ταρω ερωτικες προβλεψεις 11/02 Πέμπτη

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 11/02 Πέμπτη taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εφτά των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Πεντάκτινων: Πολλές οι ακραίες υπερβολές και οι ανακρίβειες, που ακούτε από τον σύντροφο σας. Αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι ‘κάποιος από τους ΄δυο ’ έχει βαρεθεί μέσα σε αυτόν τον δεσμό …και επιθυμεί πλαγίως να αποχωρήσει. Αν δεν σας ευχαριστεί ούτε και εσάς αυτή η κατάσταση, και μπορείτε … κάντε ένα πρώτο πρακτικό βήμα. Για τους ελεύθερους, πολλές ‘ ερωτικές υποσχέσεις’ θα πάρετε από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω… από νέο κόσμο που έχει ήδη μπει στην ζωή σας … και σας έχει ανανεώσει.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος

zodia-taro-45

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Έξι των Σπαθιών: Οι προσπάθειες σας θα βρουν στόχο. Το άτομο που έχετε βάλει στο επίκεντρο του ερωτικού σας ενδιαφέροντος, ήδη έχει αρχίσει και κάμπτεί τις αντιστάσεις του. Με τον Ήλιο ακόμη για λίγο στον συγγενικό Αιγόκερω, σίγουρα όλα συνηγορούν για την ολοκλήρωση των επιθυμιών σας. Ακόμα και αυτοί που είναι αδέσμευτοι, θα βρουν αυτό που του ταιριάζει.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Τρία των Κυπέλλων: Η αυστηρή και ανούσια κριτική που έχετε εξαντλήσει πάνω στο ταίρι σας… δεν βοηθάει στο να έρθετε πιο κοντά, μετά από μια περίοδο εντάσεων και παρεξηγήσεων. Για τους γεννημένους του 3ου 10ημέρου, θα χρειαστεί μια προσοχή παραπάνω, ιδίως αν διατηρούν και δεύτερη παράλληλη σχέση, καθώς ο υπερκινητικός Ερμής στον Αιγόκερω, θα βγάλει στην επιφάνεια πολλές κρυφές πτυχές. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν έντονη πολιορκία από παλιά τους σχέση – γάμο.
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Ράβδων

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Ράβδων: Προτείνετε τις απόψεις σας στο άτομο που έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον σας, και δώστε χρόνο για να υπάρξει ωρίμανση των καταστάσεων. Οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου που έχουν διπλή ζωή… θα χρειαστεί να δείξουν μια περισσότερη σοφία σε όλα, για να μην εκθέσουν του εαυτούς τους και την άλλη πλευρά…φυσικά. Οι μέρες από τον νέο μήνα είναι πιο θετικές …και ασφαλείς.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Έξι των Κυπέλλων: Οι μέρες είναι κατάλληλες για διάλογο με τον αγαπημένο σύντροφο σας, που πια αυτό που επιθυμεί είναι να πάτε την σχέση σας σε κάτι πιο επίσημο. Σε αυτό θα βοηθήσει και η τύχη που θα έχετε στον οικονομικό τομέα και που θα σας ανοίξει αρκετές πόρτες. Όσοι έχουν χωρίσει μέσα στον προηγούμενο μήνα… θα καταφέρουν με σχετική ευκολία να επανασυνδεθούν.
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Σπαθιών: Η μέρα θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή καθώς Ο κυβερνήτης σε μια πρώτη όψη με τον Κρόνο, θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις και εντάσεις με τα γύρω σας περιβάλλοντα. Μην δώσετε περισσότερη έκταση και κρατήστε χαμηλούς τόνους σε όλους και σε όλα. Ακόμα και οι αδέσμευτοι, καλύτερα ας αναμείνουν τον νέο μήνα. Που τα αστρολογικά δεδομένα θα είναι πιο θετικά.
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Δύο των Πεντάκτινων : Για έναν ειδικό λόγο, όλα τα άστρα είναι συμμαχικά γύρω από όλους εσάς του ατίθασους του ζωδιακού! Καινούργιες γνωριμίες αλλά και παλιότερες που οδεύουν προς τα εκεί …. όλα θα κινούνται θετικά γύρω από εσάς….και ένας έρωτας στα μελλοντικά βήματα σας. Για τους δεσμευμένους οι επόμενες ημέρες, θα τους βοηθήσουν να κάνουν ώριμες συζητήσεις με το έτερο τους ήμισυ, και να προσδιορίσουν το κατά που θα οδηγήσουν την σχέση τους .
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Κυπέλλων: Έχετε απομακρυνθεί από την αρχική σας συμφωνία με το ταίρι σας….το ‘παράλληλο’. Οι περισσότεροι που έχουν στην καθημερινότητα τους και κάτι δεύτερο που πια έχει αρχίσει και τους βαραίνει. Οι όψεις του Ποσειδώνα-Αφροδίτης, θα βάλουν τέρμα σε πολλές τέτοιες καταστάσεις που δεν έχουν αξία ύπαρξης… παρά μόνο προβλήματα μπορούν να παρουσιάσουν. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν καλές ειδήσεις από μια παρελθοντική τους υπόθεση, που έρχεται με διάθεση επανένωσης.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Κυπέλλων: Σκεφτείτε πριν πάρετε τις μεγάλες σας αποφάσεις. Οι μέρες με τόσο έντονη κινητικότητα αστρολογική, σίγουρα δεν σας ευνοούν για να κάνετε μεγάλα βήματα. Αυτοί που διατηρούν τις γνωστές σχέσεις μέσα από κοινωνικά – ιντερνετικά δίκτυα, χωρίς φυσική επαφή, ίσως μέσα στον ζωδιακό μήνα των Ιχθύων…να κάνουν την κίνηση για ξεκαθαρίσματα, που πιθανόν να εμπεριέχουν μέχρι και τον χωρισμό.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Ράβδων

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Ράβδων: Από τώρα και τις επόμενες 2-4 ημέρες… θα έχετε μια και μοναδική ευκαιρία, να τελειώσετε μια και καλή με το άσχημο- άτυχο παρελθόν σας, και να προχωρήσετε. Από αυτήν την εβδομάδα, οι όψεις του Πλούτωνα με τον επιθετικό Άρη… θα είναι πιο θετικές, και θα καταφέρετε να κάνετε εκκαθαρίσεις σε οτιδήποτε σας έχει απογοητεύσει. Για αυτούς που είναι σε μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν να αποφύγουν τις ‘τρίτες καταστάσεις’ για το επόμενο διάστημα.
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εφτά των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Σπαθιών: Κινδυνεύετε να φανείτε ανακόλουθοι στον άνθρωπο σας με τόσες υπερβολές που έχετε πει. Οι όψεις του Πλούτωνα σας έχουν βάλει σε βαθιές σκέψεις και πλούσιες δηλώσεις προκειμένου να κερδίσετε χρόνο. Όσοι έχετε εμπλακεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε νέα σχέση, θα πρέπει να ψάξετε λίγο βαθύτερα μήπως είσαστε το ‘ τρίτο’ πρόσωπο. Αν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδιου οι μέρες σας βοηθούν να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Οχτώ των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Οχτώ των Πεντάκτινων: Νιώθετε μεγάλη ανάγκη να μιλήσετε πιο σοβαρά για το μέλλον σας στον άνθρωπο σας. Οι ερχόμενες ημέρες είναι καλές για να οργανωθείτε γενικότερα. Όσοι έχουν ωροσκοπο σε γήινο ζωδιο θα καταφέρουν, έστω και με κάποιο κόστος, να χωρίσουν, από σχέσεις που τους έχουν ταλαιπωρήσει πολύ μεγάλο διάστημα. Το τωρινό αστρολογικό σκηνικό είναι υπέρ σας και σας βοηθάει προς τον δρόμο της θεραπείας μέσω νέων επαφών, κόσμου και δραστηριοτήτων.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

• Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη
πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.