ταρω ερωτικες προβλεψεις 1/09 Πέμπτη

taro-sex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 1/09 Πέμπτη taro

Καλό Μήνα σε όλους!

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Όλα και όλους τους βλέπετε απέναντι σας. Έχετε μείνει παρατεταμένο καιρό μέσα σε δύσκολες καταστάσεις, και έχετε αρχίσει και σηκώνει άμυνες αδιαπέραστες. Η ερωτική σας ζωή σας έχει δώσει άσχημες εμπειρίες αυτό το Καλοκαίρι, και στο τώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε μόνο τα καλά. Ακόμη και οι εργένηδες, ας είναι πια πολύ επιλεκτικοί στις όποιες επιλογές τους. Κάποιες ευχάριστες ειδήσεις από τα εργασιακά σας, θα σας ανεβάσουν τη διάθεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη –Νο 08
Είσαστε παράτολμοι και αυτό είναι κάτι που το διακρίνει και το συντροφικό σας ταίρι, που δηλώνει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ότι έχετε χαθεί σαν ζευγάρι. Είναι μια αστρολογική περίοδος που θα κρατήσει μέχρι και τις 21/09, όπου πολλά μέσα στο κεφάλι και στην καρδιά σας θα τροποποιηθούν. Αυτή η διαδικασία θα οδηγήσει πολλούς σε μια δέσμευση η και ακόμη σε έναν λυτρωτικό χωρισμό, που θα θεωρηθεί σε βάθος χρόνου ότι καλύτερο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Σας αρέσει γενικότερα η καλοπέραση και η χαλαρή ζωή. Αυτό σαν κατάσταση, σας έχει κάνει να τεμπελιάσετε λίγο παραπάνω μέσα στη σχέση σας, η οποία έχει τον τελευταίο καιρό πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα. Αυτή η μετριότητα σε συνάρτηση με τον ανάδρομο και τις εκλείψεις, θα δημιουργήσει ένα δύσκολο επικοινωνιακό κλίμα, που θα δώσει αφορμές για αναλυτική συζήτηση και λύσεις. Τουλάχιστον μπορείτε να μένετε ικανοποιημένοι από τα οικονομικά σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Υπάρχει η τάση στο μυαλό σας να προβείτε σε ανατροπές, που θα δώσουν το στίγμα του Φθινοπώρου. Οι στόχοι σας είναι μέσα σε αυτό το τρέχον έτος, να μην μείνετε πια μόνοι εσείς οι αδέσμευτοι. Και από την πλευρά των εν σχέση, οι καταστάσεις να εξελιχθούν για το καλό και των δύο σαν ζευγάρι. Αυτοί που μετ’ εμποδίων έχουν διπλές υποθέσεις καρδιάς που τους απασχολούν, έχει έρθει το πλήρωμα πια του χρόνου για ξεκαθαρίσματα και δηλώσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Οι πόρτες έχουν ανοίξει για εσάς, και το μόνο που υπάρχει σαν ζητούμενο είναι να τις διαβείτε. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα σας δίνουν μια σειρά από ευκαιρίες – και ειδικά σε αυτούς που χώρισαν το Καλοκαίρι ή στο τώρα απλά λόγω παρεξηγήσεων δεν μιλιούνται – για να εξομαλυνθούν τα αληθινά συναισθήματα. Επαγγελματικά δρώμενα και μετακινήσεις, θα φέρουν νέους έρωτες – γνωριμίες στα μονοπάτια των αδέσμευτων και των φανατικών εργένηδων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Έχει δοκιμαστεί η υπομονή σας, σε όλα τα επίπεδα. Έχετε βγει παντού νικητές. Αυτό το γνωρίζουν και τα άτομα που γοητεύονται από εσάς και το στιλ σας. Όσο ο Ήλιος και ο Δίας ακόμη στέκονται πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς στο ερωτικό και στον οικονομικό τομέα θα εντυπωσιάσετε. Άρα είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να επανέλθετε σε σχέσεις που τις είχατε βάλει στην κατάψυξη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Οι συναισθηματικές σας επενδύσεις μάλλον χαρακτηρίζονται… από όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία. Ίσως αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τώρα, που οι πλανητικές συνθήκες μέρα με τη μέρα βελτιώνονται αισθητά. Άρα το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ορίσετε μέσα στη σκέψη σας τι είναι αυτό – αυτά που σας ευχαριστούν και να τα κυνηγήσετε. Φυσικά και λίγη ενασχόληση με τον εαυτό σας, δεν θα έβλαπτε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Ο έρωτας έχει στήσει τρελό χορό γύρω από εσάς. Παλιές ιστορίες θα σας εμφανιστούν με προτάσεις ανά χείρας, ακόμη και άτομα που μέχρι τώρα σας κοιτούσαν με πάθος θα μιλήσουν, αλλά και ερωτικές εξομολογήσεις που θα οδεύσουν σε δεσμεύσεις. Διαλέξτε και πάρτε. Όλα κινούνται με μεγάλες ταχύτητες και εσείς πρέπει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για κάθε τομέα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Αντιμετωπίζετε τους πάντες μέχρι στιγμής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι στο αίμα σας να κρατάτε τις δίκαιες ισορροπίες, και κατ’ επέκταση να γίνεστε ιδιαίτερα συμπαθείς και αγαπητοί. Με τον Άρη πάνω σας, όλη αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε νέους και παθιασμένους έρωτες. Στους δεσμευμένους, μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα και ανασφάλειες στα ταίρια τους. Μια ασάφεια που θα διαλυθεί μέσα από τη δική σας απόδειξη αγάπης.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Κάποιες συζητήσεις και εντάσεις, έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις μέσα στο κεφάλι αλλά και μέσα στη σχέση σας. Σίγουρα εκτός από τα άσχημα αστρολογικά της περιόδου, ευθύνεστε και εσείς για την παρατεταμένη σας στασιμότητα. Οι επικοινωνίες με το ταίρι σας θα ανθίσουν, αν κάνετε και εσείς την προσωπική σας προσπάθεια. Μόνοι και χωρισμένοι αναμείνατε την ορθή πορεία της Αφροδίτης, για να κάνετε κίνηση σε νέο άνθρωπο που σας γοητεύει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι κορυφαία. Οικονομικά δεδομένα αλλάζουν και σας δίνουν την υλική ασφάλεια που ζητάτε. Σε επόμενο τόνο, πολλές οι αισθηματικές προσφορές που σας πλαισιώνουν, και σας βάζουν πάνω σε ευχάριστα διλήμματα. Εκπλήξεις και για τους χωρισμένους συντρόφους, που θα δουν τις επόμενες ημέρες το πρώην ταίρι τους να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού, επικοινωνιών και προτάσεων για επανένωση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Οι ριζικές αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε είναι δύσκολες, και ίσως και να χρειαστούν χρόνο και κόπο. Ωστόσο είστε από τους ελάχιστους που οι εκλείψεις και ο ανάδρομος επηρεάζουν αρνητικά. Κάντε το σχεδιάγραμμα σας και ακολουθήστε τη στρατηγική σας. Οι Ιχθείς που έχουν διπλές ερωτικές ζωές, έχει έρθει η σωστή ώρα για να περιοριστούν μόνο σε αυτούς και αυτά που αξίζουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.