών και τρίτων τρόπων με τον σύντροφο τους….πιθανή είναι η καθυστέρηση.
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Είσαστε πανέτοιμοι, εν τη αναμονή καινούργιων γεγονότων και προσώπων στην ζωή σας. Αυτά όλα θα προκύψουν μέσα στις ακόλουθες τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες … και εσείς θα πρέπει να αφήσετε ελεύθερη την καλή θέληση σας και να απορρίψετε τις παράλογες προσκλήσεις του μέτριου – ξεχασμένου παρελθόντος σας. Μια ιδιαίτερη και θετικότατη αστρολογική περίοδος … και με δύσκολες αλλά σημαντικές όψεις, θα παραπλανήσει τους Παρθένους, όπου θα πρέπει να διαλέξουν με ωριμότητα… ακόμα και για την μοναξιά.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Όλο τα αστρολογικά και τα κοσμικά δεδομένα εξελίσσονται προς τους σκοπούς σας και την ολοκλήρωση τους. Οι γεννημένοι με Νότιο Δεσμό, σε Παρθένο ή Σκορπιό θα επηρεαστούν…. αλλά σε βάθος χρόνου ,θα τους αποδοθεί απόλυτη σταθερότητα …δίνοντας έτσι ερωτικές ευκαιρίες ζωής. Αυτοί που έχουν χωρίσει έστω και με άσχημο, ακόμα και από το προηγούμενο έτος, αλλά ακόμα θέλουν και επιθυμούν να τους δοθεί μια επικοινωνιακή ευκαιρία για επανασύνδεση, θα την εισπράξουν άμεσα.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Ξαφνικά και ύποπτά εμπόδια και πολλαπλές καθυστερήσεις, θα αντιμετωπίσουν οι Σκορπιοί , που σχετίζονται συναισθηματικά με ζώδιο της γης και ιδίως με Αιγόκερους. Αν το συντροφικό έτερο σας λόγω, ‘κρυφών – υπόπτων καταστάσεων’, σας είχε τότε χωρίσει, πιθανόν να προσπαθήσει στο τώρα να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας. Ζυγίστε αυτά που έχουν συμβεί στο μεταξύ σας και σκεφτείτε πρώτα και πάνω από όλα τον εαυτό σας….. και μετά την έλλειψη εμπιστοσύνης …. στο πρόσωπο αυτού του ατόμου.
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Είσαστε διαρκώς …στο σημείο μηδέν της στασιμότητας και της αβεβαιότητας, αλλά και με πιο βαριά σκέψη, πάνω στο τι πρέπει και σας ευχαριστεί για την προσωπική σας ζωή. Οι πλείστοι των, που έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό …, θα λάβουν συγκινητικές αλλά και ενδιαφέρουσες δράσεις για επανασύνδεση. Ο Ερμής, σε πλήρη αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, δεν θα σας αφήνει να σκεφτείτε με την ίδια ένταση τα λάθη – υπερβολές του παρελθόντος.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Οι γεννημένοι των μεσαίων μοιρών, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ερωτικά δρώμενα και περιπέτειες από τον φιλικό τους περίγυρο. Πολλές και οι παρεξηγήσεις και οι λογομαχίες που είναι στον δρόμο και σας πλησιάζουν. Οι μη έχοντες αισθηματική σχέση …αυτήν την εποχή, θα χρειαστεί να δώσουν μια παραπάνω σημασία…. στην εξωτερική τους εμφάνιση – βελτίωση, που τόσο την έχουν πια έχουν ξεχάσει. Θα την χρειαστείτε από την επόμενη περίοδο που θα έρθουν νέες επαφές να σας κατακτήσουν….!
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Μην σκέφτεστε πολύ, και μην καταναλώνεστε στο να δίνετε περισσότερη συναισθηματική ενέργεια σε αυτούς που δεν στο ανταποδίδουν επίσης. Έχετε την διάθεση της δεύτερης ευκαιρίας, αλλά δεν χρειάζεται αυτό να φτάσει στα απόλυτα άκρα της καθυστέρησης. Οι ελεύθεροι αέρηδες θα τους είναι δύσκολο να επιλέξουν κάποιον που να τους ταιριάζει, καθώς οι απαιτήσεις έχουν γίνει ιδιαίτερες.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Δεν είναι πια ξεκάθαρο και σαφές, όπως πάντα, το τι ακριβώς ψάχνετε στο άσχημο παρελθόν σας. Κάποιοι από εσάς, ίσως και να το φοβούνται, και κάποιοι άλλοι πιο θαρραλέοι, θα θελήσουν να το προσπαθήσουν κάτω από νέες συνθήκες και αλλαγμένες προϋποθέσεις. Οι διελεύσεις της Σελήνη και του Άρη σε επόμενες μοίρες…θα δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια και δυναμική, για να στήσετε το δημιουργικό παρόν σας. Μην υποσχεθείτε όμως υπερβολές και δράσεις που στον μέλλον να μην μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε με επιτυχία
Ερωτική εύνοια με : Κριός

• Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη
πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.