ταρω ερωτικες προβλεψεις 1/06 Τετάρτη

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 01/06 Τετάρτη taro

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Είσαστε με το ένα πόδι έξω από την αισθηματική σας σχέση, και το άλλο σε μια νέα αγάπη. Αυτό βέβαια είναι κάτι σύνηθες για τους εραστές του ζωδιακού κύκλου. Αυτό όμως που πρέπει να προσέχετε, με έναν κυβερνήτη να σας σπρώχνει σε λάθος δράσεις, είναι ότι τέτοιες ακραίες και ανώριμες συμπεριφορές, ίσως και στο τέλος να σας αφήσουν μόνους. Οι μέρες του επικοινωνιακού Ιουνίου, μπορούν να σας δώσουν τις ευκαιρίες, και τον χρόνο έτσι ώστε να σκεφτείτε πιο σοφά τι ακριβώς θέλετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο17
Δίνετε και παίρνετε συναισθήματα σε όλο τον κόσμο, χωρίς να σκέφτεστε ότι αυτή η άδολη κίνηση σας, μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον άνθρωπο σας. Αν είστε ήδη σε σοβαρή σχέση, μετριάστε την δοτικότητα σας, καθώς τα αστρολογικά δεδομένα μέχρι την νέα σελήνη στις 05-06, μόνο λάθος εικόνα σας μπορούν να δημιουργήσουν. Όσοι είναι μόνοι, αυτό τουλάχιστον ας το εκμεταλλευτούν για να φέρουν κοντά τους, το άτομο που τους συγκινεί αρκετά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Κυνηγάτε ως συνήθως το άπιαστο. Είσαστε σε μια συναισθηματική λαιμαργία να τα δοκιμάσετε όλα τώρα, ιδίως εσείς που είστε καιρό μόνοι σας. Μέσα στον ζωδιακό σας μήνα σίγουρα έχετε πολλή περισσότερη τύχη, να πετύχετε αυτά που ζητάτε, αλλά με προσοχή και χωρίς να εκτίθεστε. Όσοι Δίδυμοι θα ταξιδέψουν, για να συναντήσουν τον σύντροφο τους, ας έχουν και την προσοχή τους, στα εκεί οικεία εκεί περιβάλλοντα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Θεωρείται ο Ιούνιος μια καλή εποχή για εσάς τους Καρκίνους, όπου πολλά ζητήματα μπορείτε να τα βάλετε σε μια λογική σειρά. Συναισθήματα χωρίς ανταπόκριση, θα πρέπει να σταματήσουν. Εντάσεις και ανατροπές χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα και αυτές πρέπει να τερματιστούν. Μην χάνετε τον χρόνο σας, με ανούσιες σχέσεις και υποθέσεις που τελικά δεν μπορείτε να ξεμπερδέψετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Δηλώστε εσείς όλα αυτά που σκέφτεστε και προγραμματίζετε για αυτό το Καλοκαίρι και αφήστε και το ταίρι σας, να προσθέσει και να τροποποιήσει αυτά που θέλει. Οι μέρες που έρχονται μέχρι και 10 – 06, είναι ιδανικές για τα ζευγάρια των Βασιλιάδων, που είχαν απομακρυνθεί και στο τώρα, επιθυμούν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, στα ενεργά συναισθήματα τους. Για τους εργένηδες, χαράς ευαγγέλια καθώς νέες γνωριμίες άμεσα θα σας προσεγγίσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Ποικιλία προτάσεων θα εισπράξετε από τον άνθρωπο σας, για τις διακοπές και την γενικότερη ψυχαγωγία του Καλοκαιριού. Είστε άκρως ευνοημένοι όλοι οι Παρθένοι, άρα κοιτάξτε να επιλέξετε ότι είναι καλύτερο για τους δύο σας. Όσοι είναι στην δύσκολη φάση, εντάσεων, χωρισμών, απομακρύνσεων και ότι σέρνεται με αυτά, ας κάνουν την προσπάθεια τους να τελειώνουν χωρίς να χάνουν την αξιοπρέπεια τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Εξακολουθείτε να επικεντρώνεστε σε λάθος άτομα και καταστάσεις. Μέχρι τις 10 του μηνός, ίσως και να βρεθείτε υπόλογοι στον σύντροφο σας. Εσείς που διατηρείτε και μια κρυφή κατάσταση, σίγουρα έχετε ζοριστεί, αλλά κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει, αν πρώτα εσείς δεν κάνετε αυτό που πρέπει. Οι αδέσμευτοι θα έχουν βλέψεις για το παρελθόν. Κινηθείτε με μέτρο και σοβαρό λόγο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Έχετε πάρει εσείς τα καρμικά σας μαθήματα, όσο ο Κρόνος ήταν επάνω σας. Τώρα από αυτό το Καλοκαίρι, μπορείτε να δείτε και τα πράματα και τις συνθήκες να σας προκαλούν ευχάριστα, για να κάνετε τα βήματα που επιθυμείτε σε όλους του κλάδους της ζωής σας. Αν θέλετε γάμο – δέσμευση – οικογένεια, και έχετε βρει και το κατάλληλο άτομο, τότε κάντε το πραγματικότητα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Η υπερβολή στο μεγαλείο της. Είσαστε σε όλα με την κριτική προτεταμένη. Ίσως είναι και ένας τρόπος για να μην ξαναπέσετε σε λάθη, που ακόμη πονούν. Από τις 09 – 06 και μετά που οι όψεις του Κρόνου με τον Δία, σας ευνοούν, ανοίξτε περισσότερο τα μάτια σας και μην αφήνεστε στις αναμνήσεις του παρελθόντος. Πολλές οι νέες επαφές, που μπορούν να σας ‘γλυκάνουν΄ την καρδιά!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

prodosia

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Τα όνειρα σας είναι μεγάλα και αυτό σίγουρα μπορεί να φοβίζει τον άνθρωπο που στέκεται δίπλα σας. Οι πρώτες ημέρες πάντως του Καλοκαιριού, σας δίνουν και την υλική – οικονομική στήριξη, για να ολοκληρώσετε τα όποια σχέδια σας. Οι σχέσεις που έχουν απόσταση ή τρίο άτομο, θα χρειαστεί να μπουν στο μικροσκόπιο σας, και να αναλυθούν, και αυτήν την φορά να παρθούν και οι τελικές αποφάσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 10
Είστε σε μια πορεία αναζήτησης ατόμου, που μπορεί να είναι κοντά στην περίπλοκη και δυσνόητη προσωπικότητα σας. Αυτό μπορεί να σας φαει λίγο χρόνο ακόμη, αλλά το μόνο σίγουρα είναι ότι ο Κυβερνήτης σας μέσα από τον Κριό, σας προετοιμάζει για σπουδαίες αλλαγές. Όσοι είναι ήδη σε δέσμευση, ίσως και μετά από συζητήσεις, να αλλάξουν γνώμη για την πορεία της σχέση τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Τα πάθη σας κυβερνούν. Είναι οι μέρες γεμάτες ένταση και διάθεση για ερωτικά παιχνίδια. Προσοχή στους εν σχέση. Αυτοί που είναι μόνοι, θα καταφέρουν να φτιάξουν την διάθεση τους, μέσα από ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα τους κεντρίσουν το δύσκολο ενδιαφέρον. Αφιερώστε επίσης και λίγο χρόνο για τους οικείους σας, που διαμαρτύρονται ότι έχετε εξαφανιστεί από την ζωή τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.