ταρω ερωτικες προβλεψεις 09/02 Τρίτη

taro-sex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 09/02 Τρίτη taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Οι γεννημένοι Κριοί, με ωροσκόπο σε υδάτινο στοιχείο, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για πολλές ερωτικές περιπέτειες από τον κοινωνικό – φιλικό τους περίγυρο. Πολλές θα είναι και οι προσωπικές συγκρούσεις … εν μέσω πολλών παρεξηγήσεων, που είναι σε συνέχεια από το παρελθόν. Όσοι δεν έχουν ερωτική σχέση αυτήν την περίοδο, θα πρέπει να δώσουν μια περισσότερη προσοχή…. στην καλή τους ψυχολογία και να προσπαθήσουν να ασχοληθούν με τα χόμπι τους.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος

zodia-taro-45

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Πολλά και διαφορετικά και ιδιαίτερα γεγονότα θα δουν τα μάτια σας από τις 19/12 από νέα πρόσωπα και επαφές ! Οι όψεις του Ήλιου με την σελήνη … θα σας βάλουν στο επίκεντρο νέου κόσμου που θέλει την παρουσία σας στην ζωή του. Για τους Ταύρους του τρίτου 10ημέρου….που ακόμα κρατάνε αναμνήσεις από το παρελθόν τους και που όμως δεν προοδεύουν, πιθανόν μέσα σε αυτόν τον μήνα να αποφασίσουν να κάνουν βήματα προς την κατεύθυνση της λήθης.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη

Η κάρτα ταρω η Δύναμη: Μόνο με ωριμότητα και ειλικρινή επικοινωνία θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε την ερωτική σας σχέση, που τις τελευταίες εβδομάδες – μέρες είναι σε μια μέτρια κατάσταση. Για τους ελεύθερους Διδύμους, που έχουν πάρα πολύ καιρό να εμπλακούν σε συναισθηματική σχέση… ο μήνας του Φεβρουαρίου από τις 18 και μετά, θα προσφέρει την καλή ευκαιρία για ποιοτικές και ουσιώδεις – καινούργιες γνωριμίες… που θα τους αναπτερώσουν την ψυχολογία. Αυτοί που κάνουν σκέψεις για το άτυχο παρελθόν… ίσως θα πρέπει το ξεχάσουν οριστικά.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση

Η κάρτα ταρω η Κρίση: Έχετε κάνει μια σοβαρή και ποιοτική συναισθηματική επένδυση και αυτό δεν σκέπτεστε, σαν ζωδιο του νερού, να την χάσετε. Οι Καρκίνοι, των πρώτων μοιρών, θα καταφέρουν μέσα από συνεχή και ώριμο διάλογο να δώσουν ευκαιρία πάλι στην ερωτική τους σχέση, που από τις αρχές του μήνα του Ιχθείς έχει παγώσει. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου, αν έχουν διπλή- παράλληλη ζωή, καλύτερα να προχωρήσουν μέσα στον μήνα αυτόν σε αυστηρά ξεκαθαρίσματα.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Ένα σωστός τρόπος για να μην αγωνιείτε για το ερωτικό σας μέλλον, είναι να σταματήσετε να ακούτε τα κοινά σας περιβάλλοντα και τις απόψεις τους. Αυτοί είναι σε μακροχρόνια δέσμευση θα καταφέρουν μέσα στις επόμενες ημέρες, να μιλήσουν για κάτι περισσότερο. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, που ήδη σας επηρεάζει, θα δώσει και τις κατάλληλες ευκαιρίες… ακόμα και σε αυτούς που έχουν χωρίσει… έτσι ώστε να γίνουν κοινές προσπάθειες για συνάντηση και διάλογο.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Δυσκολίες αρκετές και χρονικές καθυστερήσεις θα αντιμετωπίζετε μέχρι τις 15/02… στην προσωπική επικοινωνία – επαφή με τον άνθρωπο σας. Πολλές και δύσκολες οι όψεις του κυβερνήτη σας με τον Κρόνο στον Τοξότη… που θα σας βάλουν σε ώριμες πια σκέψεις για χωρισμό. Οι ημέρες που έρχονται… θα έχουν πολλά και περίεργα να σας φανερώσουν… άρα μην κινηθείτε προκαταβολικά και μην πείτε κάτι παραπάνω …. που ενδέχεται στο άμεσο χρονικό διάστημα να μετανιώσετε.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Δυναμική και μόνιμη επανεμφάνιση όλων των Ζυγών, θα φέρει η όψη του Δία με το ζωδιο σας, τις επόμενες μέρες. Όλα τα μάτια θα είναι μόνιμα επάνω σας… και τα ερωτικά φυσικά. Αυτοί που ακόμα έχουν άσχημη ψυχολογία για την μη εξέλιξη της σχέσης τους…. μετά από ένα παρατεταμένο διάστημα εντάσεων και ψυχρότητας συναισθημάτων…. θα έχουν καλές και σταθερές ανταποκρίσεις από τον σύντροφο τους.
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

tarw-taro-xartomanteia

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Πολλές οι δύσκολες σας σκέψεις γύρω από διάλυση σχέσης ή έστω μια χρονική απομάκρυνση. Είσαστε στο κέντρο του αστρολογικού γίγνεσθαι και μέχρι τις 12-02, και καλό θα ήταν να μην πράξετε τίποτα απολύτως στον τομέα των ερωτικών. Όσοι έχουν χωρίσει πρόσφατα επίσης… θα πρέπει να απομακρυνθούν από δράσεις επανασυνδέσης αυτόν τον καιρό.
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Μην αφήνετε τίποτα έτσι απλά στην τύχη του… δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ. Οι Τοξότες, που έχουν την θετική διάθεση να ξαναπροσπαθήσουν να τα βρουν με το πρόσωπο που τους απασχολεί, θα αντιμετωπίσουν ποικίλα εμπόδια σε προσεχείς απόπειρες για επικοινωνίες και συναντήσεις. Μέχρι τότε όμως …. μην κάνετε ανακοινώσεις σε τρίτα άτομα και μην αναλύετε τις ερωτικές προθέσεις σας.
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Πολλές και φυσικά περίπλοκες οι σκέψεις σας για το ερωτικό μέλλον σας το προσωπικό και της τυχόν σχέσης σας. Πολλοί και οι δυσαρεστημένοι του ζωδίου, που έχουν παρηγορηθεί προσωρινά σε σεξουαλικές – ανάλαφρες σχέσεις.. που απλά τους ανακουφίζουν τον εγωισμό. Αυτό… πιθανόν να πληγεί από την κινητικότητα του Άρη τις προσεχείς μέρες… και σίγουρα θα χρειαστεί την προσοχή σας.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Είσαστε κάτω από την αστρολογική κάλυψη – δυναμική και μεγάλη εύνοια των γρήγορων πλανητών… και που σας δίνουν το απαραίτητο χρόνο, προκειμένου να σκεφτείτε αν είστε χαρούμενοι στον μόνιμο δεσμό – γάμο σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει – απομακρυνθεί …. αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τα όποια συναισθήματα τους ( αγάπη – έχθρα ) για το πρώην συντροφικό ταίρι τους…θα έχουν ξαφνική γνωριμία – επαφή από κάτι νέο που θα τους χαροποιήσει …. και θα τους βάλει σε νέα διάθεση.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Έχετε εκφράσει ήδη αρκετά και έχετε προσφέρει άλλα τόσα… και αυτό πιθανόν να σας στεναχωρεί σε ψυχικό επίπεδο …. καθώς δεν υπάρχει η σχετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο σας. Οι όψεις του Ουρανού με την ερωτική Αφροδίτη …θα φανερώσει υπόγειες σκέψεις και άμεσες δράσεις, που θα δείξουν την πορεία της ερωτικής σας σχέσης.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

• Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη
πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.