ταρω ερωτικες προβλεψεις 1/03 Τρίτη

taro-mythoi-alitheies

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 01/03 Τρίτη taro
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Η ιδιαίτερη θέση της ερωτικής Αφροδίτη στον δυναμικό Υδροχόο, και σε καλή όψη με τον Δία, θα επιτρέψει σε πολλούς Κριούς, που είναι σε φάση χωρισμού στην προσωπική- ερωτική τους ζωή… να το σκεφτούν και μια δεύτερη φορά και με πιο ώριμη λογική. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, και ιδίως της ιδιαίτερης γενιάς του 1980, που έχουν δεσμό, με μεγάλη χιλιομετρική απόσταση θα μπορέσουν, να βρουν τον τρόπο, έτσι ώστε αυτό να μην είναι πια πρόβλημα για καμία από τις δύο πλευρές.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

zodia-taro-45

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Έχετε πάρει το λάθος μονοπάτι σε υπερβολές και άδικα λόγια με τον αγαπημένο σας άνθρωπο. Οι όψεις του Ποσειδώνα με τον Κρόνο προς εσάς, σας κάνουν να ξεφύγετε επιτέλους, από τις συναισθηματικές επικοινωνίες και να πράξετε εγωιστικά και χωρίς απόλυτη λογική. Αυτό πιθανόν οφείλετε, στην πολλή μεγάλη ψυχική / σωματική σας κούραση. Αν κάτι πια ….. δεν σας ενθουσιάζει, ή δεν σας γεμίσει …. καλύτερα αποφύγετε το.
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Όλα τα μάτια και η θετική ενέργεια του Δία από την Παρθένο, είναι πάνω στην προσωπική και ερωτική ζωή σας. Τα αστρολογικά είναι επίσης υπέρ σας, και οι περισσότεροι δεν αποκλείεται μέσα στην πρώτη εβδομάδα του μήνα να δεχτούν σοβαρές και ποιοτικές προτάσεις για…. συμβίωση ή ακόμα και για οικογένεία -γάμο. Όσοι είναι ακόμα στο κλάμπ των μοναχικών, θα δεχτούν προκλήσεις – κρούσεις από νέα πρόσωπα ….από τον κοινωνικό τους κύκλο, που πιθανόν να τους ενδιαφέρει πολύ!
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω Το Αστέρι: Πολλές και διαφορετικές και ενδιαφέρουσες και πρακτικές εν τέλη, θα είναι οι λύσεις — συμβιβασμοί, που θα σας προτείνει το αγαπημένο σας έτερο, προκειμένου να καταφέρετε να οδεύσετε την σχέση σας, σε κάτι πιο σωστό αλλά και σταθερό. Οι χωρισμένοι Καρκίνοι, των τελευταίων ημερών, θα λάβουν μεγάλη υποστήριξη και συναισθηματική παρηγοριά από τον φιλικό – κοινωνικό κύκλο τους. Κάποιο πρόσωπο έχει ίσως και κάτι μοναδικό να τους αποδώσει … σε επίπεδο φιλίας …. τείνει να εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο και περισσότερο.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Οι προσπάθειες σας είναι υπερβολικές και περιττές προς την κατεύθυνση της επανασύνδεσης. Αστρολογικά οι μέρες δεν είναι ιδιαίτερα καλές και αυτό θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε… ο κυβερνήτης σας, είναι σε ένα δυναμικό ζωδιο, που δεν θα δώσει ευκαιρίες και περιθώρια για λάθη. Οι δεσμευμένοι θα δουν πιο καθαρά τα λάθη τους και θα προχωρήσουν σε απαραίτητες διορθώσεις.
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Θα πρέπει να βρείτε την εσώτερη δυναμική που την έχετε από την φύση σας, και να πείτε ‘όχι ‘σε οτιδήποτε και οποιοδήποτε σας στεναχωρεί και φυσικά να απομακρυνθείτε. Για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις που θα τους φέρουν σε μια κατάσταση αποφάσεων για την ερωτική τους ζωή. Ο Άρης δεν θα κρατηθεί πολύ ακόμα σε θετικές όψεις προς εσάς. Για τους ελεύθερους που παίζουν παντού και πάντα… κάτι θα τους τραβήξει την προσοχή μέχρι τις 05/03.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Είσαστε στο επίκεντρο πολλών αστρολογικών γεγονότων που θέτει τις μοιραίες βάσεις στην ερωτική σας ζωή. Οι περισσότεροι που θα αποφασίσουν να προχωρήσουν προσεχώς σε γάμο ή συγκατοίκηση ή έστω να συνεχίσουν με μια άλλη συντροφιά, θα εισπράξουν καθυστερήσεις και αρκετά εμπόδια που θα τους απογοητεύσουν. Οι μέρες δεν είναι ιδιαίτερα καλές… για αλλαγές ζωής. Από τις αρχές του Μαρτίου, πολλά θα βελτιωθούν και θα ξεμπλοκαριστούν.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Δεν υπάρχουν καθόλου περιθώρια για ερωτικά τεχνάσματα και χάσιμο χρόνου. Όσοι Σκορπιοί, έχουν αποφασίσει πλέον να χωρίσουν από τον σύντροφο τους, θα το κάνουν εντός των επόμενων εβδομάδων….. και χωρίς να σκέφτονται μια εν δυνάμει μελλοντική επανένωση. Τα ψυχικά όλων, έχουν τεντωθεί υπερβολικά με αποτέλεσμα να αποζητήσουν τελικά την ηρεμία του μυαλού και της καρδιάς τους. Μακροπρόθεσμα αυτό θα αποβεί υπέρ τους.
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Πολύς κόσμος και ταυτόχρονα με πολλά διλήμματα – συζητήσεις, καλείστε εσείς οι Τοξότες, να διαχειριστείτε τις προσεχείς ημέρες, καθώς ο Πλούτωνας και ο Κρόνος έχουν συμμαχήσει πάνω σας, με σκοπό… να σας απομακρύνουν από προβληματικές συναισθηματικές καταστάσεις. Σε αυτές τις χρονοβόρες διαδικασίες τυχόν να προκύψουν…..και μια σειρά από χωρισμούς ιδίως για αυτούς που είναι χωρίς καμία εξέλιξη, τους τελευταίους μήνες μέσα στην σχέση τους.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Μην δώσετε ακόμα και άλλο χρόνο και όχι πάνω από μια ευκαιρία, στο άτομο που σας ενδιαφέρει…που στο κοινό σας παρελθόν, σας έχει απογοητεύσει σε διάφορα επίπεδα. Οι γεννημένοι Αιγόκεροι, που έχουν ανάδρομο Ποσειδώνα, σε τρίτο ή όγδοο ζωδιακό οίκο, είναι και αυτοί που θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν με νέες προϋποθέσεις και συνθήκες. Όσοι ζουν μέσα σε διπλά – τριπλά ‘‘παιχνίδια’‘ στην αισθηματική τους ζωή, πρέπει να είναι αρκετά προσεχτικοί, καθώς τα σχόλια ή κουτσομπολιά είναι γύρω και παντού.
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Η στημένη αδιαφορία και οι ακραίοι επικοινωνιακοί τρόποι σας…. είναι κάποια από τα άσχημα στοιχεία που αντιστοιχούν στο δυσπρόσιτο ζωδιο των Υδροχόων. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο, καλό θα ήταν να το προσεγγίσετε ευθέως και σίγουρα όχι μέσω τρίτων εναλλακτικών. Όσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, και έχουν ωροσκοπο σε ζωδιο της φωτιάς ή της γης, θα πρέπει να κινητοποιηθούν αυτήν την εποχή που τα αστρολογικά τους ευνοούν.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Πολλά τα καινούργια θέματα και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι Ιχθείς, στους ερωτικούς τους δεσμούς. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, ίσως να δεχτούν έντονη κριτική από τον μοναδικό σύντροφο τους, καθώς η ανία και η αδιαφορία είναι μόνιμα ανάμεσα σας… μόνιμα. Όσοι δεν έχουν πλέον… την ανάγκη της ερωτικής κάλυψης, θα αποχωρήσουν τις τελευταίες ημέρες του μήνα αυτού…. και χωρίς πια να αφήνουν ανοιχτές πόρτες για μετέπειτα επιστροφή.
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.