ταρω ερωτικες προβλεψεις 06/01 Τετάρτη

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 06/01 Τετάρτη taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Είστε απόλυτοι, άρα μην αφήνετε έτσι απλά τίποτα στην τύχη του… γιατί δεν θα ολοκληρωθεί. Οι Κριοί, που έχουν την θετική διάθεση να ξαναπροσπαθήσουν να επανενωθούν με το συντροφικό ταίρι τους… θα αντιμετωπίσουν άπειρα εμπόδια σε επικοινωνίες και ιδιαίτερες συναντήσεις. συμβουλευτικά…. μην δώσετε υποσχέσεις ή κάνετε ανακοινώσεις σε άσχετα πρόσωπα και μην δηλώνετε εύκολα τις μελλοντικές προθέσεις σας. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου και ιδιαίτερα των τελευταίων μοιρών. …όπου έχουν ξεκινήσει νέο έρωτα θα μπορέσουν να εξελιχτούν γρήγορα.
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος

zodia-taro-45

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Οι σκέψεις πάνω σε χωρισμό ή έστω μερική χρονική απομάκρυνση είναι πολλές . Είσαστε στο άσχημο επίκεντρο αστρολογικού κυκλώνα και μέχρι 12/01.16, και καλό θα ήταν να μην κάνετε τίποτα απολύτως ούτε και να λετε, επίσης. Όσοι έχουν χωρίσει … θα πρέπει να απέχουν από υπερβολικές επικοινωνίες αυτόν τον καιρό που δεν υπάρχει εύνοια. Για τους γεννημένους του τελευταίου δεκαημέρου, που ακόμα ελπίζουν για το παρελθόν…ίσως να βαρεθούν και να προχωρήσουν απαλλαγμένοι από τα τότε βαρίδια.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος:

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Έχετε σαν Δίδυμοι, πει ήδη πάρα πολλά και έχετε προσφέρει και άλλα τόσα… και αυτό στο τώρα σας απογοητεύει.. καθώς δεν υπάρχει η σχετική ανάλογη αντίδραση από τον άνθρωπο σας. Οι ποικίλες όψεις του κινητικού ανάδρομου Ερμή και Άρη με την Αφροδίτη θα φωτίσει σκοτεινές δράσεις που θα δείξουν την πορεία της ερωτικής σχέσης σας…ή τον τερματισμό της. Αυτοί που είναι ακόμα μόνοι … θα θελήσουν να μένουν μόνοι, μέσα στις φιλικές παρέες τους… και να ισορροπούν με ασφάλεια!
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός
Η κάρτα ταρω Ο Τρελός: Πολλά και περίεργα θα δουν τα μάτια σας και θα ακούσουν τα πύρινα αυτιά σας…. μέχρι τα τέλη του μήνα Ιανουαρίου… από νέες ερωτικές αφίξεις! Οι όψεις του Δία με τον Πλούτωνα… θα σας τοποθετήσουν στο επίκεντρο πολύ νέου κόσμου που θέλει την καλή σας διάθεση και προσοχή. Για τους Καρκίνους, του δευτέρου και τρίτου 10ημέρου….που ακόμα έχουν ενεργές τις αναμνήσεις του αείμνηστου παρελθόντος τους, ίσως τελικά να αποφασίσουν να πράξουν αλλιώς μέσα από νέες γνωριμίες.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Το ερωτικό ενδιαφέρον πολλών και νέων προσωπικοτήτων θα τραβήξετε πάνω σας. Ακόμα και αυτοί που ανήκουν στο παρελθόν σας θα σας εκπλήξουν. Δυναμική επανεμφάνιση όλων των Λεόντων θα φέρει η κινητικότητα των πλανητών τις προσεχείς ημέρες. Όλα τα βλέμματα θα είναι ξανά επάνω σας… και τα ερωτικά φυσικά. Αυτοί που ακόμα έχουν σκέψεις για την εξέλιξη της σχέσης τους…. μετά από ένα διάστημα επαναπροσδιορισμών συναισθημάτων…. θα έχουν καλές αποκρίσεις από τον δικό τους άνθρωπο.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Μόνο με σταθερότητα σκέψης και ενδελεχή διάλογο θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας σχέση, που σίγουρα αυτόν τον καιρό δέχεται πλήγματα. Για τους ελεύθερους Παρθένους… που έχουν αρκετό καιρό να εμπλακούν σε ερωτική σχέση… ο μήνας του Αιγόκερω, θα προσφέρει τις ευκαιρίες για νέες – ουσιώδεις γνωριμίες που θα τους αναπτερώσουν την ψυχολογία όλων. Αυτοί που έχουν σκέψεις από το άσχημο παρελθόν… ίσως θα πρέπει το ξεπεράσουν επιτέλους.
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Οι μόνιμες ερωτικές συνήθειες σας… θα αλλάξουν καθώς σας έρχεται ερωτική πρόταση για κάτι περισσότερο -επίσημο από τον άνθρωπο σας. Αυτό μπορεί να είναι…. μια κάποια ανακοίνωση για εγκυμοσύνη, πιθανή συγκατοίκηση κτλ. Όλες οι αστρολογικές όψεις έχουν συμμαχήσει, προκειμένου να σας αποδώσουν τα καλύτερα για να εξελίξετε την ερωτική σας ζωή. Αυτοί οι Ζυγοί, που ακόμα δεν έχουν βρει κάτι να τους τραβήξει το ενδιαφέρον … θα χαρούν με την κινητικότητα, που θα υπάρξει από πρόσωπο… που ανήκει εδώ και πολύ καιρό στο οικείο τους περιβάλλον.
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Φεγγάρι

Η κάρτα ταρω το Φεγγάρι: Αναποδιές και πολλές καθυστερήσεις αντιμετωπίζετε από τις αρχές του μήνα στην προσωπική επικοινωνία – δράση με τον άνθρωπο σας. Πολλές οι αρνητικές οι όψεις του κυβερνήτη σας με τον ανάδρομο Ερμή … που θα σας βάλουν νέες σκέψεις για χωρισμό. Οι 2-3 ημέρες που ακολουθούν θα έχουν πολλά να σας αποκαλύψουν άρα μην κάνετε προκαταβολικά κάποια κίνηση…. που το πιο πιθανόν είναι στο επόμενο – άμεσο χρονικό διάστημα να την μετανιώσετε.
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Είσαστε και θα παραμείνετε για αρκετό καιρό κάτω από ισχυρή αστρολογική κάλυψη και κοσμική εύνοια, καθώς οι θέσεις των περισσότερων πλανητών δίνουν τον απαραίτητο χρόνο, έτσι ώστε να σκεφτείτε αν τελικά είστε ευτυχισμένοι στον δεσμό ή τον γάμο σας. Αυτοί που έχουν τελικά απομακρυνθεί …. αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τα δυνατά συναισθήματα τους για το συντροφικό έτερο…θα δουν κινητικότητα , από κάτι νέο που θα τους αποδεσμεύσει τις σκέψεις από το παρελθόν. …. και θα τους βάλει σε νέους τρόπους δράσης στην ερωτική τους ζωή.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Είστε από τα πολύ τυχερά ζωδια των τελευταίων ημερών του μήνα. Μεγάλη εύνοια στις επανασυνδέσεις ακόμα και μετά από μήνες – χρόνια και περίπλοκες καταστάσεις, αλλά και μέτριες μνήμες. Όσοι έχουν γεννηθεί στις πρώτες μοίρες του ζωδιου, θα μπορέσουν μέσω σοβαρών συζητήσεων να βρουν λύσεις αποδεκτές. Οι Αιγόκεροι που είναι σε σοβαρή σχέση και προχωρούν προς μια νέα κατάσταση συγκατοίκησης- οικογένειας, απογόνου, θα έχουν στο πλευρό τους καλές αστρολογικές όψεις.
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Πολυσχιδείς και φυσικά βαθιές οι αισθηματικές σκέψεις σας για το μέλλον σας. Πολλοί και οι στεναχωρημένοι του ζωδίου σας, που έχουν βρει καταφύγιο σε παράλληλες -τρίτες σχέσεις που απλά τους ανανεώνουν, επί του παρόντος. Όσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο ή το τελευταίο δεκαήμερο του αέρινου αυτού ζωδίου, θα έχουν τις επόμενες ημέρες από τον εργασιακό τους χώρο, προσκλήσεις έρωτα και όχι μόνο … για συναισθηματικά παιχνίδια…!
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος : Οι Ιχθείς των πρώτων 2-4 μοιρών, θα καταφέρουν μέσα από σοβαρό και ώριμο διάλογο να δώσουν ευκαιρίες στην ερωτική τους σχέση, που από τις αρχές του Καλοκαιριού παραπατάει Για τους γεννημένους της δεκαετίας τους 60, αν υπάρχει διπλή – σεξουαλική ζωή, καλύτερα να ξεκαθαρίσετε άμεσα τις προτεραιότητες σας, καθώς υπάρχει πιθανότητα να μείνετε τελείως μόνοι.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

• Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη
πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.