ταρω ερωτικες προβλεψεις 1/08 Δευτέρα

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 01/08 Δευτέρα taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Αφοπλίστε επιτέλους τον μεγάλο σας ενθουσιασμό για κάθε έναν νέο άνθρωπο που γνωρίζετε. Αυτό βέβαια είναι ένα πύρινο χαρακτηριστικό σας, αλλά το μόνο που καταφέρνετε εν τέλει είναι να βγαίνετε εκτεθειμένοι. Από αυτούς που έχουν χωρίσει μέσα στο Καλοκαίρι, ελάχιστοι είναι αυτοί που τελικά δεν θα επανασυνδεθούν. Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας μεγάλων ευκαιριών, για αυτούς που πραγματικά αγαπούν και αγαπιούνται.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Θα σταθείτε ανάμεσα σε δαιδαλώδη μονοπάτια και πολλές σκέψεις. Ανάμεσα σε παλιές ιστορίες καρδιάς και άτομα που τώρα έχετε ξαναθυμηθεί. Ο καινούργιος μήνας μπαίνει με ευχάριστες συναντήσεις και προτάσεις, που ίσως τελικά κάτι από όλα αυτά να σας τραβήξει το δύσκολο σας ενδιαφέρον. Οι Ταύροι που ταξιδεύον μόνοι, θα έχουν νέο έρωτα να τους περιμένει στον προορισμό. Ο τροχός γυρνά και σας παρουσιάζει ευκαιρίες ζωής.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Μπορείτε να πείτε ότι η διάθεση σας όσο εξελίσσεται το Καλοκαίρι, πάει από το καλό στο καλύτερο. Αυτό δεν συσχετίζεται μόνο με την αισθηματική σας ζωή αλλά και με τα οικονομικά σας, που τώρα μπορούν να σας υποστηρίξουν σε όλα αυτά που θέλετε και επιθυμείτε. Από τις 09 – 08, νέα πρόσωπα θα σας πλαισιώσουν και θα ζητήσουν χρόνο για να ασχοληθείτε μαζί τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Πολλοί οι πλανήτες που σας δίνουν την κοσμική τους υποστήριξη για να ολοκληρώσετε όλους τους στόχους σας, πριν λήξει ο Αύγουστος. Είσαστε σε μια κατάσταση που όλα δείχνουν, να έχουν πάρει τον δρόμο που είχατε χαράξει παλαιότερα, ακόμη και αν στο τώρα είσαστε μόνοι σας. Οι μέρες κοντά στην πανσέληνο θα φέρουν τα τσακωμένα ζευγάρια κοντά…. ίσως και με την παρότρυνση των τρίτων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Μην ξοδεύετε τις δυνάμεις σας σε καταστάσεις και άτομα, που μόνο σας αδειάζουν τις ψυχικές σας μπαταρίες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε ένα στοπ μεγάλο, σε όλα αυτά που τελικά δεν σας ταιριάζουν, έστω και με καθυστέρηση το έχετε καταλάβει. Ίσως αυτό που χρειάζεστε και με έναν Ήλιο πραγματικά να σας φωτίζει, είναι να ηρεμήσετε και να αφήσετε τους άλλους, να έρθουν αυτοί σε εσάς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Αισθάνεστε όπως πάντα υποχρεωμένοι απέναντι σε άτομα που βρίσκονται στα κοντινά σας περιβάλλοντα. Αυτό όμως, ίσως και να μπαίνει σαν μόνιμο πρόβλημα ανάμεσα σε εσάς και τον άνθρωπο σας που διαμαρτύρεται για την μεροληψία σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που θα έχετε 3 πλανήτες να σας υποστηρίζουν, θα μπορέσετε άνετα πια αυτά να τα τακτοποιήσετε, και ειδικά εσείς οι ελεύθεροι να ασχοληθείτε και με την ερωτική σας ζωή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Έχετε κατά καιρούς την κακιά συνήθεια, να αγγίζετε το παρελθόν και όχι από περιέργεια. Αυτό είναι κάτι που ήδη σκέφτεστε να το κάνετε και στο άμεσο μέλλον, ακόμη και εσείς οι εν σχέση. Η Αφροδίτη από τον γειτονικό ζωδιακό οίκο της Παρθένου, θα δίνει όλη της την καλή ενέργεια για να ασχοληθείτε πιο ενεργά με την δική σας ζωή και τα καλά μελλούμενα του Καλοκαιριού. Ενεργοποιηθείτε λοιπόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Κάποιος θα σας κατηγορήσει για αδιαφορία. Αυτό είναι σίγουρα το ταίρι σας που ζητάει ίσως πια και κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα και τα τετριμμένα. Οι δυσκολίες που υπάρχουν θα υποχωρήσουν και ακόμη και τα ζευγάρια που έχουν αφήσει στο πάγο τα συναισθήματα τους, τώρα μπορούν να έρθουν και πάλι σε πλήρη συνεννόηση και με μόνιμο χαρακτήρα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Ακόμη έχετε μέσα στο μυαλό σας όλα τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Ίσως και να πονάνε αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποβάλετε και να δείξετε την πυγμή και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, του ζωδίου σας. Όλο το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, θα προσθέσει οικονομικά και γενικότερα πρακτικά κίνητρα για όσους επιθυμούν, να κάνουν το βήμα προς την συγκατοίκηση ή τον γάμο – οικογένεια – παιδιά – μεγάλες αγορές- αλλαγή τόπου διαμονής.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Ίσως και να χειρίζεστε κάποιες καταστάσεις, άτομα, με λανθασμένο τρόπο. Είσαστε βέβαια από τα πιο δύσκολα στις επικοινωνίες ζώδια, αλλά αυτό το Καλοκαίρι με όλη αυτήν την αστρολογική εύνοια και την ανάλαφρη διάθεση, θα πρέπει να το φέρετε προς δικό σας όφελος. Σκέψεις ταλαιπωρημένων του ζωδίου θα γίνουν ο λόγος, και ίσως να είναι και η αρχή για λυτρωτικούς χωρισμούς και πορεία πια μόνο μπροστά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Η καλή ψυχολογία είναι στην κορυφή και αυτό είναι κάτι που μάλλον είχατε μεγάλο χρονικό διάστημα να νιώσετε. Για αυτό είναι υπεύθυνος ο πλανήτης των επικοινωνιών, που εξυμνεί αυτές τις ημέρες όλα τα ζώδια αέρα. Μπορείτε μέσα από αυτήν την παρατεταμένη ισχύ να λύσετε και τις διαφορές σας με άτομα που ανήκουν στον οικογενειακό σας κύκλο, ή και ακόμη στα εργασιακά σας περιβάλλοντα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Οι μέρες του καυτού Αυγούστου, σας δίνουν το προβάδισμα για να λύσετε λιμνάζουσες καταστάσεις σε αισθήματα αλλά και γενικότερα να σταματήσετε να χάνετε τον χρόνο σας, με υποθέσεις ανούσιες. Από την δεύτερη εβδομάδα του μήνα και μέχρι την λήξη του ζωδίου του Λέοντα, θα σας έρθουν στους δρόμους σας…. προτάσεις από φιλικό πρόσωπο που θα ακουμπάνε την καρδιά σας. Ανοίξτε τα χαρτιά σας με μέτρο και τακτ.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.