ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/02 Τετάρτη

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 10/02 Τετάρτη taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Δεν είναι κατάλληλες οι μέρες για να αλλάξετε την πολιτική σας μέσα στην σχέση σας. Ο κυβερνήτης σας βγάζει μια παραπάνω επιθετικότητα προς καταστάσεις και άτομα που σας περιτριγυρίζουν. Αυτοί που έχουν σχέσεις και μέσα από τον εργασιακό τους χώρο, καλό θα ήταν να περιορίσουν τις υπερβολικές επικοινωνίες και συναντήσεις, καθώς υπάρχουν πολλά μάτια περίεργα επάνω σας. Οι μέρες μέχρι τις 20/02, είναι δύσκολες.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

zodia-taro-45

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Πολλά αυτά που σας απασχολούν και σας αποσυντονίζουν μέσα στην ερωτική σας καθημερινότητα. Θα χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι για λόγια και υπερβολές που θα πέσουν στην αντίληψη σας και ίσως να είναι στενάχωρα. Αυτοί που είναι ελεύθεροι γύρω στις 15/02, πιθανόν να συγκρουστούν ‘τυχαία’ με κάποια παλιά τους αγάπη – γνωριμία. Πολλές οι ανατροπές στον οίκο των Ταύρων γενικότερα.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Πάλι έχετε κάνει το θαύμα σας και έχετε μείνει μόνοι σας. Ο Ερμής θα είναι ακόμη για μερικές ημέρες στον Αιγόκερω και θα σας δημιουργεί την αίσθηση της πληρότητας. Μόλις προοδεύσει στον Υδροχόο, θα χρειαστεί να δείτε τι και ποιον θα βρείτε στην καθημερινότητα σας να σας πλαισιώνει. Όσοι έχουν σχέση που μεσολαβεί χιλιομετρική απόσταση θα έχουν την ευκαιρία σοβαρών συζητήσεων και συναντήσεων, που θα λύσουν όλες τι πιθανές διαφορές.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα που μπορείτε να ξαναγεμίσετε τις μπαταρίες σας και να δείτε τι πραγματικά σας κάνει ευτυχισμένους. Οι δοκιμασίες του παρελθόντος τελείωσαν και το μόνο που χρειάζεστε είναι να καταφέρετε εσείς οι δεσμευμένοι, να ισορροπήσετε τις επικοινωνίες με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτοί που βιώνουν τον πόνο του χωρισμού, θα καταφέρουν να βρεθούν μέσα σε νέο κόσμο που θα του ανοίξει νέους δρόμους έρωτα.
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Οι επόμενες μέρες και μέχρι τις 18/02, θα σας παρουσιάσουν πολλές ευκαιρίες που θα βάλουν τα πράγματα μέσα σε ερωτικές σχέσεις και γάμους σε μια σειρά. Όσοι έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδιου, θα πρέπει να αποχωρήσουν αν τελικά δεν λαμβάνουν ικανοποίηση και θαλπωρή από τον άνθρωπο της επιλογής τους. Αυτοί που είναι ακόμη μόνοι, ας περιμένουν καλύτερα την εποχή του Ιχθύ, όπου πολύς κόσμος θα παρουσιαστεί στην προσωπική σας ζωή.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Οι εκπληκτικές όψεις της Αφροδίτης – Δία, σας δίνουν μια νέα δυναμική στην αγάπη που θα σας ανανεώσει με την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Οι περισσότεροι Παρθένοι έχουν την αίσθηση ότι κάτι πρέπει να αλλάξει συντόμως, να μετατραπεί και να γίνει κάτι καλύτερο και πιο ισχυρό. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα στον τρέχοντα μήνα. Όσοι είναι σε μια μοναχική – μελαγχολική φάση, θα τύχουν ευχάριστων επαφών το προσεχές διάστημα.
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Είσαστε πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, και ανάμεσα σε πολλές και δύσκολες αποφάσεις ζωής. Η Αφροδίτη προσεχώς αλλάζει οίκο, και δημιουργεί άσχημες ανακατατάξεις στην ζωή όλων των Ζυγών. Τυχόν ψέματα και ανακρίβειες, τρίτες καταστάσεις θα βγουν στην επιφάνεια. Προσοχή θα χρειαστεί στην διαχείριση των επικοινωνιών και των συναντήσεων καθώς μπορεί να υπάρξουν αστοχίες..
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Ότι και αν σχεδιάζεται να κάνετε ή να προτείνετε, καλύτερα καθυστερείστε το. Ο επιθετικός Άρης στον οίκο σας, δεν αφήνει περιθώρια…. για πολλές διαπραγματεύσεις και ιδίως πάνω σε θέματα αγάπης και σχέσεων. Το επόμενο δεκαήμερο για τους αδέσμευτους, είναι καταλυτικό καθώς παλιές υποθέσεις θα εμφανιστούν ζητώντας ευκαιρίες διαλόγου. Από τις 21/02 και ύστερα, όλα θα βελτιωθούν.
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Μην αφήνετε έτσι απλά τίποτα στην τύχη του… γιατί δεν θα πετύχει. Οι Τοξότες που έχουν την καλή διάθεση να ξαναπροσπαθήσουν να τα βρουν με το συντροφικό ταίρι τους… θα αντιμετωπίσουν αρκετά – πολλά εμπόδια σε επικοινωνίες και συναντήσεις. Προκαταβολικά και συμβουλευτικά…. μην κάνετε ανακοινώσεις σε τρίτα πρόσωπα και μην λετε τις μελλοντικές προθέσεις σας. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου που βιώνουν νέο έρωτα, θα μπορέσουν να έχουν επιτυχία σύντομα.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Πολλά τα νέα θα δουν τα μάτια σας μέχρι τα τέλη αυτού του μήνα… από φρέσκα πρόσωπα! Οι όψεις του Ήλιου με τον Πλούτωνα… θα σας βάλουν στο επίκεντρο πολύ νέου κόσμου που θέλει την καλή σας παρουσία στην ζωή τους. Για τους Αιγόκερους του τρίτου 10ημέρου….που ακόμα κρατάνε ενεργές τις αναμνήσεις του χαμένου παρελθόντος τους και δεν προοδεύουν, ίσως τελικά να αποφασίσουν να κάνουν βήματα εξόδου… προς νέες γνωριμίες.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Πολλές οι κρυφές σας σκέψεις γύρω από χωρισμό ή έστω μερική χρονική απομάκρυνση. Είσαστε στο κύκλο του αστρολογικού κυκλώνα και μέχρι τις 20/02, καλό θα ήταν να μην κάνετε τίποτα απολύτως. Όσοι έχουν χωρίσει τον τελευταίο επίσης… θα πρέπει να απέχουν από επικοινωνίες αυτόν τον καιρό. Για τους γεννημένους, του τελευταίου δεκαημέρου, που ακόμα κρατάνε ελπίδες για το παρελθόν…πιθανόν να βαρεθούν πια να περιμένουν… κάποιο νεότερο!
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Έχετε πει ήδη πολλά και έχετε προσφέρει άλλα τόσα… και αυτό μάλλον να σας απογοητεύει.. καθώς δεν υπάρχει η σχετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο σας. Οι όψεις του κινητικού Ερμή με την Αφροδίτη θα φανερώσει σκοτεινές σκέψεις και δράσεις που θα δείξουν την πορεία της ερωτικής σχέσης σας. Αυτοί που είναι ακόμα ελεύθεροι … θα θελήσουν αυτό το προσεχές διάστημα να παραμείνουν μόνοι, μέσα στις καλές παρέες τους… και να οργανώσουν τις δράσεις τους.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

• Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη
πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.