ταρω ερωτικες προβλεψεις 11/09 Δευτέρα Α

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλεψεις 11/09 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Τροχός της Τύχης
Δεν θα έχετε πολλά να κάνετε από την ερχόμενη εβδομάδα … στον τομέα των αισθηματικών. Ο Ερμής επιτέλους έρχεται στην ορθή του φορά και σας δίνει τις απαντήσεις που θέλετε. Ο έρωτας που αναζητάτε εσείς οι μόνοι θα σας φανερωθεί, μέσα από μια ερωτοφιλία, που κινείται δίπλα σα, εδώ και χρόνια. Οι χωρισμένοι, θα έχουν πιο αναλυτικές συζητήσεις, που θα τους κάνουν να πάρουν αποφάσεις για να επανασυνδεθούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν τελείως διαφορετικές πορείες και αυτό είναι κάτι που μόνο σας μπλέκει παραπάνω … στα επόμενα βήματα σας. Καλό και επιθυμητό θα ήταν να δώσετε χρόνο σε αυτά όλα που σας απασχολούν και μέχρι να βρείτε τις σωστές λύσεις, που δεν θα πληγώσουν κανέναν. Μέχρι αυτό να αρχίσει να εξελίσσεται σίγουρα, θα πρέπει να δώστε μια παραπάνω βαρύτητα … στα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Ο Γητευτής
Για ακόμη μια φορά είσαστε ερωτευμένοι με τον λάθος άνθρωπο…και το ξέρετε. Το ασταμάτητο και το γοργό του πνεύματος σας, μόνο να σας πληγώσει τελικά θα καταφέρει. Το γεγονός ότι είστε μόνοι σας, δεν σημαίνει, ότι πρέπει και να επιλέγετε χωρίς να υπάρχει πρώτα μια πιο ώριμη σκέψη. Μόνοι που έχουν σκεφτεί, να γυρίσουν πίσω σε μια πιο παλιά τους αγάπη, σίγουρα θα έχουν μια άρνηση στα αρχικά βήματα, αλλά κάτω από αυτόν τον ουρανό… η επιτυχία είναι δεδομένη.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Σελήνη
Θα πρέπει να κάνετε και εσείς κάτι από την δική σας πλευρά, αν πράγματι επιθυμείτε να έχετε μια πιο ισορροπημένη σχέση με τον σύντροφο σας. Σίγουρα υπάρχουν καλά σημεία αναφοράς, που μπορείτε να φέρετε και πάλι στην επιφάνεια και μέσα από το επικοινωνιακό σας ταλέντο, να ανανεώσετε το κλίμα στο μεταξύ σας. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι του ζωδίου, θα έχουν κάποια νέα ερωτικά σκιρτήματα, που θα τους ξαφνιάσουν ευχάριστα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Εσείς τα θέλετε όλα και όλους. Αυτό δεν γίνεται! Σίγουρα εσείς που είστε ελεύθεροι μπορείτε να έχετε περισσότερες επιλογές, αλλά πάντα με μέτρο και σωφροσύνη, που υπαγορεύει το ζώδιο σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που θα έρθει και ο Ερμής στην ορθή του φορά, οι εν σχέση Βασιλιάδες, σίγουρα θα καταφέρουν μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις … να διορθώσουν το κλίμα στο μεταξύ τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Η θεραπεία της καρδιάς σας, είναι μόνο η αγάπη. Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια της εποχής, που πρέπει να κάνετε τα προγράμματα σας, γύρω από δεσμεύσεις και οικονομικές επενδύσεις. Μέχρι λοιπόν, να φύγει ο ήλιος …. θα σας λύνει τα χέρια σε όλες τις υποθέσεις που είχαν φρεναριστεί. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε μια σειρά από εκπλήξεις και γνωριμίες, που σίγουρα θα σας φτιάξουν την ψυχολογία.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.