ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/09 Τρίτη Α

taro-egkrateia

ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/09 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Το Άρμα
Όλες οι καλές προσπάθειες π… ου έχετε κάνει για να βρείτε την κοινή συνιστώσα με τον άνθρωπο σας, ακόμη δεν έχουν επιτυχία. Μην κάνετε κάτι περισσότερο και πιεστικό, ίσως και να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Οι μέρες του δευτέρου δεκαήμερο … θα σας φέρουν πιο κοντά επικοινωνιακά, που σίγουρα κάτι καλύτερο θα προκύψει. Μόνοι και εργένηδες, θα έχουν ερωτικό πλησίασμα, από φίλο τους!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Τα δικά σας μέτρα και σταθμά, ακόμη δεν έχουν βρει το αντίπαλο δέος, για να τα συγκινήσει. Η μοναξιά είναι κάτι που αυτήν την εποχή … μόνο σε καλό σας βγαίνει και σίγουρα σας φέρνει και πιο κοντά σε φίλους και στις δικές σας ανάγκες. Αυτοί που είναι ήδη μέσα σε μια σοβαρή σχέση, θα καταφέρουν μέσα στον μήνα αυτόν, να μιλήσουν και για πιο μεγάλα βήματα, ίσως… και έναν γάμο – οικογένεια.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Μην είστε τόσο έντονοι και δεικτικοί στις απόψεις σας, μέσα στην σχέση σας, καθώς το αποτέλεσμα που θέλετε … είναι να βρείτε μια κοινή οδό, μετά την δύσκολη Καλοκαιρινή σεζόν. Τώρα που τα πράματα στον αστρολογικό ουρανό, θα εξομαλυνθούν, εσείς θα καταφέρετε να μιλήσετε πιο ανοιχτά και με επιχειρηματολογία. Να μην έχετε γενικότερα καμία, ανησυχία, όλα και σχετικά γρήγορα θα γίνουν όπως θέλετε εσείς.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Η σκέψη που κάνετε κατά καιρούς, για να βρείτε κάποια καλή δικαιολογία και να επικοινωνήσετε με κάποιον ιδιαίτερο άνθρωπο από το περιβάλλον σας και να ξαναζεστάνετε την μεταξύ σας σχέση… έχει μεγεθυνθεί. Οι μέρες μέχρι και τις 22 / 09, σίγουρα θα σας δώσουν ιδέες και λύσεις, έτσι αυτό που οργανώνετε να το κάνετε επιτέλους και πράξη. Πιθανότατα… να μην βρείτε αντιδράσεις από την άλλη πλευρά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Μάλλον πάλι έχετε μπλέξει το πλούσιο παρόν σας, με το ιδιαίτερο παρελθόν σας, που ακόμη … δεν το έχει κλείσει! Τι σας λείπει από την ζωή σας, την αισθηματική … το ξέρετε μόνο εσείς, αλλά παράλληλα θα πρέπει να είσαστε και άκρως προσεχτικοί, μην πληγωθεί κάποιος. Οι μέρες μέχρι να λήξει ο Σεπτέμβριος, θα σας βάλουν ανάμεσα σε πολύ κόσμο, που εσείς καλείστε … να βρείτε το αληθινό σας ταίρι!
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Σίγουρα αυτά τα τελευταίο γεγονότα μέσα στην σχέση σας, σας έχουν βάλει μέσα σε μια μεγάλη αβεβαιότητα για το κοινό σας μέλλον. Οι μέρες ξεκαθαρίζουν πια από τον ανάδρομο Ερμή, και δίνουν τις πρακτικές ευκαιρίες για συζητήσεις και … μόνιμες αποφάσεις. Αυτοί που έχουν στο μεταξύ τους χιλιόμετρα, είναι πιθανόν να έχουν ξαφνικές επισκέψεις και πολλά αισθηματικά δώρα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.